![]() |
BİZ CENNETİ ANALARIMIZIN AYAKLARININ ALTINDA BİLİRDİK !!!
BİZ CENNETİ ANALARIMIZIN AYAKLARININ ALTINDA BİLİRDİK !!!
AMA GEL GÖRKİ HANGİ ANLAYIŞ HANGİ ÇAĞDIŞI EĞİTİM, TELKİN, ÇEVRE VS İNSANIN İÇİNE DÜŞTÜĞÜ SAPLANTI VE ACZDİRKİ CENNET İÇİN ANASININ BAŞINI KESMEKTE TEREDDÜT ETMEMEKTEDİR, BU MECZUPLAR HANGİ HALETİ RUHİYEDE YETİŞİYOR, AKIL HOCALARI KİM ? BU İNSANLIK SUÇUNA KİM ? KİMLER ORTAK ? ALLAH ISLAH ETSİN HERKESİ OKUYUP İBRET ALALIM LÜTFEN BU HABERDEN 2 GÜNDÜR KANIM DONDU BU HABERDEN DOLAYI [B][U]"Annemi şeytan olduğu için öldürdüm" 7 Şubat 2008 [/U][/B] BU HABERİN DETAYI CESEDİ 2 GÜN EVDE SAKLADI 60 yaşındaki Saniye Özkan'ı öldürdükten sonra kestiği başını balkondan sokağa atan kişinin 36 yaşındaki oğlu olduğu tespit edildi. Gaziosmanpaş Küçükköy İstanbul Caddesi üzerinde dün öğle saatlerinde vatandaşlar tarafından bulunan bir kadına ait kesik başın 60 yaşındaki Saniye Özkan'a ait olduğunun belirlenmesinin ardından polis ekipleri, araştırmalarını derinleştirerek sürdürdü. Olayın ardından kaybolduğu tespit edilen Saniye Özkan'ın oğlu Fatih Özkan, Ortaköy Camii yakınlarında Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Polis merkezine getirilen Fatih Özkan (36) , sağlık kontrolüne çıkartıldı. Basın mensuplarının "Annenizi niçin öldürdünüz?" şeklindeki sorusuna Fatih Özkan, "Şeytan olduğu için öldürdüm." şeklinde yanıtladı. Annesini şeytan olduğunu bildiği için öldürdüğünü belirten Fatih Özkan, "Ümmetin çocuklarını ebedi cehenneme sokmaktansa annemde olsa babamda olsa affetmem, kellesini gövdesinden ayırırım. Pişman değilim. Kendi irademle yaptım. Şeytan olduktan sonra annem değil babam olsa tanımam"dedi. |
--->: BİZ CENNETİ ANALARIMIZIN AYAKLARININ ALTINDA BİLİRDİK !!!
bu güzel paylasim icin tesekürler abircan amca.
|
[QUOTE=Semih;231097]bu güzel paylasim icin tesekürler abircan amca.[/QUOTE]
bunun neresi güzel bir paylaşım semih. bunu yapan bir müslüman olamaz, bırak müslüman olmayı insan olamaz. buna kimsenin akıl hocalığı yapıp git ananın başını kes dediğinide sanmıyorum. olsa olsa bu tımarhanelik bir delidir |
[QUOTE=özdemir;231099]bunun neresi güzel bir paylaşım semih. bunu yapan bir müslüman olamaz, bırak müslüman olmayı insan olamaz. buna kimsenin akıl hocalığı yapıp git ananın başını kes dediğinide sanmıyorum. olsa olsa bu tımarhanelik bir delidir[/QUOTE]
dogru söylüyorsun oraya bakmadim:mad::mad::mad::mad::mad::mad: |
-->: BİZ CENNETİ ANALARIMIZIN AYAKLARININ ALTINDA BİLİRDİK !!!
