![]() |
Klavye'ye Bakmadan Yazalım , Paylaşalım
[B]klavyeye bakmadan ''en güzel paylasimlar sivaslilar.net´te'' yazalım bakalım neler cikicak :D
[COLOR="Red"] en güzel oaylasimlar sivaflilar.netße[/COLOR] bende bu cikti :D ama bakmak yok :D [/B] |
--->: Klavye'ye Bakmadan Yazalım , Paylaşalım
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ben zaten bakmadan yazdigim icin hersey düzgün cikiyor :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B]
|
[QUOTE=Sweetgirl;238494][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ben zaten bakmadan yazdigim icin hersey düzgün cikiyor :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
[B]:D aynen bende öyle diyecektim biz bakmadan yaziyoruz ne olacak simdi :D bakipta yazsak ne cikar mi :D :D[/B] |
[QUOTE=SivasLady;238495][B]:D aynen bende öyle diyecektim
biz bakmadan yaziyoruz ne olacak simdi :D bakipta yazsak ne cikar mi :D :D[/B][/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]biz yarismaya katilamiyormusuz canim :D ne yapalim artik sansimiza küseriz degilmi :rolleyes:[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ooooo hani kimse yazmamis
hadin bakalim kimler ne yazinca ne cikiyormus görelim hele :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B]sivaslilar.met[/B]
yine iyi çıktı :D |
-->: Klavye'ye Bakmadan Yazalım , Paylaşalım
sşbaslılarçney
Yemin ederim yazdım bu çıktı hep diyorum zaten pcden hiç çakmam:D |
--->: -->: Klavye'ye Bakmadan Yazalım , Paylaşalım
[QUOTE=sivaslıgenç;238593]sşbaslılarçney
Yemin ederim yazdım bu çıktı hep diyorum zaten pcden hiç çakmam:D[/QUOTE] [B]sen klavyeye bakmaya devam et bence :D :D hehe[/B] |
wallla genelde klavyeye bakarak yazmam ...
|
hadi bi tane de [B]samet yıldız[/B] yazın :D
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:28. |