![]() |
F.Bahçelileri kızdıran geyikler !
[B]F.Bahçelileri kızdıran geyikler ![/B]
Her Türkiye Kupası maçından sonra dolaşan F.Bahçe geyikleri yine maille dolaşmaya başladı. Fenerbahçe Türkiye Kupası'nın iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvuracak!... Fenerli Emrah dedeyle Küçük Emrah arasındaki sohbet - Bana Türkiye Kupası'nı anlat dede - Bizim hiç kupamız olmadı evladım Aslan amcana sor onu -Abi Volkan futbolu bırakıp kickbox salonu açacakmış!... -FB'nin aldığı en değerli kupa ,çünkü şuan ANTİKA :) - Fenerbahçeli genç taraftarların en cok kullandıkları cümle nedir? Cevap: Bana Türkiye Kupasını anlatsana dede... - Türkiye kupasını kazandıklarını görmüş iki fenerli yan yana gelince ne yapılır? Cevap:Aralarına girip dilek tutulur,fotoğraf çektirilir... - Fenerbahçelilerin çoğu neden Türkiye Kupasının rengini gri olarak hatırlıyor? Cevap:Çünkü kupayı en son kazandıklarında televizyonlar siyah beyazdı... - Fenerbahçelilerin bir kısma Türkiye Kupası'na inanmıyor,neden? Cevap:Bazıları görmedikleri şeye inanmaz... - Arşimet bugün yaşasaydı neyi bulamazdı? cvp:Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kaldırma kuvvetini... - Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kazanması en çok hangi kitapta gecer? Cevap:Rüya tabirleri kitabında... |
-->: F.Bahçelileri kızdıran geyikler !
Ya Samet iyi hasta Allahını seviyorsan hanği gs'li çıkıpta diyebilirki hakkımızla maçı aldık.O hakemliğin ne olduğunu bilmeyen Cüneyt Çakır Fenerbahçeli futbolcular neredeyse nefes alsa kart gösterecek.Bumu futbol yani.Hakkımıla aldığımız kupa isteriz biz ,hakem yardımıyla aldığımız kupa değil.
|
--->: F.Bahçelileri kızdıran geyikler !
[B]hakem tamam güzel yönetmedi maçı
ama galatasarayda güzel oynadı itiraf etmek gerekirse yanlış anlamayın ben bjk liyim ama doğruları sölemek gerekir[/B] |
Ya nerde güzel oynadı 70 dk. 10 kişi oynadık 20 dk .9 kişi oynadık çok önemli ataklarıda yoktu.En önemli adamımızı saçma saçma bir pozisyonda attı.
|
--->: -->: F.Bahçelileri kızdıran geyikler !
[QUOTE=sivaslıgenç;239959]Ya nerde güzel oynadı 70 dk. 10 kişi oynadık 20 dk .9 kişi oynadık çok önemli ataklarıda yoktu.En önemli adamımızı saçma saçma bir pozisyonda attı.[/QUOTE]
[B]kendileri kaşındı lugano hakeme artislik yapmasaydı :D bilmiyormuydu türkiyedeki futbol kurallarını volkan zaten yorumsuz gökhan gönülde zaman geçirmek için öyle şeyler yapmsaydı kendileri ettiller kendileri buldular[/B] :):):) |
Ya Luganonun Topala yaptığı harekette kartlın bir şey yoktu.
Gökhan Gönülün pozisyonunda Gökhan dikkat ederseniz zaten yerdeki topu almak için gidiyor çocuktaki topu almak için değil.Hem Gökhan çocuktan topu 2-3 kere istemiş velet vermemiş:) Volkanın pozisyonunda ise helal olsun Volkana bende olsam öyle yapardım Lincoln kimki adamın anasına küfür ediyor. |
* Galatasaray'ın bizi yeneceği yok. Bir dahaki sefere PAF Takımıyla sahaya çıkalım belki o zaman 3 puan alırlar.
* Bu işin tadı kaçtı artık. Ezeli rakibimizi geri istiyoruz. * Galatasaraylı taraftarlar takımlarını Florya'da alkışlarla karşılamış. Haklılar!! Çünkü 6 tane yemeden döndüler. * Cincon'un yenileri de artık Kadıköy'ün ne olduğunu anladılar. Bundan sonra daha rahat gelirler. * Fenerbahçe'nin yaptığı İnsan Haklarına aykırı. Bir camia bu kadar ezilir mi canım. Galatasaray dava açsa kazanır. *Her maç 3 ihtimallidir, 6alatasaray maçları dahil; 2-0, 4-0, 6-0... *6 ihtimalli. 1’den 6’ya kadar atarız. Katalog yapalım, seçsinler.. *Bir kere de G.Saray maçı üzüntüsü yaşasak. İyice tadı kaçtı.. *Aslan’ın Kanarya karşısında titremesinden zevk alıyoruz. Saymayız, 6 çayına bekleriz *G.Saraylılar, Kadıköy’e gitmemek için Federasyon’a başvurup ‘Maçlar 3-0 hükmen olsun’ desin. *Semih gol attığı için gerçek Fenerli, kaleci Orkun da gol yediği için gerçek G.Saraylı oldu.. *Galatasaraylılar.. Bunu saymayız, sizleri 6 çayına da bekleriz. *Adnan Polat yeni bir saat almış. 20.45’i göstermiyormuş. *Sevinmiyoruz. Aslan’ı yenmeye alışık bir bünyemiz var. *Galatasaraylıların yerinde olmayı hiç istemezdim. Yenme ümidi ile değil, fark yememek için geliyorlar Kadıköy’e. *Fener, Galatasaray derbisine PAF’la çıkacak. |
--->: F.Bahçelileri kızdıran geyikler !
[B]mustafa maç 2-1 gs üstünlüğüyle bitti :D
yaa banane ki yaa ben bjk liyim :D[/B] |
-->: --->: F.Bahçelileri kızdıran geyikler !
[QUOTE=samet yıldız;239986][B]mustafa maç 2-1 gs üstünlüğüyle bitti :D
yaa banane ki yaa ben bjk liyim :D[/B][/QUOTE] Eee daha niye bu konuyu açtımya. Ayrıca sizin Beşiktaş naptı gitti Rizeye elendi.Yazık yazık.:) |
--->: -->: --->: F.Bahçelileri kızdıran geyikler !
[QUOTE=sivaslıgenç;239989]Eee daha niye bu konuyu açtımya.
Ayrıca sizin Beşiktaş naptı gitti Rizeye elendi.Yazık yazık.:)[/QUOTE] elendik tamam ama şerefimizle elendik :D 3-2 yendikte elendik orasıda var :D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:15. |