Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   FİLİSTİN İÇİN KERMES (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=16903)

Sivaslilar.Net 07.04.2008 00:21

FİLİSTİN İÇİN KERMES

[IMG]http://www.sivaslilar.net//images/stories/filistin1.jpg[/IMG]
Şarkışla Ay ışığı Derneği ve Yeni Dünya dergisi işbirliği ile Filistin yararına kermes düzenlendi.
Belediye binasının altındaki bir iş yerinde düzenlenen kermesin açılışını eski Şarkışla belediye başkanı Mehmet Gönen yaptı.
El sanatı çalışmalarının yer aldığı kermese kadınlar tarafından yoğun ilgi gösterildi.
Serginin bir hafta açık kalacağı bildirildi.

Abdurrahman 58 07.04.2008 00:23

-->: FİLİSTİN İÇİN KERMES

valla helal olsun gerçekten.tebrik ediyorum emeği geçenleri.

Serd@r 07.04.2008 01:15

-->: FİLİSTİN İÇİN KERMES

[B]Filistinde bir dram yaşanıyor küçücük bedenler toprağa veriliyor hemde parçalanmış elbiseler içindeki cesetleriyle,geçmişte yapılan hataları bir yana bırakın Hıristiyan toplumunun biz Müslümanlar üzerinde oynadıkları oyunu bozalım,onların zamanında düştüğü hataya biz düşmeyelim birlik bizimle ve biz istediğimiz taktirde olacaktır,birgün uyuyan Müslümanlar kenetlenecek ve hıristiyan toplumunu dize getirecektir.
Neden bunun için minikde olsa bir katkıda bulunmuyoruz.Kermese tüm değerli halkımızı bekliyoruz.[/B]

Ertugrul 07.04.2008 02:51

--->: FİLİSTİN İÇİN KERMES

[B]1948 te kurulan işgalci ve terörist devletin zulümleri modern dünyanın gözlerinin önünde ve desteği ile sürüyor. Bu bir insanlık suçudur. Her insanın ve müslümanın bu çekilen acılarda sorumluluğu vardır. Zalimlerin ayakları altında ezilen, hakeret gören her masum bizden hesap soracaktır. Elden gelen yardımın yapılması ve yükün hafifletilmesi gerekiyor. Şarkışla Ay ışığı Derneğini hassasiyetinden ötürü kutluyorum. [/B]

Catli58 07.04.2008 02:55

Filistindekileri savunmakta bize düstü.

Tamam davalari hakli olabilir, ama okadar Arap varken, bize ne oluyor. Ayrica Dogu Türkistan da zulme ugrayan Türkler icin kilini kipirdatmayanlar, bizi ingilizlerle isbirligi yapip hancerleyen filistinlileri daha cok dusunuyor.

Filistinliler ise, Avrupaya kacan, ülkesini unutuyor.

Serd@r 07.04.2008 03:12

-->: --->: FİLİSTİN İÇİN KERMES

[QUOTE=Catli58;251447]Filistindekileri savunmakta bize düstü.

Tamam davalari hakli olabilir, ama okadar Arap varken, bize ne oluyor. Ayrica Dogu Türkistan da zulme ugrayan Türkler icin kilini kipirdatmayanlar, bizi ingilizlerle isbirligi yapip hancerleyen filistinlileri daha cok dusunuyor.

Filistinliler ise, Avrupaya kacan, ülkesini unutuyor.[/QUOTE]

[B]Sen onlara Arap olduğu için değil müslüman olduğu için yardım yapmalısın haa yok eğer TÜRKlük benim için önce gelir diyorsanda Orhan Pamuğun da TÜRK olduğunu unutma...
Bende TÜRKüm ama bir başka ırktan asla kendimi üstün görmedim görmemde ben Peygamberimin vasiyetine tabiyim.

Heryerde bir tartışma malzemeside arama...[/B]

Ertugrul 07.04.2008 03:13

[B]Siz kimsiniz de Filistinlileride savunmak bize düştü diyorsun ?
Eğer iki ayak üzerinde dik yürüyebiliyorsan yani insansan zülme uğrayanları savunmalısın.
Eğer İslam inancına sahipsen yani müslümansan zulme uğrayanları savunmalısın.
Eğer Hz. Muahamed'i peygamber ve önder biliyorsan, O'unun Miraca çıktığı, müslümanların ilk Kıblesini savunmalısın.
Eğer Türksen düşküne yardım etmeli, ırkına, rengine, geçmişe bakmadan zulme uğrayana yardım etmelsin.
Doğu Türkistan da yada yeryüzünün herhangi bir yerinde yardıma muhtaç bir insan varsa, elinden gelen yardım da varsa bunu yapmalısın. Böyle hassas bir konuda dahi tartışma çıkartmaya çalışmanı kınıyorum.[/B]

çiğdem kaya 07.04.2008 10:25

insanmısın sen?çok merak edıyorum bu soruma cevap ver insanmısın

çiğdem kaya 07.04.2008 10:26

[QUOTE=çiğdem kaya;251464]insanmısın sen?çok merak edıyorum bu soruma cevap ver insanmısın[/QUOTE]

sana dusmedı elbet fılıstını kurtarmak sen kendını kurtAR YETER.ıyılık yapmak ınsanlara faydalı olmak herkese nasıp olmaz.nasıpsız

aspasya58 07.04.2008 12:08

EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM.....14 NİSANDA KERMES VE RESİM VE KARİKATÜR SERGİSİ DÜZENLİYORUZ TEKİRDAĞDA BEKLERİM
TRABLUSGARPDAN DÖNERKEN ARAPLARIN ATATÜRKE GÖSTERDİKLERİ SEVGİYİ KURTULUŞ MÜCADELEMİZDE PARMAKLARINDAKİ YÜZÜKLERİ BİZE YOLLAYAN, SOFRALARINDAKİ KAŞIKLARI YOLLAYANLARI UNUTMAMAK GEREK
BİZE EN İYİ ÖRNEK SADECE MÜMİNİN DEĞİL GAYRİMÜSLİMLERİN DÜNYADA HAKKINI SAVUNAN ECDADIMIZDIR...BİZE KERMES İÇİN KIZANLAR KENDİLERİDE HAZIRLASIN DA BİZDE GÖNÜLDEN DESTEK OLALIM.MAZLUMUN DİNİNE IRKINA BAKILIRMI...DUALARIMIZ ACI ÇEKEN TÜM İNSANLIĞA İNŞALLAH DAHA FAZLA ŞEYLER YAPABİLİRİZ....

WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:11.