![]() |
Türkiyenin en zengin adamlarının emekli maaşları
[COLOR="Blue"]Zavallılar çok az maaş alıyorlar bu parayla nasıl geçinirler :D:D:D[/COLOR]
Türkiyenin en zengin adamlarının emekli maaşları AYDIN DOĞAN 2006 yılı İstanbul vergi rekortmenleri sıralamasında en çok vergi ödeyen ikinci isim. 25 Mayıs 2004 yılında Bağ-Kur’dan emekli olan Doğan’ın emekli aylığı 632 YTL. M. RAHMİ KOÇ 28 Haziran 2000 tarihinde Bağ-Kur’dan emekli olan 78 yaşındaki Koç’un emekli aylığı 531 YTL HÜSNÜ ÖZYEĞİN Özyeğin dünya milyarderler listesine de 249’uncu sıradan girdi. 2003 yılında SSK’dan emekli olan Özyeğin’in emekli aylığı 951 YTL M. EMİN KARAMEHMET Çukurova Grubu’nun patronu 64 yaşında. Geçen yıl 2.4 milyar dolarlık kişisel servetiyle dünya milyarderler listesine 390’ıncı sıradan girdi. 1994 yılında SSK’dan emekli olan Karamehmet’in emekli aylığı 743 YTL CEM BOYNER 2006 cirosu 1 milyar YTL olan Boyner Holding’in 53 yaşındaki patronu, 25 Ocak 2002’de Bağ-Kur’dan emekli oldu. Cem Boyner’in emekli aylığı 563 YTL AHMET NAZİF ZORLU 1.8 milyar dolarlık kişisel servetiyle dünya milyarderler listesine 557’nci sıradan girdi. 30 Nisan 1998 tarihinde Bağ-Kur’dan emekli olan 64 yaşındaki Zorlu’nun emekli aylığı 482 YTL ÖMER SABANCI Geçen yıl 1 milyar dolarlık servetiyle dünya milyarderler listesine 891’inci sıradan giriş yaptı. 2005 yılında SSK’dan emekli olan Sabancı’nın emekli aylığı 974 YTL ZEKİ ZORLU 1.2 milyar dolarlık servete ulaşarak dünya milyarderler listesine 799’uncu sıradan giriş yaptı. 31 Mart 1995 tarihinde Bağ-Kur’dan emekli olan Zeki Zorlu’nun emekli aylığı 473 YTL ŞEVKET SABANCI Geçen yıl 2.1 milyar dolarlık kişisel servetiyle dünyanın en zengin 458. kişisi ilan edilen Sabancı ilerleyen yaşına rağmen emekli olmamakta ısrarlı. 72 yaşındaki Sabancı, muhtemelen Türk iş dünyasının en yüksek emekli maaşını alan ferdi olacak |
--->: Türkiyenin en zengin adamlarının emekli maaşları
İşte türkiyede emeklilerin gercek yüzü bu zengin şahıslar belki bu paraya güvenerek emekli olmadılar ama bu paraya güvenip emekli olanların vay geldi haline bunun en tipik örneği benim emekli maaşım ancak bu sevyelerde ölmeyecek kadar bir maaşla insanları çile cekmeye zorluyorlar sayın tayyip bey allah sizden bunun hesabını soracaktır sizlerin kıyak emekli maaşı ve 10 bin ytl lik maaşınız öteki taraftan cile ceken sürünen emekli vatandaş allahtan revamı nedir bu dengesizlik sizin adalet anlayışınız bumudur yapanın yanına kar kalmayacaktır KESER DÖNER SAP DÖNER BİR GÜN HESAP GERİ DÖNER
|
[QUOTE=altuntas58;242888]İşte türkiyede emeklilerin gercek yüzü bu zengin şahıslar belki bu paraya güvenerek emekli olmadılar ama bu paraya güvenip emekli olanların vay geldi haline bunun en tipik örneği benim emekli maaşım ancak bu sevyelerde ölmeyecek kadar bir maaşla insanları çile cekmeye zorluyorlar sayın tayyip bey allah sizden bunun hesabını soracaktır sizlerin kıyak emekli maaşı ve 10 bin ytl lik maaşınız öteki taraftan cile ceken sürünen emekli vatandaş allahtan revamı nedir bu dengesizlik sizin adalet anlayışınız bumudur yapanın yanına kar kalmayacaktır KESER DÖNER SAP DÖNER BİR GÜN HESAP GERİ DÖNER[/QUOTE]
