![]() |
Cellata Söylenebilecek Son Sözlerr :))
abi önce bi morfin falan verseydin acemisin sen galiba
-o kafandaki siyah şeyi takmak zorundamısın? resmi kıyafetiniz mi bu? -o elindeki balta temiz mi? ben hijyenik adamım öyle pis pis ölemem -bak yaklaşma yoksa ayaamın altındaki sehpaya tekme atarım -bak vıcdan azabı cekersın benım yüzümden öldü dıe! -hani önce çocuklar kadınlar ve yaşlılardı -ya azraili meşgul etmesek şimdi boşu boşuna -abi bugün günlerden ne .. - pazar .. -yazık abi ya hafta sonuda çalışılınırmı ben senin yerinde olsam bi devlet işine girerdim .. -oo selamınaleyküm cellat baba.. *hadi len selamınaleykümmüş ne o şimdimi dine geldin.. - ee sayın ceLLat neden ceLLatLık - Baba mesLeği - baban da mı böLe kesip biçiyodu - evett......Çıtodanankkkkkk -abi sen bizim kemal abiye ne çok benziyon yaw -abi o elindeki gerçek mi? -abi yanlardan al, üstler kalsın -tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan -Herkesin elindeki kendine .... ehe -Dur abi yanlış adam. Ben deliğin büyüklüğünü ölçerken kafam sıkıştı -Hade lan -Valla |
-->: Cellata Söylenebilecek Son Sözlerr :))
-ya azraili meşgul etmesek şimdi boşu boşuna
-abi bugün günlerden ne .. - pazar .. -yazık abi ya hafta sonuda çalışılınırmı ben senin yerinde olsam bi devlet işine girerdim .. -oo selamınaleyküm cellat baba.. *hadi len selamınaleykümmüş ne o şimdimi dine geldin..:D:D:D Hehee paylaşım için teşekkürler :D |
-->: Cellata Söylenebilecek Son Sözlerr :))
-Dur abi yanlış adam. Ben deliğin büyüklüğünü ölçerken kafam sıkıştı
-Hade lan -Valla |
--->: Cellata Söylenebilecek Son Sözlerr :))
-Herkesin elindeki kendine .... ehe
|
o elindeki balta temiz mi? ben hijyenik adamım öyle pis pis ölemem
ehehe saol eline sağlık |
Sevgili Hasan Sabbah'ı anlatan Alamut'a Donus-Guvercinin Gerdanligi kitabından bi şiir geldi aklıma.Olumden kurtulmak için cellatla evlenmek zorunda kalan bi kıza dair yazılmış bi şiir:
[B][I][COLOR="Red"]Kapıları açın, Ardına kadar açın! Gelin geliyor Dunyalar guzeli! Once orospuluk yaptı, Sonra hırsızlık! Yoluna çiçekler serpin, Celladın gelininin![/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=xwst;240410]Sevgili Hasan Sabbah'ı anlatan Alamut'a Donus-Guvercinin Gerdanligi kitabından bi şiir geldi aklıma.Olumden kurtulmak için cellatla evlenmek zorunda kalan bi kıza dair yazılmış bi şiir:
[B][I][COLOR="Red"]Kapıları açın, Ardına kadar açın! Gelin geliyor Dunyalar guzeli! Once orospuluk yaptı, Sonra hırsızlık! Yoluna çiçekler serpin, Celladın gelininin![/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Sevgili Hasan Sabbah mı ? Hiç şaşırmadım. Yazdığın şiire de ...[/COLOR][/B] :) |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bir kac tanede benden :D
paylasim icin tskler serkanka58 [/COLOR][/CENTER][/I][/B] [B][I][COLOR="Black"] [COLOR="Black"]- geldim canini alacagim.. vakit tamam[/COLOR] [COLOR="Red"]- yaw arkadasim oragi gozume sokacaksin yaw.. hakim olamayacagin aleti niye kullaniyorsun ki, tamam alacaksan al canimi o ayri da[/COLOR] - ..! [COLOR="red"]- eshedu enlaaa[/COLOR] - ya canini ya parani [COLOR="red"]- aboo azrailin bile dini imani para olmus.. ben neyleyim boyle hayati al canimi da parayla napcan sen bi cesit meleksin[/COLOR] - butun karikaturistleri satin alacam.. beni yakIsIkli cizsinler..soyle karizmatik.. - artik zamanin doldu.. oluyorsun [COLOR="red"]- peki sayin azrail.. neden olum?