![]() |
Müslümanlar Neden Böyle Perişan?
Iste Ozan Arif e göre perisanligimizin sebebi:
[YOUTUBE]b8ymAhOwjys[/YOUTUBE] |
--->: Müslümanlar Neden Böyle Perişan?
Helal olsun ,, cidden gercek Muslumanligi yasiyorum diyen bir insan bunlari uygulamali. elbette Allah affedendir, hatasiz kul olmazmis zaten..ama tovbe ediyorum diyerek ayni hatayi surekli yapanlarimizda cok malesef..
birde bugun Turkiye'nin gundeminde surekli yer alan tartismalarin nedenini ortaya seren bir sozu var -> |bence| buradaki yeri siyasi bir soz olmasa bile, cidden sorun burda iste: "[B]HEPIMIZDE AYRI DEGISIK FIKIR, BIRLIKTE 3 ADIM YURUYORMUYUZ ???[/B] |
[QUOTE=Catli58;251957]Iste Ozan Arif e göre perisanligimizin sebebi:
[YOUTUBE]b8ymAhOwjys[/YOUTUBE][/QUOTE] Yüreğine Diline Sağlık Nede güzel Özetlemiş |
Teşekkürler kardeşim dilinize ve emelerinize sağlık.....
....................................................................................... geri kalmışlığı, zulümü islama bağlayanlar akıllarınca, aşağıdaki lingi izlesinler.. birtakım müslümanların idam şeklinin yanında, bu görüntülerdeki vahşetin ve seyreden insanların dinini'de sorgulasınlar artık lütfen.... [url]http://www.ihlas.net.tr/detay.asp?id=496982&type=[/url] |
[QUOTE=gly;252120]Teşekkürler kardeşim dilinize ve emelerinize sağlık.....
....................................................................................... geri kalmışlığı, zulümü islama bağlayanlar akıllarınca, aşağıdaki lingi izlesinler.. birtakım müslümanların idam şeklinin yanında, bu görüntülerdeki vahşetin ve seyreden insanların dinini'de sorgulasınlar artık lütfen.... [url]http://www.ihlas.net.tr/detay.asp?id=496982&type=[/url][/QUOTE] EKVATOR Dinler: % 95 Roma Katolik, % 5 diğerleri (sayısı birkaç bini bulan Müslümanlar ve yine sayısı binde biraz fazla olan Yahudiler vardır. Yahudilerin çoğu Alman veya İtalyan kökenlidir.) gerçi bunu da birkaçbin olan müslümanların üzerine atabilirler.hani hep müslümanlıkda ya geri kalmışlık, zulüm edenler ! v b uzayıp gider bu .... alıştık artık iftiralara |
[QUOTE=Catli58;251957]Iste Ozan Arif e göre perisanligimizin sebebi:
[YOUTUBE]b8ymAhOwjys[/YOUTUBE][/QUOTE] KOÇUM TEBRİKLER SENLE ĞURUR DUYUYOM NERDEN BULUYORSUN BÖYLE ĞÜZEL ŞEYLERİBENİ UNUTMA BNLE DİYALOĞA ĞEÇ ÖZELE MSN YAZ ÖPTÜM |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:30. |