![]() |
beğendiğin şarkı sözü
slm arkadaşlar herkes beğendiği bi sanataçının şarkı sözünü yazarsa sevinirim
benden başlıyalım : [B] Nane nane nane nan nane nane Nane şekeri bu ne bahane Şahaneyim şahane bundan sana ne Yıldız kaydı gökten yürek yandı birden Unutamadı sende unutamadı alem Nane nane nane nan nane nane... [/B] [B]SIRADAKİİİİİİİ !!!![/B] |
--->: beğendiğin şarkı sözü
[B][COLOR="Indigo"]Bak bende bir Sivas Türküsü olan " Yeşil Ördek Gibi " türküsünün şu sözlerini çok beğeniyorum ;
Sevdiğim cemalim güneşim mahım Seni seven aşık çeker ezvahın Getir el basayım KELAMULLAH'ın Ne sen beni unut ne de ben seni[/COLOR][/B] |
[QUOTE=leblebi82;224928][B][COLOR="Indigo"]Bak bende bir Sivas Türküsü olan " Yeşil Ördek Gibi " türküsünün şu sözlerini çok beğeniyorum ;
Sevdiğim cemalim güneşim mahım Seni seven aşık çeker ezvahın Getir el basayım KELAMULLAH'ın Ne sen beni unut ne de ben seni[/COLOR][/B][/QUOTE] güzel bir türküymüş başka yokmu yazmak isteyen :) |
kıskanırım seni ben...
kıskanırım kalbimden... bu nasıl aşk allahım... öleceğim derdimden... sözler ve ritmi güzel...(benim için anlamı gerçeği yok) |
[B]cok var hangibirini yazsam :D hmmm bunla basliyayim :)[/B]
[COLOR="Red"]Kaderin Benim [/COLOR] Alnima yazilmis cizilmis askin Gönlüme kurulmus Tac ile tahtin Sen benim kismetim ben senin bahtin Bosuna ugrasma kaderin benim Nereye gidersen git döneceksin Biliyorum beni cok seveceksin Ahh kaderin benim,kaderin benim Bir özür dileyip söz vereceksin Hislerim yanilmaz kaderin benim Ne zamani belli nede süresi Birden bire dogar askin hevesi Utanma cekinme sıkma kendini Gözlerin söylüyor Kaderin benim Nereye gidersen git döneceksin Biliyorum beni cok seveceksin Ahh kaderin benim,kaderin benim Bir özür dileyip söz vereceksin Hislerim yanilmaz kaderin benim [B]not: sadece sözleri güzel yorumu hos degil begenmedim[/B] |
isimden dolayımı şarkının sözlerini seviyon yoksa :D
|
-->: --->: beğendiğin şarkı sözü
[QUOTE=SivasLady;234127][B]cok var hangibirini yazsam :D hmmm bunla basliyayim :)[/B]
[COLOR="Red"]Kaderin Benim [/COLOR] Alnima yazilmis cizilmis askin Gönlüme kurulmus Tac ile tahtin Sen benim kismetim ben senin bahtin Bosuna ugrasma kaderin benim Nereye gidersen git döneceksin Biliyorum beni cok seveceksin Ahh kaderin benim,kaderin benim Bir özür dileyip söz vereceksin Hislerim yanilmaz kaderin benim Ne zamani belli nede süresi Birden bire dogar askin hevesi Utanma cekinme sıkma kendini Gözlerin söylüyor Kaderin benim Nereye gidersen git döneceksin Biliyorum beni cok seveceksin Ahh kaderin benim,kaderin benim Bir özür dileyip söz vereceksin Hislerim yanilmaz kaderin benim [B]not: sadece sözleri güzel yorumu hos degil begenmedim[/B][/QUOTE] [B]Şarkının adı "Kaderin Benim" değil "KADER BENİM" olmalıydı... :) :) :)[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:30. |