![]() |
Suan en cok neye ihtiyacin var
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Suan da en cok neye ihtiyaciniz oldugunu yazacaksiniz....
Ilk ben baslim Suanda yeni evimi nasil dekor edecegime yardimci olabilecek birine ihtiyacim var......[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
--->: Suan en cok neye ihtiyacin var
[B][COLOR="Indigo"]Benim kardeşim sana yardımcı olabilirdi ama uzakta kendisi. :)
Benim de en çok hafta sonu benle maça gelecek bağırabilecek taraftar arkadaşlara ihtiyacım var. [/COLOR][/B] :) |
Benimde şuan acayip morale ihtiyacım varr...:(
|
uykuya ihtiyacım war allah herkese rahatlık versin ii geceler... ::)
|
-->: --->: Suan en cok neye ihtiyacin var
[QUOTE=leblebi82;254191][B][COLOR="Indigo"]Benim kardeşim sana yardımcı olabilirdi ama uzakta kendisi. :)
Benim de en çok hafta sonu benle maça gelecek bağırabilecek taraftar arkadaşlara ihtiyacım var. [/COLOR][/B] :)[/QUOTE] cincon maçında birlikde yıkacağız ortalığı abi allahın izniyle benim en çok temiz bi havaya ihityacım var |
-->: Suan en cok neye ihtiyacin var
10 milyon ytl cik paraya ihdiyacim var ACIL
ama kimse duymasin |
-->: --->: Suan en cok neye ihtiyacin var
[QUOTE=leblebi82;254191][B][COLOR="Indigo"]Benim kardeşim sana yardımcı olabilirdi ama uzakta kendisi. :)
Benim de en çok hafta sonu benle maça gelecek bağırabilecek taraftar arkadaşlara ihtiyacım var. [/COLOR][/B] :)[/QUOTE] [B]ihtiyacını seve seve gidereblirim...[/B] |
İki tane anti-depresana,ask acisi cekiyorum
|
-->: Suan en cok neye ihtiyacin var
Benim de Yurdumun da dostluğa, kardeşliğe ihtiyacı var.
|
Valla benim haftada 3 gün işlerimi emanet edecek güvenilir birine ihtiyacım varr. Sivassporun türkiyenin neresinde olursa olsun maçlarına gitmek için.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:05. |