![]() |
YALAN DOSTLAR AŞK DİYE BİRŞEY YOKK
[COLOR="Blue"][B][FONT="Arial Black"]Damat: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor!!
Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla söyleme! Gelin: Sen.. Bana aşıkmısın? Damat: Taaaabiki. Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün? Damat: Tabiki hayır. Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin? Damat: Evet hem yüzüne hem gözüne. Gelin: Peki bana bir gün vuracakmısın? Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim. Gelin: Sana güvenebilir miyim? Damat: Evet. Gelin: AŞKIM. Ve aradan bir sene geçtikten sonra yine aralarında aynı söyleşi döner ancak ters bir şekilde ( Metni aşağıdan yukarıya dogru okuyunuz:) [/FONT][/B][/COLOR] |
-->: YALAN DOSTLAR AŞK DİYE BİRŞEY YOKK
[B]:) Hehe. Güzel yapmışlar :D
Ama ben düzünü yaşamayı tercih ederim. Allah tersini yaşatmasın.[/B] |
--->: -->: YALAN DOSTLAR AŞK DİYE BİRŞEY YOKK
[QUOTE=_DuMaN_58;249788][B]:) Hehe. Güzel yapmışlar :D
Ama ben düzünü yaşamayı tercih ederim. Allah tersini yaşatmasın.[/B][/QUOTE] amın kımse tersını ıstemez ıns herkes duz okundugu gıbı olur |
-->: YALAN DOSTLAR AŞK DİYE BİRŞEY YOKK
[B]Çok güzel Paylaşımınız için teşekkürler[/B]
|
--->: YALAN DOSTLAR AŞK DİYE BİRŞEY YOKK
emeğinize sağlık çok güzel allah herkese hayırlısını nasip etsin
|
Evliliğin ilk haftasında
EVLİLİĞİN İLK HAFTASINDA
Damat: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor Gelin: Senden ayrılmamı ister misin Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla söyleme! Gelin: Sen.. Bana aşıkmısın Damat: Taaaabiki Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün Damat: Tabiki hayır. Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin Damat: Evet hem yüzüne hem gözüne. Gelin: Peki bana bir gün vuracakmısın Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim. Gelin: Sana güvenebilir miyim Damat: Evet Gelin: AŞKIM. EVLİLİĞİN YEDİNCİ SENESİNDE [lutfen YUKARIDAKI konusmayi asagidan yukariya dogru okuyunuz bu kez !!!!] |
--->: Evliliğin ilk haftasında
[QUOTE=seva;259700]EVLİLİĞİN İLK HAFTASINDA
Damat: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor Gelin: Senden ayrılmamı ister misin Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla söyleme! Gelin: Sen.. Bana aşıkmısın Damat: Taaaabiki Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün Damat: Tabiki hayır. Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin Damat: Evet hem yüzüne hem gözüne. Gelin: Peki bana bir gün vuracakmısın Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim. Gelin: Sana güvenebilir miyim Damat: Evet Gelin: AŞKIM. EVLİLİĞİN YEDİNCİ SENESİNDE [lutfen YUKARIDAKI konusmayi asagidan yukariya dogru okuyunuz bu kez !!!!][/QUOTE] [B]YA NE KADAR DOĞRU Bİ DİYALOG :D[/B] |
[B][COLOR="DarkSlateBlue"]evet çok doğru .................[/COLOR][/B]
|
güzel bi diyalog ama Allah kimseye tersini yaşatmasın herkesin hakkında en hayırlısı neyse onu versin..... paylaşım için teşekkürler....
|
EVLIGIN ILK HAFTASINDA
EVLIGIN ILK HAFTASINDA:
Damat: Ah! Nihayet ruya gercek oluyor!! Gelin: Senden ayrilmami ister misin? Damat: Hayir! Bu lafi bir daha asla soyleme! Gelin: Sen.. Bana asik misin? Damat: Taaaabiki. Gelin: Beni terketmeyi dusunur musun? Damat: Tabi ki hayir. Gelin: Peki bana bir opucuk verir misin? Damat: Evet hem yuzune hem gozune. Gelin: Peki bana bir gun vuracak misin? Damat: Asla! Ben o tur erkeklerden degilim. Gelin: Sana guvenebilir miyim? Damat: Evet. Gelin: ASKIM. EVLILIGIN YEDINCI SENESINDE: [lutfen YUKARIDAKI konusmayi asagidan yukariya dogru okuyunuz bu kez !!!!] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:37. |