![]() |
en Yeni Üye (:
seLamun aLeykum arkadaşLar ßende aranıza aha Şinciq katıLdım yane yeni Üyeyim .. adım Muhammet Sivas ' ta Yaşıyorum
|
--->: en Yeni Üye (:
hos geldn muhammet ıyı forumlar
|
HOŞGELDİN GARDAŞ NİRDEYDİN ŞİNCİYE GADAR...
|
[QUOTE=yalin;226855]hos geldn muhammet ıyı forumlar[/QUOTE]
h.ß. Çok tenq You ederim ;) beraber Geçiniriz :D İnşaLLah |
[QUOTE=crayz58body;226866]HOŞGELDİN GARDAŞ NİRDEYDİN ŞİNCİYE GADAR...[/QUOTE]
ßiLmem ki :) Orda burda Şurda bi yerLerdedirim kesin :D |
tüm yeni arkadaşlar aramıza hoş geldiniz
forumlara katılımınızın ve katkılarınızın çok çok olaması dileklerimle |
Aleyküm Selam Muhammet abi hoş geldin aramıza umarım iyi zaman geçirirsin.
|
-->: en Yeni Üye (:
[QUOTE=ßabyfac€;226853]seLamun aLeykum arkadaşLar ßende aranıza aha Şinciq katıLdım yane yeni Üyeyim .. adım Muhammet Sivas ' ta Yaşıyorum[/QUOTE]
Aramıza hoş geldin safalar getirdin iyiki geldin muhammet gardaş bak sana baştan söyleyeyim bu site insana bağımlılık yapıyor buraya girenin bir daha cıkması mümkün olmuyor ona göre ben söyleyeyimde sen ona göre hareket et |
en Yeni Üye (:
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]aramiza hosgeldin muhammet
umarim iyi vakit gecirirsin iyi forumlar iyi paylasimlar[/COLOR][/CENTER][/I][/B] [QUOTE=altuntas58;227453]Aramıza hoş geldin safalar getirdin iyiki geldin muhammet gardaş bak sana baştan söyleyeyim bu site insana bağımlılık yapıyor buraya girenin bir daha cıkması mümkün olmuyor ona göre ben söyleyeyimde sen ona göre hareket et[/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]yaaa abi niye uyariyorsunki :) birak kendi anlasin bagimlilik yaptigini :D en iyi ögrenme sekli deneyimli ögrenme seklidir :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
--->: -->: en Yeni Üye (:
[QUOTE=altuntas58;227453]Aramıza hoş geldin safalar getirdin iyiki geldin muhammet gardaş bak sana baştan söyleyeyim bu site insana bağımlılık yapıyor buraya girenin bir daha cıkması mümkün olmuyor ona göre ben söyleyeyimde sen ona göre hareket et[/QUOTE]
ßaĞımLıLık yapmasına Gerek yokkii kardeşim .. Adres [url]www.sivaslilar.net[/url] ise Gersi teferruattır ;) herşey Sivas İçin .. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:36. |