![]() |
EROL BUDAN'ın Okuduğu Sığıntı'yı Yazan Benim
Sevgili Hemşehrilerim.....
Genellikle Arabesk Müzik Dinleyicisinin Daha Yakından Bildiği Koparamam Kalbimi ,Arkadaşça Sevsen , Harabe Gönlüm ( Uçurumun Kenarı ) , Kendin Bilirsin vs...... İsimli Eserlerin Söz Yazarı Ve Bestecisi Aynı Zamanda Okuyanı Olan Değerli Sanatçı Büyüğüm Erol Budan'ın Şu Aralar Sığıntı İsimli Bir Şarkısı İnternette Dolaşıyor..Peşinede 9 Şarkı Ekleyip 2007 Albümü Adı Altında Paylaşım Sitelerinde Müzikseverlerin Beğenisine Sunuluyor. Asla 2007 Albümü Değildir...Aldanmayınız..... Dahada Önemlisi Sığıntı İsimli Şarkının Söz Yazarı Ve Bestecisi Benim..Ve Çıkacak Olan Albümde Sığıntı'dan Hariç 5 Eserim Daha Var.Albüm Ne Zaman Çıkar Bende Bilemiyorum Açıkçası... Bu Bilgi Notunu Düştükten Sonra Bilmeyenler İçin Buyrun Youtubeden Bir Link [COLOR="Blue"]Dikkat: Bu Okuma Sadece Şarkıyı Tanımak İçin Yapılmış Bir Okumadır Okurken Erol Budan Sözlerini bilmiyordu Ve kulağında Benim Sesim Vardı Yani Başka bir Deyişle Bu Dinlediğiniz İşin %20 Si Sadece.....Demo Diyelim Gitsin...[/COLOR] [YOUTUBE]pieJItikb28[/YOUTUBE] [B][U]( Benim En Hoşuma Giden Kurgu Bu Oldu Yapan Benide Düşünmüş Sağolsun. )[/U][/B] Bu Vesile İle Tüm Hemşehrilerime Selam Eder Manevi Desteklerini Yanımda Bilmek isterim... [COLOR="Red"]Sesimi Merak Edenler Aşağıdaki Linke Tıklayıp Okuduğum Şarkıları Dinleyebilirler.[/COLOR] [url]http://www.youtube.com/EmreBehrem[/url] Son Olarak Kendi Yazdığım Bir Dörtlük Sivaslıyım Ben Dedi Derdin Bana Dök Dedi Yalanımış Bu Dünya Gayrısı Hep Boş Dedi ( Sivasın Zindanları ) İsimli Şarkı Sözü'nden |
--->: EROL BUDAN'ın Okuduğu Sığıntı'yı Yazan Benim
[COLOR="Blue"]emrebehrem güzel sesin var tebrikler[/COLOR]
|
[B][COLOR="Indigo"]Erol Budan yeni albüm hazırlığı yapıyormuş. Birkaç ay içerisinde çıkacakmış. Bu da benden bilgi olsun. [/COLOR][/B]
|
Ben Gerekli Bütün Bilgileri Verdiğimi Sanıyodum Yinede Sağol
|
[QUOTE=SemihElmaS;225911][COLOR="Blue"]emrebehrem güzel sesin var tebrikler[/COLOR][/QUOTE]
Teşekkür Ederim Bu yorumunu Dinlediğin Yerdede Yaparsan Bana Yardımcı Olursun |
[B][COLOR="Indigo"]Ben Erol Budan'ı çok eskiden beri takip ederim. Genelde kendi bestelerini okur ama senin besten de gayet güzelmiş. Erol Budan'ın sesine de gitmiş. Başarılarının devamını dilerim. [/COLOR][/B]
|
bu albümünde eli kulağında...çıktı çıkacak haberiniz olsun... son rötüşlar yapılıyor
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:59. |