Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Sivassporumuza maddi yardım edelim. (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=14337)

sivaslıgenç 27.12.2007 09:39

Sivassporumuza maddi yardım edelim.

Dün Meltem tv'de yayınlanan ve Sivasımızı ele alan Yıldırmla Türkü Kervanı adlı proğramda konuklar Sivassporumuzun başkanı Mecnun Otyakmaz ve klubün bazı üyeleriydi .Mecnun otyakmaz bugün(27.12.2007) bir basın toplantısıyla Sivassporumuzu kötü durumdan kurtarmak için bir kampanya başlatacaklarını belirtti.Bu kampanyanın içerigini bu gün yapacakları bir basın toplantısıyla sayın başkanımız kamuoyuna duyuracaktır.
Sivassporu destekleyen,Sivassporlu olan ve Sivaslı olan herkes başkanımızın açıklayacağı bu kampanyaya destek versin.
Herşey sivasımız için

sivaslıgenç 27.12.2007 09:51

-->: Sivassporumuza maddi yardım edelim.

Haydi beyler bu kampanyaya destek vererek Sivassporumuzu bir nebzede olsa bu maddiyatsızlıktan kurtaralım.Bu kampanyadan olumlu yönde destek bulabilirsek Mehmet Yıldızda Sivassporda kalacakmış.

sivaslıgenç 27.12.2007 11:02

Takımımızın daha iyi yerlere gelebilmesi için lütfen bu kampanyaya her türlü desteğimizi verelim.

ceylankimya 27.12.2007 12:37

[B]DESTEKLERİZ....:)
[COLOR="DarkRed"]SİVASSPOR'A DESTEK KAMPANYASINA DESTEK VERİN...[/COLOR][/B]

Abdurrahman 58 27.12.2007 21:30

BEYLER TÜRKİYEDE EN AZ 6 MİLYON SİVASLI VAR HERKES CEBİNDEN 5'ER YTL ÇIKARSA VERSE BİZİ KİM TUTABİLİR SORUYORUM SİZE!!!
SİVASSPORUN ŞU ANDA 1 MİLYON 900 BİN YTL BORCU VARDIR. SİVASSPORUMUZA 4 MİLYON YTL İHTİYACI VARDIR.BU İŞLER KULİSLERDE OTOBÜSLERDE DURAKLARDA --BEN SİVASLIYIM--DİYEREK OLMUYOR SADECE İŞ ADAMLARI İÇİN DEĞİL BÜTÜN SİVASLILAR İÇİN SÖYLÜYORUM BUNU.DURMUNUZ KÖTÜ OLABİLİR; 5 YTL BEYLER FAZLA DEĞİL BİR PAKET SİGARA PARASI.HAYDİ YİĞİDO SAHİP ÇIK --YİĞİTLERİNE--

Serd@r 27.12.2007 23:10

[B]Dün Tv58 de ki kampanyayı seyrettim gayet iyi gidiyor,bizlerde gücümüz nisbetinde birşeyler yapacağız ve gücümüz yettiğincede bu çabanın içinde yer alacağız!
Başka [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR] yok![/B]

sivaslifani 27.12.2007 23:29

--->: Sivassporumuza maddi yardım edelim.

Nasıl kötü durummuş bu? Maçlardan kazanılanlar yetmedi de Sivaslıların eline mi kaldı yani Sivasspor! Vah vahhh... [IMG]http://www.sivaslilar.net/forum/images/icons/icon4.gif[/IMG]
Şimdi çoğunuz bana yükleneceksiniz biliyorum ama bence çok saçma ve de gereksiz. Ona verecek parayı deniz feneri derneğine verin aç ve muhtaç insanların yüzü gülsün. Ukbaya götüreceğiniz azığınıza bir şeyler eklemiş olursunuz.
Benden söylemesi... [IMG]http://www.sivaslilar.net/forum/images/icons/icon11.gif[/IMG]

Serd@r 27.12.2007 23:52

-->: --->: Sivassporumuza maddi yardım edelim.

