Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   Görünmez Olsaydınız? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=14904)

elif58 26.01.2008 11:22

Görünmez Olsaydınız?

Sadece yarım günlüğüne yani sabahtan gece 24 e kadar görünmezlik hakkınız olsaydı neler yapardınız??
Ama en fazla 2 şey yapabilirsiniz.
Unutmayın en önemli, en fazla istediğiniz şeyleri yazın.

EyüphanAydın 26.01.2008 11:34

--->: Görünmez Olsaydınız?

[B]-Sinir Olduğum Kişileri Döverdim..
-Kardeşlerimi Korkutmaya Çalışırdım.[/B]

elif58 26.01.2008 11:37

[QUOTE=EyüphanAydın;227972][B]-Sinir Olduğum Kişileri Döverdim..
-Kardeşlerimi Korkutmaya Çalışırdım.[/B][/QUOTE]

Hayatta en önemli şeylerin bunlarmı ya:DEn önemli şeylerinizi yazın.En fazla istediğiniz şeyleri.

fertelliyim 26.01.2008 11:44

[QUOTE=elif58;227965]Sadece yarım günlüğüne yani sabahtan gece 24 e kadar görünmezlik hakkınız olsaydı neler yapardınız??
Ama en fazla 2 şey yapabilirsiniz.
Unutmayın en önemli, en fazla istediğiniz şeyleri yazın.[/QUOTE]

Görünmezlile hayatta yapılabilecek en önemli şey iyi olarak
1. Vatan için düşmandan gizli bilgi toplanabilir.
2. Bu pek iyi olmaz doğru değildi Ancak sapık ruhlu kişilerin yapabilecekleri şeylerdir banka soymak, insanların mahremine girmek kötülük yapmak bunların dışında olan şeyler için de görünmez olmaya gerek yoktur.

elif58 26.01.2008 11:53

[QUOTE=fertelliyim;227978]Görünmezlile hayatta yapılabilecek en önemli şey iyi olarak
1. Vatan için düşmandan gizli bilgi toplanabilir.
2. Bu pek iyi olmaz doğru değildi Ancak sapık ruhlu kişilerin yapabilecekleri şeylerdir banka soymak, insanların mahremine girmek kötülük yapmak bunların dışında olan şeyler için de görünmez olmaya gerek yoktur.[/QUOTE]

Yorumun için teşekkürler.Ama ben olayın kötü yönünden ele almadım.Zaten bu sşteye girenlerinden öyle olacağını sanmıyorum.

elif58 26.01.2008 12:02

Valla ben görünmez olasydım ilk başta.
1)PKK'lı olanları ve ona destek çıkanları ya öldürürdüm yada devlete teslim ederdim
2)Iraktaki ,Afganistandaki conileri avlardım.

elif58 26.01.2008 12:03

[QUOTE=elif58;227983]Valla ben görünmez olasydım ilk başta.
1)PKK'lı olanları ve ona destek çıkanları ya öldürürdüm yada devlete teslim ederdim
2)Iraktaki ,Afganistandaki conileri avlardım.[/QUOTE]

Tabi kız başımada cesaret bulupta yapabilirsem.

fertelliyim 26.01.2008 12:10

[QUOTE=elif58;227985]Tabi kız başımada cesaret bulupta yapabilirsem.[/QUOTE]

Alemsin vesselam ne diyelim neden cesaretin olmayacak zaten görünmez değilmisin seni Allahtan başka kimse göremezki:D:D:D:D:D:D

sivaslıgenç 26.01.2008 12:28

[QUOTE=elif58;227983]Valla ben görünmez olasydım ilk başta.
2)Iraktaki ,Afganistandaki conileri avlardım.[/QUOTE]

Ya Elif sende benim yolumdasın yürü be.Bende olsaydım bunları yapardım vallahi.

sivaslıgenç 26.01.2008 12:30

[QUOTE=fertelliyim;227986]Alemsin vesselam ne diyelim neden cesaretin olmayacak zaten görünmez değilmisin seni Allahtan başka kimse göremezki:D:D:D:D:D:D[/QUOTE]

Abi iyi has konuşuyosunda o anki psikolojisini düşünsene bi ya görünmezlikten çıktığını düşün coniler hemen onu avlarlar.:D

WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:23.