![]() |
Web Cam Açmama Bahaneleri
Web Cam Açmama Bahaneleri (Komik Yazılar)
Camini açsana..? * salonun camida açık içerden, ceyran yapıyo.. - web cami açsana * yokkki.. - hadi ordan. ordan var görüyorum ben iconunu..? * burasi çok karanlik. ben göremiyorum cam filan. düşün artik ben cami göremiyosam, sen beni nasıl görüceksin - cami açsana * makine soguk.. - hade leynnn... - cami aç bakiim..? * çıplağım. - olsun * iyi sen bilirsin.. - one lan * söyledim.. makine, bluetooth u cam zannediyo... web cami acsana *açınca çok yakıyoo be -tabe tabe camini açsana -ne camisi benim camim yok ki...bitane mahallede cami war o da belediyenin +boşwer açma hiçbişeyi sen hatta çık msnden bidaha girme camini açsana -açmam +niye -annem göstert ama elletme dedi de ondan +e ne alaka -bilmem bahane bulamadim da - kameradaki sen misin - yok babam - haaa ben de sen sanmıştım -cami açsana - burda bir sürü var gerekmez - cami yaa camii - anahtarı yokki bende.. - webcam salakkk - ha oymuş.. -cami açsana -kendime söz verdim açamam. |
--->: Web Cam Açmama Bahaneleri
[B]camini açsana
-açmam +niye -annem göstert ama elletme dedi de ondan +e ne alaka -bilmem bahane bulamadim da :D allah allah cevaba bak ya :D[/B] |
web cami acsana
*açınca çok yakıyoo be -tabe tabe :D :D :D :D bu ne yha komedı .. :D :D |
cami açsana
- burda bir sürü var gerekmez - cami yaa camii - anahtarı yokki bende.. - webcam salakkk - ha oymuş.. :D |
-->: Web Cam Açmama Bahaneleri
camini açsana
-açmam +niye -annem göstert ama elletme dedi de ondan +e ne alaka -bilmem bahane bulamadim da bu ne yaa paylaşımın için sağol :D:D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:02. |