![]() |
-->'En Kutlu Doğum' için kompozisyon yarışması
[IMG]http://www.dalamanmuftulugu.gov.tr/images/kdh.gif[/IMG]
[B] [COLOR="Blue"]'En Kutlu Doğum' için kompozisyon yarışması[/COLOR] [COLOR="Blue"]Hz. Peygamber[/COLOR] konulu Kompozisyon ve Mektup Yarışması, 1 ŞUBAT 2008 tarihi itibariyle başladı. Toplam iki kategoride yapılacak olan yarışmayla ilgili ayrıntılar şöyle: Kutludogum.net'in, Kulturevi.com öncülüğünde, Abdulhamid RAMAZANOĞLU' nun Proje Danışmanlığında, SEVYAD (Sevgi Eğitim ve Yardımlaşma Derneği) işbirliği ile düzenlediği, Kompozisyon ve Mektup Yarışması, 1 ŞUBAT 2008 tarihi itibariyle başladı.. İnternet üzerinden gönderilecek eserler jüri tarafından değerlendirildikten sonra, dereceye girenler 20-26 NİSAN 2008 tarihleri arasında, internet sitesinden ilan edilecek ve dereceye girenlere ödüller, SEVYAD (Sevgi Eğitim ve Yardımlaşma Derneği) tarafından organize edilecek Kutlu Doğum Şöleninde dağıtılacaktır. Yarışma Kategorileri: 1. Kompozisyon Yarışması - Lise Düzeyi Konu: "[COLOR="Blue"]Hz. Peygamber (s.a.v.)[/COLOR] Sizin İçin Neyi İfade Ediyor" 2. Mektup yarışması - İlköğretim Düzeyi Konu: "[COLOR="Blue"]Hz. Peygamber (s.a.v.)[/COLOR]'e Mektup" Son Katılım Tarihi: 20 MART 2008 Kompozisyon dalında dereceye gireceklere verilecek Ödüller : * Birinciye; Notebook Bilgisayar * İkinciye; Masaüstü PC Bilgisayar * Üçüncüye; Avuçiçi PC Bilgisayar Mektup dalında dereceye gireceklere verilecek Ödüller : * Birinciye; Notebook Bilgisayar * İkinciye; Masaüstü PC Bilgisayar * Üçüncüye; Avuçiçi PC Bilgisayar Jüri Heyeti : Prof.Dr.Emin AŞIKKUTLU - Hadis Anabilim Dalı Prof.Dr.İbrahim CANAN - Hadis Anabilim Dalı Prof.Dr.İsmail Lütfi ÇAKAN - Hadis Anabilim Dalı Dr.M.Abdüssamet BAKKALOĞLU - İslam Hukuku Anabilim Dalı Prof.Dr.Mustafa UZUN - Türk İslam Edebiyatı Anabilim Dalı Dr.Nuh ARSLANTAŞ - İslam Tarihi Anabilim Dalı Prof.Dr.Vecdi AKYÜZ - İslam Hukuku Anabilim Dalı Prof.Dr.Yunus Vehbi YAVUZ - İslam Hukuku Anabilim Dalı Yarışma ile ilgili sorularınız için [email]ibrahim@kulturevi.com[/email] adresine mail önderebilir, 0216 310 59 16 ve 0532 254 84 15 nolu telefonları arayabilirsiniz.[/B] kaynak:haber7.com |
--->: -->'En Kutlu Doğum' için kompozisyon yarışması
inşallah u organizsasyona katılırız..benim niyetim var inşallah olur.
|
katilim insallah cok olur ALLAH RAZI OLSUN emegi gecenlerden
|
-->: -->'En Kutlu Doğum' için kompozisyon yarışması
[B]Katılım çok olur inancındayım... Ama Onu anlatabilecek cümleler kurulabilir mi bilmiyorum...[/B]
|
[B]valla Yiğidolar onu şu ana kadar en güzel anlatan Nihat HATİPOĞLU ve Dursun Ali ERZİNCANLI bence[/B]
|
SENİNLE AYNI KANIDAYIM CEYLAN SAĞOL HABER İÇİN...
|
dün nihat hocanın programı vardı. saolsun her türlü konuya değinerek bizleri aydınlatıyor.
|
Re: --->: -->'En Kutlu Doğum' için kompozisyon yarışması
[QUOTE=puar;234476]dün nihat hocanın programı vardı. saolsun her türlü konuya değinerek bizleri aydınlatıyor.[/QUOTE]
Evet gerçektende çok güzel seviyeli proğram sunuyor Allah razı olsun ondan. |
[B][COLOR="DarkRed"]Yüce ALLAH (c.c.) bizi din cahilllerinden korusun...
Nihat HATİPOĞLU gibilerinden ALLAH (c.c.) razı olsun[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:43. |