![]() |
2. gole kalbi dayanmadı
[B]2. gole kalbi dayanmadı [/B]
Sevilla-Fenerbahçe maçını izleyen 56 yaşındaki imam Ali Ballı, Fenerbahçe'nin ikinci golü yemesi üzerine kalp krizi geçirerek yaşamını kaybetti. Olay, Fatih Mahallesi'nde dün akşam meydana geldi. 3 yıl önce kalp ameliyatı olan Fatih Mahallesi İmamı 3 çocuk babası Ali Ballı, ailesiyle birlikte Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki maçını izlemeye başladı. Karşılaşmayı heyecanla izleyen Ballı, yakınlarının, "Sakin ol, kalbini yorma" uyarılarını dikkate almadı. Fenerbahçe'nin maçın henüz başlarında ilk golü yemesiyle üzülen imam Ballı, yakınlarının tekrar uyarmasına rağmen, "İyiyim ben, milli maç bu izlemek istiyorum" dedi. Tuttuğu takımın Sevilla'dan ikinci golü yemesine dayanamayan Ali Ballı, fenalık geçirdi. Yere yığılan Ballı, kaldırıldığı Bor Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı. Ballı'nın üzüntüye bağlı kalp krizi geçirdiği belirtildi. |
--->: 2. gole kalbi dayanmadı
çok üzücü bir olay. adamiçin hiç iyi olmamış ama dikkat etmek lazım fakat konu vazgeçilmezler olunca durumlar değişiyor.
|
-->: 2. gole kalbi dayanmadı
Bu ölen kardeşime allahtan rahmet diler yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dilerim
|
ah imamım ah madem kalp var bu maçı izlemeye nasıl oturursun buna yürekmi dayanır
allah rahmet eylesin, iyiki daha yiğidomun maçlarını izlememişsin sen önceden |
-->: 2. gole kalbi dayanmadı
[B]O heyecana benim kalbim dahi zor dayandı. Hele penaltılar atılırken...[/B]
|
[B]Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun[/B]
|
[B]allah rahmet eylesin
böle kendini kaptırmamak gerekir azı karar çoğu zarar [/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:01. |