Bu malisef Tükiye'nin gerceği ne varki bu olay Tayyip'tende önce vardı Tayyip'tede var Tayyip'tende sonra olacak bu gidişatın nereye gideceğini bilemeyiz. Hangi yönetim olursa olsun Vatandaşı düşünmeli ve Vatandaşın çıkarları doğrultusunda hareket etmeli Şimdi burda Akp yi savunmak değil ancak bundan öncekilerin bazılarını da gördüm ben ve tam bir sefalet içinde oldum yarım yağlı süt alırdım üstünede su katar çocuğuma verirdim kriz zamanı sağa sola savruldum şimdi öylemi sütün en iyisini alıyorum her akşam çocuklarıma elim boş gitmiyorum kısacası Hani bir reklam var çoğunuz bilir bir otomotiv reklamı BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU Şimdi bu yönetimin daha iyisi gelene kadar en iyisi bu. |
[QUOTE=fertelliyim;242893]Bu malisef Tükiye'nin gerceği ne varki bu olay Tayyip'tende önce vardı Tayyip'tede var Tayyip'tende sonra olacak bu gidişatın nereye gideceğini bilemeyiz.
Hangi yönetim olursa olsun Vatandaşı düşünmeli ve Vatandaşın çıkarları doğrultusunda hareket etmeli Şimdi burda Akp yi savunmak değil ancak bundan öncekilerin bazılarını da gördüm ben ve tam bir sefalet içinde oldum yarım yağlı süt alırdım üstünede su katar çocuğuma verirdim kriz zamanı sağa sola savruldum şimdi öylemi sütün en iyisini alıyorum her akşam çocuklarıma elim boş gitmiyorum kısacası Hani bir reklam var çoğunuz bilir bir otomotiv reklamı BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU Şimdi bu yönetimin daha iyisi gelene kadar en iyisi bu.[/QUOTE] İyisi gelene kadar en iyisi bu demyelimde kötünün iyisi dersek daha yerinde olur diye düşünüyorum |
Bu malisef Tükiye'nin gerceği ne varki bu olay Tayyip'tende önce vardı Tayyip'tede var Tayyip'tende sonra olacak bu gidişatın nereye gideceğini bilemeyiz.
Hangi yönetim olursa olsun Vatandaşı düşünmeli ve Vatandaşın çıkarları doğrultusunda hareket etmeli Şimdi burda Akp yi savunmak değil ancak bundan öncekilerin bazılarını da gördüm ben ve tam bir sefalet içinde oldum yarım yağlı süt alırdım üstünede su katar çocuğuma verirdim kriz zamanı sağa sola savruldum şimdi öylemi sütün en iyisini alıyorum her akşam çocuklarıma elim boş gitmiyorum kısacası Hani bir reklam var çoğunuz bilir bir otomotiv reklamı BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU Şimdi bu yönetimin daha iyisi gelene kadar en iyisi bu. Ya siz buna iyi diyorsanız ben başka birşey demiyorum.Şimdi buraya dökümanlar dökerek kafa şişirmek istemiyorum.Ya siz başka bir Türkiye'de yaşıyorsunuz yada biz. |
Secimlerde neler vaad ettiler ne yaptılar kos kocaman bir hiç ezilenler yine eziliyor zenginler daha zengin oluyor nerde bu partinin adı gibi adaleti hani nerde birde partilerinin.Adı Adalet ve kalkınma partisi ama kendilerinin adaletle alakaları yoktur
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:12. |