![]() |
OKULLAR İKİ GÜN TATİL
[B]Okullara soğuk tatili[/B]
Sivas'ta aşırı soğuklar nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar, 2 gün tatil Sivas'ta günlerdir etkili olan aşırı soğuklar nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar, salı ve çarşamba günleri tatil edildi. Soğuk hava dalgası ve sıcaklığın sıfırın altında 34 dereceye kadar düşmesi nedeniyle toplanan İl Hıfzısıhha Kurulu, Sivas kent merkezi ile köylerindeki ilköğretim okulu ve liselerde eğitimin 2 gün tatil edilmesini kararlaştırdı. Bu çerçevede 15 Ocak Salı ve 16 Ocak Çarşamba günleri eğitim yapılmayacak. Kararın şimdilik sadece il merkezi ve köylerini kapsadığı açıklanırken ilçelerde de benzer kararlar alınabileceği duyuruldu. Kaynak: |
--->: Öğrencilere Müjdeeeeee !!!!
[B]almanyada gecerli degilmi ya :D[/B]
|
OKULLAR İKİ GÜN TATİL
[IMG]http://www.sivaslilar.net//images/stories/okl1.jpg[/IMG]
Sivas'ta günlerdir etkili olan aşırı soğuklar nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar, salı ve çarşamba günleri tatil edildi. Soğuk hava dalgası ve sıcaklığın sıfırın altında 34 dereceye kadar düşmesi nedeniyle toplanan İl Hıfzısıhha Kurulu, Sivas kent merkezi ile köylerindeki ilköğretim okulu ve liselerde eğitimin 2 gün tatil edilmesini kararlaştırdı. Bu çerçevede 15 Ocak Salı ve 16 Ocak Çarşamba günleri eğitim yapılmayacak. Kararın şimdilik sadece il merkezi ve köylerini kapsadığı açıklanırken ilçelerde de benzer kararlar alınabileceği duyuruldu. |
--->: Öğrencilere Müjdeeeeee !!!!
[QUOTE=RaZZcE;226201][B]almanyada gecerli degilmi ya :D[/B][/QUOTE]
malesef sivas için geçerli senin adına çok üzüldüm :D |
--->: OKULLAR İKİ GÜN TATİL
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ohhh ne güzel yaa
ögrenciler bol bol oynasin diye tatil veriliyor bizim zamanimizda yoktu böyle seyler :rolleyes: gerci bizim zamanimizda ve oldugumuz yerde - 30 lara kadar düsen bir soguklukda yoktu ama neyse karistirmayalim oralari :D :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
-->: OKULLAR İKİ GÜN TATİL
Okulların tatil edilmesi çocuklar için çok iyi olmuş bu kadar aşırı soğuklardan çocuklarımızı allah muhavaza korumak lazım istanbulda 5 cm kar yağıyor okullar hemen tatil edilirken bizim çocuklarımız eksi 34 derecede okula nasıl gidecekler bu kararı alıp ve uygulayanlara çok teşekkür ederim
|
bu karar dahada uzatılabilirmiş belki
hafta sonu daha çok soğuk olacak diyolar çünkü :) |
-->: OKULLAR İKİ GÜN TATİL
[B]Okul yıllarındada bu tatillere bayılırdık okula gideceğiz üşütürüz diye yapılan tatil kızak üstünde geçerdi.Gerçi [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]ımızın nüfusu ve taşıt yoğunluğu hayli artmış vaziyette buna paralel trafikte sorunlar yaşanabilirdi,yerinde bir karar olmuş.[/B]
|
bence iyi olmus cünkü kar cok sivas'da;););););););).
|
[QUOTE=Semih;226505]bence iyi olmus cünkü kar cok sivas'da;););););););).[/QUOTE]
kar az da çok fazla ayaz var zaten bittide tatil :( :D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:29. |