![]() |
Selamun Aleyküm Hemşolar..!
[B]tekrar s.a.......ben kendimi tanıtim kısaca adım hakan yaş 17 sayılır az kaldı :D
Sivas-Hafik-Çatpınar köyündenim...![/B] |
--->: Selamun Aleyküm Hemşolar..!
[B]a.s.......kendi selamımı kendim alim bari....baya online ı var sitenin ama kimse bakmıyo...nie anlamadım...neyse canınız saolsun [/B]
|
-->: Selamun Aleyküm Hemşolar..!
[QUOTE=PusatBjk58;221896][B]tekrar s.a.......ben kendimi tanıtim kısaca adım hakan yaş 17 sayılır az kaldı :D
Sivas-Hafik-Çatpınar köyündenim...![/B][/QUOTE] Sitemize hoş geldiniz genc delikanlı umarım hoş vakit gecirirsiniz |
s.a bende 16 yaşına 20 gün sonra gircem inşallah bende sivas merkez eğribucak köyündenim
|
------a.s kardeş---------------------
|
[QUOTE=PusatBjk58;221896][B]tekrar s.a.......ben kendimi tanıtim kısaca adım hakan yaş 17 sayılır az kaldı :D
Sivas-Hafik-Çatpınar köyündenim...![/B][/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ve aleykum selam hakan kardesim aramiza hosgeldin!!! umarim sitemizi begenirsin ve forumlardada yorumlarini esirgemezsin ve gördügüm kadari ilede bayagi bi konu acmissin bile simdiden paylasimin icin tsk ederim [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B]hoşbuldm saolun.....ne dmek her zman...ben zaten yorum yapmayı fazla sevmem konu açarım :) paylaşılmayan bilgi bilgi deildir..![/B]
|
Ya ben konu açmayı bilmiyorum nasıl açabilirim...Söylerseniz sevinirim şimdiden Allah razı olsun.
|
[B]açmak istediğin yere giriyosun sol üstte yeni konu var ona tıklıyosun açılan sayfada görürsün zaten başlık kısmı var başlık yazıyon sonra büyük kutuya işte ne yazıyosan,ne koycaksan[/B]
Allah cümlemizden razı olsun..! |
Buldum abi çok saol ..........
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:25. |