Hz. Muhammed(s.a.v)'in Anne üzerine birkaç Hadis-i Şerifi
Ashab-ı Kiramdan biri şöyle sordu: “Ya Resûlallah! Güzel güzel kimle alâkadar olayım, kimi himayeme alayım? Kiminle güzel güzel sohbet edeyim. İnsanlardan bu hakka en güzel bir şekilde kim lâyıktır?..” Yüce Peygamberimiz(s.a.v)...: “Annen, sonra yine annen, sonra yine annen, daha sonra da babandır.” buyurdu. Dört özellik vardır ki, kimde bulunursa, Allah o kimseyi cehennemden uzak kılar ve onu şeytandan korur: Kötü bir şeyi yapmak isterken iradesine hakim olan; Nefsi istemediği halde, güzel bir şeyi yapan; Bir şeyi canı çekip, iştah duyduğunda nefsine engel olan; Öfkelendiğinde, öfkesini tutan... 4 özellik daha vardır ki, kimde bulunursa, Allah rahmetini o kimse üzerine yayar ve onu cennetine koyar: Bir yoksulu koruma altına alan; Zayıfa merhamet eden; Emri altındakilere (işçi ve hizmetçilerine) yumuşak davranan; Anne babasına bağış ve iyilikte bulunan... Allah'ın rızası, anne ve babanin rızasındadır. Allah'ın öfkesi de anne babanin öfkesindedir. [B] Bu caniliğin arkasında büyük ihtimalle psikolojik sorunları olan bir katil vardır. Adli vakaların sosyolojik analizlerini yapmak çok zor,ancak günümüzde anne ve babaya hürmet azaldı,büyüklere duyulan saygı her geçen gün yerini lakayıtlığa bırakıyor. Oysa müslüman bir millet olan bizlerin anne baba sevgisine,hürmetine azami derecede dikkat etmemiz gerekir. Hz. Musa'ya cennette komşu olmayı başaran adamın bunu annesine yaptığı hizmetle kazandığını,Peygamber efendimizin övgüsüne nail olan ve Hırkayı Şeriflerini hediye ettiği Veysel Karani hazretlerinin annesine olan hürmetini hep duya gelmişisizdir. Demek ki dinimizi anlayamıyoruz, yaşayamıyoruz Eşrefi mahlukat olan insana yakışmayan tavırları ,davranışları din kılıfında bizlere sunanların amaçlarının kötü olduğuna inanıyorum.Hem güzel dinimizi kötülüyorlar hemde işte müslümanlar böyledir diyerek propakanda yapıyorlar.Bu kötü niyetlilere karşı yapılacak en güzel iş önce dinimizi öğrenmek ve hayatımızı dinimizi refans alarak sürdürmektir [/B] |
[QUOTE=abircan;231091]BİZ CENNETİ ANALARIMIZIN AYAKLARININ ALTINDA BİLİRDİK !!!
AMA GEL GÖRKİ HANGİ ANLAYIŞ HANGİ ÇAĞDIŞI EĞİTİM, TELKİN, ÇEVRE VS İNSANIN İÇİNE DÜŞTÜĞÜ SAPLANTI VE ACZDİRKİ CENNET İÇİN ANASININ BAŞINI KESMEKTE TEREDDÜT ETMEMEKTEDİR, BU MECZUPLAR HANGİ HALETİ RUHİYEDE YETİŞİYOR, AKIL HOCALARI KİM ? BU İNSANLIK SUÇUNA KİM ? KİMLER ORTAK ? ALLAH ISLAH ETSİN HERKESİ OKUYUP İBRET ALALIM LÜTFEN BU HABERDEN 2 GÜNDÜR KANIM DONDU BU HABERDEN DOLAYI [B][U]"Annemi şeytan olduğu için öldürdüm" 7 Şubat 2008 [/U][/B] BU HABERİN DETAYI CESEDİ 2 GÜN EVDE SAKLADI 60 yaşındaki Saniye Özkan'ı öldürdükten sonra kestiği başını balkondan sokağa atan kişinin 36 yaşındaki oğlu olduğu tespit edildi. Gaziosmanpaş Küçükköy İstanbul Caddesi üzerinde dün öğle saatlerinde