[/COLOR] - ama su dunyada 2 saat daha kalmak icin yapmadiginiz maymunluk kalmadi yaw orak geliyo kafana - canini almaya geldim. [COLOR="red"]- allah misin laaaam[/COLOR] - denebilir, su an icin yetkili kisiyim. [COLOR="red"]- hasssssss[/COLOR] - bitti arkadasim kapatiyoruz.. sahadetmi getiriyosun istavrozmu cikariyosun yapta aliyim ruhunu [COLOR="red"]- vay bea... mahmut bak azrail geldi olm..super bi melek yani.. harika bisey yaw[/COLOR] - hay ezik seni.. alacagim pazarlik yok [COLOR="red"]- abi ipekmi bu.. valla cok yakismis hea.. mizrakta super.. ya.. supersin ya[/COLOR] - eh gitti benden gunah.. ya allah [COLOR="red"]- orakta sahane parliy argghh...[/COLOR] - mahmut kocbas sen misin? [COLOR="red"]- evet birader noldu ki?[/COLOR] - azrailim ben canini almaya geldim. -[COLOR="red"] nasi? abi nolur yapma nolur kurbanın oliim[/COLOR] - yok alicam canini kurallar boyle. [COLOR="red"]- haarkk puu. abi olduremezsin beni cunku simdi oldursen tukurdugum icin oldurmus olucan, gunah yazar allah carpar billahi.[/COLOR] - eo?? ben bi sorayim bu konuyu. (bezmis azrail) - meraba ben sevgi kelebegiyim [COLOR="red"]- beni kandiramassin seni taniyorum azrailsinsin sen canimi almaya geldin[/COLOR] - aferin.. isim neydi.. - artik bitti.. hadi obur tarafa gidiyoruz [COLOR="red"]- abi sizin iste zor yani.. aslinda adaletsizlik var.. bak israfil butun hayati boyunca oturuyo.. o huri senin bu melek benim takiliyo.. neymis kiyamet kopacakmiste bi ufleyecekmis.. sen 7 gun 24 saat onlinesin abi.. valla uzuluyorum senin icin[/COLOR] - ya bi susun ya.. bi susun [COLOR="red"]- abi susarsan ezerler adami.. bak sen susmussun ustune en zor isi vermisler[/COLOR] - sen bekle burda geliyorum ben - kartal maltepe senmisin? [COLOR="red"]- benim kuzicigim[/COLOR] - azrail ben, canini almaya geldim [COLOR="red"]- can nedirki.. ruh nedirki.. senin o mizragin varya[/COLOR] - sana girsin deme sikildim artik sizin igrenc esprilerinizden [COLOR="red"]-gel lan buraya zibidi![/COLOR] -bana mi? [COLOR="red"]-ne o lan oyle siyah miyah takiliyosun? ne lan bu orak? satanist misin sen yoksa?[/COLOR] -ben simdi seni... [COLOR="red"]-bak bak bak, bi de kendini allah saniyor. ya mahalleden git ya da azrailin olurum.[/COLOR] -sen kasma kendini ben oldum bile (caart...) - aha seninde vaktin geldi [COLOR="red"]- ciddimisin.. supermis hadi gidelim[/COLOR] - oha senin icin hayat dolu diyolardi [COLOR="red"]- fazla doldu sıkıldım ben hadi.. [/COLOR] - ama azraile bile uyum saglanmazki karde$im [COLOR="red"]- napiyoruz simdi. boyle duruyorum sen aliyo musun.. hadi neyse prosedur yapalim da bitsin bu is[/COLOR] -hani yillar once bagini bahceni hasadini toplayan bi genc wardi [COLOR="red"]-ee n`oldu adam mi oldu[/COLOR] -yok oldu o 3 yil once azrail oldu [COLOR="red"]-eshedu..[/COLOR] [COLOR="red"]- azrail? [/COLOR] - tepeleycem su esgalimi vereni bi bulsam.. simdi bu saatten sonra tebdil-i kiyafet mi gelecegiz ya can almaya.. hayret bisi! "merhaba, küçük bir tahsilat isimiz vardi!" [COLOR="red"]"hosgeldin, bi kahve içseydin önce?" [/COLOR] "sade olsun lütfen.." -hadi gidelim! [COLOR="red"]+aaa...azyaiy amjaa....ben daha cocuum be?[/COLOR] -oha..ohaaa...72 yasindasin hayvan! [COLOR="red"]+oluymu hic 3 ya$indayim ben..3![/COLOR] -iyi o zaman evladim, hadi attaa gidiyoruz o zaman! [COLOR="red"]+gulp....[/COLOR] [/COLOR][/I][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:10. |