![]() |
Asla Yapmam Dediğiniz 3 Şey.
A)Asla İftira Atmam.
B)Asla İnsanları Küçümsemem. C)Asla Evlenmem. D)Asla Dinimi Değiştirmem. E)Asla Annnemi-Babamı Üzmem. F)Asla Yalan Söylemem. G)Asla Dedikodu Yapmam. H)Asla Sonradan Görme Olmam. [B][COLOR="Red"]NOT:[/COLOR] [COLOR="Blue"]Birden fazla seçenek işaretleyebilirsiniz![/COLOR] [/B] |
-->: Asla Yapmam Dediğiniz 3 Şey.
[B]asla sigara ve içki içmem...
asla cimri olmam... asla sivassız olamam...[/B] |
--->: -->: Asla Yapmam Dediğiniz 3 Şey.
[QUOTE=yigiter187;236399][B]asla sigara ve içki içmem...
asla cimri olmam... asla sivassız olamam...[/B][/QUOTE] Kardeş yorumun için sağol ama ben yukarıdailere göre dedim. |
--->: Asla Yapmam Dediğiniz 3 Şey.
[B][COLOR="DeepSkyBlue"]Asla İftira Atmam
Asla İnsanları Küçümsemem. Asla Evlenmem. Asla Dinimi Değiştirmem. Asla Annnemi-Babamı Üzmem. Asla Yalan Söylemem. Asla Dedikodu Yapmam. ben bu isleri asla yapmak istemem:[/COLOR][/B] |
asla dınımı degıstırmem
asla ıftıra atmam annemı babamı uzmem vee asla kımseyı kucumsemem encok sınıroldugum durum ınsan kucumsenmesı |
Bende
İftira Atılmasını Annemi-Babamı Dinimi Değiştirmem bunları yaptım. |
A)Asla İftira Atmam.
B)Asla İnsanları Küçümsemem. C)Asla Evlenmem. D)Asla Dinimi Değiştirmem. E)Asla Annnemi-Babamı Üzmem. F)Asla Yalan Söylemem. G)Asla Dedikodu Yapmam. H)Asla Sonradan Görme Olmam bunların hiçibiri yapmam |
[B]Sivaslıgenç Sonunda yapmışsın 3 şıktan fazlasını :D ben oyumu kullandım...[/B]
|
--->: -->: Asla Yapmam Dediğiniz 3 Şey.
[QUOTE=_DuMaN_58;236453][B]Sivaslıgenç Sonunda yapmışsın 3 şıktan fazlasını :D ben oyumu kullandım...[/B][/QUOTE]
Vallahi neredeyse bütü siteye soracaktım:D.Sağolsun Serd@r abi yaptı. |
[B]İyi iyi. ama güzel bir anket olmuş Tebrikler. Asla dinimi değiştirmem şıkkı eminim başı çekecektir :)
[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:43. |