![]() |
Ben Serdar
Merhaba Arkadaşlar Ben Serdar siteyi yapan emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim
Sivas Gürün Çayboyu Mahallesindenim Ankarada İkamet Ediyorum Bilgisayar Teknisyeniyim hertürlü prolemlerinizde siz hemşerilerime yardımcı olmaktan şeref duyarım sitenin gelişmesine katkıda bulunmak isterim admin arkadaşların dikkatine:) Hepiniz Hoşçakalın Varsa Yoksa 58 |
--->: Ben Serdar
hoşgeldin sefalar getirdiniz...................
|
-->: Ben Serdar
[QUOTE=QoPuQ;257778]Merhaba Arkadaşlar Ben Serdar siteyi yapan emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim
Sivas Gürün Çayboyu Mahallesindenim Ankarada İkamet Ediyorum Bilgisayar Teknisyeniyim hertürlü prolemlerinizde siz hemşerilerime yardımcı olmaktan şeref duyarım sitenin gelişmesine katkıda bulunmak isterim admin arkadaşların dikkatine:) Hepiniz Hoşçakalın Varsa Yoksa 58[/QUOTE] [B]Merhaba serdar kardeşim sitemize hoş geldiniz size iyi forumlar dilerim[/B] |
-->: Ben Serdar
[B][COLOR="Red"]Sivaslilar.net[/COLOR]'e Hoşgeldiniz Serdar Bey...
[/B] |
Ya bu Sivaslıların Kanında var cana yakınlık iiki bulmuşum bu forumu ve hemşerilerimizi
hepinize tşk ederim |
[B]Hosgeldin sefa getirdin insallah aramizda iyi günler gecirirsin.[/B]
|
hoşgeldin güzel insan aktif olman dileğiyle
|
HOŞGELDİN HEMŞERİM.... :)
GERÇİ BİRBİRİMİZİ TANIYALIM DEMİŞSİN AMA SENDEN BAŞKA KENDİNİ TANITAN YOK BENDE DAHİL :D |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]aramiza hosgeldin serdar kardes
umarim iyi vakit gecirirsin bizim gibi azda olsa sivas hasretini giderirsin iyi paylasimlar iyi forumlar[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:19. |