[QUOTE=sivaslifani;223443]Nasıl kötü durummuş bu? Maçlardan kazanılanlar yetmedi de Sivaslıların eline mi kaldı yani Sivasspor! Vah vahhh... [IMG]http://www.sivaslilar.net/forum/images/icons/icon4.gif[/IMG]
Şimdi çoğunuz bana yükleneceksiniz biliyorum ama bence çok saçma ve de gereksiz. Ona verecek parayı deniz feneri derneğine verin aç ve muhtaç insanların yüzü gülsün. Ukbaya götüreceğiniz azığınıza bir şeyler eklemiş olursunuz.
Benden söylemesi... [IMG]http://www.sivaslilar.net/forum/images/icons/icon11.gif[/IMG][/QUOTE]

[B]Öncelikle hayır ile yardımı bir birine karıştırmamak lazım[COLOR="red"],SİVASSPOR [/COLOR]a yapılan YARDIM,deniz feneri veya kimse yokmu veya hayat ağacı derneğine yapılan HAYIR dır,sen hayır işlemek istersen bu kurumlara bağışta bulunabilirsin,ancak [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]ı dünyaya tanıtan,iş kapılarının yönünü [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]a çevirmeye çalışan,Esnafın gelirini artıran,yıllardır doğru düzgün çalışmayan Havaalanının uluslaraarası havaalanı omasına dolaylı yoldan vesile olan [COLOR="red"]SİVASSPOR[/COLOR]uda BUNA VERİLEN PARA GEREKSİZ DEYİP elinin tersi ile itemezsin.
Ben demiyorum ki hayır kurumlarına bağış yapılmasın,ama sen [COLOR="red"]SİVASSPOR[/COLOR]a yapılan yardımı gereksiz görüyorsun.
[COLOR="red"]SİVASSPOR[/COLOR]un aldığı paraya gelince daha federasyondan aldığımız bir para yok,3 Trilyonun yarısını alma hakkı doğdu oda lider olduğumuz için ancak sen bir deplasman maçının bir takıma maaliyetini biliyormusun?[COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]taki tesisler kaçparayla dönüyor biliyormusun?TÜRKİYE kendini Dünyaya tanıtmak için milyonlarca dolar para veriyor,ancak [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR]un Avrupa kulüplerinden biriyle maç yapması halinde ilimizin reklamının ne denli büyük olabileceğini düşündün mü hiç?
Fikirlere saygılıyız ama lütfen [U] [COLOR="Blue"]"ÇİÇEKLERİN PEŞİNDEN KOŞARKEN ÇİĞNEDİĞİN ÇİMENLERİ UNUTMA olur mu?"[/COLOR] [/U][/B]

sivaslıgenç 28.12.2007 08:37

-->: --->: Sivassporumuza maddi yardım edelim.

[QUOTE=Serd@r;223449][B]Öncelikle hayır ile yardımı bir birine karıştırmamak lazım[COLOR="red"],SİVASSPOR [/COLOR]a yapılan YARDIM,deniz feneri veya kimse yokmu veya hayat ağacı derneğine yapılan HAYIR dır,sen hayır işlemek istersen bu kurumlara bağışta bulunabilirsin,ancak [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]ı dünyaya tanıtan,iş kapılarının yönünü [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]a çevirmeye çalışan,Esnafın gelirini artıran,yıllardır doğru düzgün çalışmayan Havaalanının uluslaraarası havaalanı omasına dolaylı yoldan vesile olan [COLOR="red"]SİVASSPOR[/COLOR]uda BUNA VERİLEN PARA GEREKSİZ DEYİP elinin tersi ile itemezsin.
Ben demiyorum ki hayır kurumlarına bağış yapılmasın,ama sen [COLOR="red"]SİVASSPOR[/COLOR]a yapılan yardımı gereksiz görüyorsun.
[COLOR="red"]SİVASSPOR[/COLOR]un aldığı paraya gelince daha federasyondan aldığımız bir para yok,3 Trilyonun yarısını alma hakkı doğdu oda lider olduğumuz için ancak sen bir deplasman maçının bir takıma maaliyetini biliyormusun?[COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]taki tesisler kaçparayla dönüyor biliyormusun?TÜRKİYE kendini Dünyaya tanıtmak için milyonlarca dolar para veriyor,ancak [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR]un Avrupa kulüplerinden biriyle maç yapması halinde ilimizin reklamının ne denli büyük olabileceğini düşündün mü hiç?
Fikirlere saygılıyız ama lütfen [U] [COLOR="Blue"]"ÇİÇEKLERİN PEŞİNDEN KOŞARKEN ÇİĞNEDİĞİN ÇİMENLERİ UNUTMA olur mu?"[/COLOR] [/U][/B][/QUOTE]

Dediklerine sonuna kadar katılıyorum abi.He sivaslıfaninin dedikleri kendince doğru olabilir saygı duyuyorum ama dediğimiz gibi hayır ile yardımı birbirine karıştırmayalım.Lütfen herkes gücünün yettiği kadar yardım etsin.

ceylankimya 28.12.2007 09:35

[B]Ya Sivasspora desteği nasıl yapacaz?Bu konuda bilgi verin ...[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:18.