![]() |
buğulu bir cama ilk olarak ne yazarsınız ?
ben sevgilimin ismini yazardım....
|
--->: ♥ ♥ ♥ buğulu bir cama ilk olarak ne yazarsınız ? ♥ ♥ ♥
:D kendi ismimi yazardım :D
:D :D :D |
[I][/I]BUĞULU BİR CAMA HÜZÜNLERİMİ BİTMİŞLİKLERİMİ VE SAVAŞ'I YAZARDIM BUĞUSU KAYBOLDUĞUNDA ONLARDA YOK OLSUNLAR DİYE.
UNUTMAYIN, AŞKI VE SEVDAYI YÜREĞİNİZDEN BAŞKA BİRYERE YAZMAYIN!.. |
[QUOTE=sibelYILMAZ;225274]BUĞULU BİR CAMA HÜZÜNLERİMİ BİTMİŞLİKLERİMİ VE SAVAŞ'I YAZARDIM BUĞUSU KAYBOLDUĞUNDA ONLARDA YOK OLSUNLAR DİYE.
UNUTMAYIN, AŞKI VE SEVDAYI YÜREĞİNİZDEN BAŞKA BİRYERE YAZMAYIN!..[/QUOTE] benzeri bişeyler yazardım herhal |
Genelde karikatır cizerim.Ama illa ki yazmam gerekiyosa Hasan Huseyin'in misralari cok anlamli elbette:[B][I][COLOR="Red"]''Bu insanlar niçin böyle yarinsiz,bu niçinler niçin böyle yanitsiz?''[/COLOR][/I][/B]
|
--->: buğulu bir cama ilk olarak ne yazarsınız ?
9 yapraklı bir papatya çizerdim :)
|
-->: buğulu bir cama ilk olarak ne yazarsınız ?
Vallahi kendimi bildim bileli hep aynı şeyi yazıyorum ya sevğilimin adı ya gfb yada mustafa başka bişey yazmadım heralde.
|
[B][I][COLOR="Magenta"][CENTER]eger görüntümü engellliyorsa,
engelli kaldiracak kadar silerim yoksa hic dokunmazdim bile camin bugu ne kadar giderse gitsin yazdiklariniz leke halinda kalir :rolleyes: cami kim silecek yazik degilmi :D :D :D [/CENTER][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;225296][B][I][COLOR="Magenta"][CENTER]eger görüntümü engellliyorsa,
engelli kaldiracak kadar silerim yoksa hic dokunmazdim bile camin bugu ne kadar giderse gitsin yazdiklariniz leke halinda kalir :rolleyes: cami kim silecek yazik degilmi :D :D :D [/CENTER][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] silen bulunur elbet :D ..................... |
BİR KALP, İÇİNE EŞİMİN İSMİNİN VE BENİM İSMİMİM BAŞ HARFİNİ YAZARIM, OK ÇİZERİM, BOŞ YER VARSA İMZADA ATARIM
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:12. |