vatandaşlar tarafından bulunan bir kadına ait kesik başın 60 yaşındaki Saniye Özkan'a ait olduğunun belirlenmesinin ardından polis ekipleri, araştırmalarını derinleştirerek sürdürdü. Olayın ardından kaybolduğu tespit edilen Saniye Özkan'ın oğlu Fatih Özkan, Ortaköy Camii yakınlarında Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Polis merkezine getirilen Fatih Özkan (36) , sağlık kontrolüne çıkartıldı. Basın mensuplarının "Annenizi niçin öldürdünüz?" şeklindeki sorusuna Fatih Özkan, "Şeytan olduğu için öldürdüm." şeklinde yanıtladı. Annesini şeytan olduğunu bildiği için öldürdüğünü belirten Fatih Özkan, "Ümmetin çocuklarını ebedi cehenneme sokmaktansa annemde olsa babamda olsa affetmem, kellesini gövdesinden ayırırım. Pişman değilim. Kendi irademle yaptım. Şeytan olduktan sonra annem değil babam olsa tanımam"dedi.[/QUOTE] Bunu yapan kişi bence dinle alaksı ollmayan bir kişidir.Dinini iyi bilse bunları yapmaz.Bence akli denğesi yerinde olmayan bir kişi yapmıştır bunu. |
İnsan eğer ahiretini severse anne babasının rızasını tahsil etmek zorunda . Eğer dünyasını severse yine anne babasının kalbini hoşnut etmek ve onlara hürmet göstermek zorunda.
Hak Teâlâ cümlemizi anne babasına hürmette kusur etmeyen sâlih evlatlardan eylesin. Amin. |
Arkadaşlar din çok hassas bir konudur. Elbetteki hiç bir hoca yada din adamı git onu açık açık kes yada öldür demez. Günümüzde öyle sahte hocalar türediki din adına yapıyorum diye neler yapılamdıki. Bazı konuları insanlara işlemek çok kolaydır.TV.lerde hep gördük hocayım,şeyhim diyenlerin neler yaptığını ve buna rağbet edeninde ne kadar fazla olduğu. Resmen barbarlık vahşet diyecek birşey bulamıyorum. Böyle birşeyi Allah birdaha göstermesin.
|
[B][COLOR="Red"]Bu haberi bugün tv'de izledim
adamin yüzünde meymenet yoktuki kalbinde olsun.... Tarikata üye olup olmadigini arastiracaklarmis... Tarikat'dakiler adammi kesiyordu???? Ne zamandan beri? Desenize bütün seri katiller, pskolojisi bozuk katiller bir tarikata üye. [/COLOR][/B] |
[QUOTE=abircan;231091]BİZ CENNETİ ANALARIMIZIN AYAKLARININ ALTINDA BİLİRDİK !!!
AMA GEL GÖRKİ HANGİ ANLAYIŞ HANGİ ÇAĞDIŞI EĞİTİM, TELKİN, ÇEVRE VS İNSANIN İÇİNE DÜŞTÜĞÜ SAPLANTI VE ACZDİRKİ CENNET İÇİN ANASININ BAŞINI KESMEKTE TEREDDÜT ETMEMEKTEDİR, BU MECZUPLAR HANGİ HALETİ RUHİYEDE YETİŞİYOR, AKIL HOCALARI KİM ? BU İNSANLIK SUÇUNA KİM ? KİMLER ORTAK ? ALLAH ISLAH ETSİN HERKESİ OKUYUP İBRET ALALIM LÜTFEN BU HABERDEN 2 GÜNDÜR KANIM DONDU BU HABERDEN DOLAYI .................[/QUOTE] [B][I][COLOR="Red"]Arastirmalar sonucu bu adamin akil HOCALARI "UYUSTURUCU BAGIMLISI" oldugu cikmis. Bu insanlik sucuna kim kimler ortak??? Maalesef Bircan beyfendi sizi hayal kirikligina ugratmam gerekiyor, düsündükleriniz cikmadi. [/COLOR][/I][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:59. |