![]() |
Sivas halkı inanmıyor
[B]Sivas halkı inanmıyor
SİVASSPOR'un başarılı sol kanat oyuncusu Hayrettin Yerlikaya, G.Saray- F.Bahçe karşılaşmasından istemedikleri bir sonuç çıktığını söyledi. Galatasaray'ın bu sonucun ardından Sivas'a biraz daha rahat geleceğini ifade eden Yerlikaya, ''Beraberlik dahi onlara yetiyor, ama biz ne yapıp edip G.Saray'ı yeneceğiz" dedi. SİVAS halkının şampiyon olacaklarına inanmadığını belirten Yerlikaya, ''Bu bir gerçek. Ne kadar inanıyor desek de bu görünen bir gerçek. Sivaslı olduğum için bazı şeyleri daha iyi görüyorum. Kimse inanmıyor bize. Ama onlar inanmasın fark etmez, biz kendimiz inanıyoruz. İnşallah bunu başarırız" ifadesini kullandı[/B] |
--->: Sivas halkı inanmıyor
inşallah... hadi hayırlısı futbolcu kardeşimiz.....
|
-->: Sivas halkı inanmıyor
[B]Ben 10 gündür Sivasta bulunuyorum şehirde öyle ahım şahım bir hazırlık yok bazı guruplar caddelerde toplanıp sivassporumuzu desteklemek amacıyla araba konvoyları düzenleyip şehirde tur atıyorlar tezhüratlarda bulunuyorlar hepsi o genclerin elinden gelen her şeyi yaptığını gördüm bir kac bayrağın dışında şehirde öyle göze carpan sivassporla ilgili önemli diyeceğimiz bir hazırlık yok bütün bunlar yetmezki yetmezki birazda esnaf bu konulara duyarlı olmalı yarın GS macı için şehrimize binlerce kişi gelecek bunlardan esnafımız yararlanacak onun içinde Sivassporumuz için bazı adımları atmaları lazım Şampiyonluğun yolu inanmaktan gecer[/B]
|
Fenerden kendi sahasında 4 yiyen bir takım nasıl şampiyon olsun. sivas halkı tabi takımına inanmaz çünkü adamını tanıyor...
|
[B]Sen ne demek istiyorsun acık konuşta anlayalım[/B]
|
bülent uygun bey fendi söz ediyorum efenim...zat-ı alleri fenerbahçe camiası mensublarındandır...
|
efendi sen önce şu soruma cevap ver:
nickindeki kadıköy fenerin stadının bulunduğu yermi yoksa sivasta bir köymü???? ayrıca bülent uygun'hakkındada yorumlarına dikkat et!SİVASSPORA ETTİĞİ EMEKLERİ GÖZARDI ETME! |
-->: --->: Sivas halkı inanmıyor
[QUOTE=KADIKöYLü;259175]bülent uygun bey fendi söz ediyorum efenim...zat-ı alleri fenerbahçe camiası mensublarındandır...[/QUOTE]
[B]iyide seni ne ilgilendirir bülent uygun yoksa planlarınızımı bozuyor İşte yine bizanslılar hortladı alisamiyende cimleri yiyenler şimdi kalkmiş sivassporumuzu eleştiriyorlar bizans oyunları başladı sahte büyükler istanbulun yerlisi rumlar siz hangi millete mensupsunuz şerefli bir anadolu takımına laf atıyorsunuz sizde acaba onlardan felanmısınızda Sivassporumuza laf atmaya cüret ediyorsunuz [/B] |
[QUOTE=KADIKöYLü;259169]Fenerden kendi sahasında 4 yiyen bir takım nasıl şampiyon olsun. sivas halkı tabi takımına inanmaz çünkü adamını tanıyor...[/QUOTE]
Sivassporun iç meselesi seni ilgilendirmez sen önce takımını belli et provakatörlük yapma:mad: |
[B]Dün Sivasta galatasarlılarla bağıran sivaslı k....lerden senin sivaslılığında şüphe ederim[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:21. |