![]() |
PAF TAKIMINDA MUTLU SON
[IMG]http://www.sivaslilar.net//images/stories/paflar.jpg[/IMG]
Sivasspor Paf takımı 2007-2008 futbol sezonunun şampiyonu oldu. Ligin 33. haftasında takipçisi Galatasaray’ın 6 puan önünde olan Sivasspor Paf takımı dün dış sahada oynadığı maçta rakibiyle golsüz berabere kalarak şampiyonluk ipini göğüsledi ve 3 sezondur arka arkaya şampiyon olan Galatasaray’ın saltanatına son vermiş oldu. Maçın 64. dakikasında Galatasaray’ın kazandığı penaltı atışını kaleci Mehmet kurtardı. Bu arada maçın 82. dakikasında ikinci sarı kartını gören Yasin kırmızı kartla oyun dışı kaldı. [B]4 EYLÜL STADI’NDA ŞAMPİYONLUK TURU[/B] Sivasspor-Galatasaray maçı öncesi 4 Eylül Stadı’na gelen Sivasspor Paf takımı şampiyonluk kupasını alarak tribünler önünde tur attı. Sivasspor taraftarı şampiyon Paf takımını uzun süre alkışladı. |
--->: PAF TAKIMINDA MUTLU SON
gençleri kutluyorum alınlarından öpüyorum darısı abilerine inşallah seneye
|
Hepsine sonsuz teşekkürler,inşallah birgün aynı tabloyu süperligte yaşarız.Başrılarının devamını diliyorum.
|
[B]helal olsun
paf takım bu sene çok güzel işler yaptı a takımında canları sağolsun bize bu heyecanı yaşatıkları için teşekkürler [/B] |
bence paf takım falan die bir ayrım yok kendimce.. her türlü şampiyonluğa razıyız..sonuçta şampiyonluk içinde payımız var paf da olsa...tebrikler...
|
-->: PAF TAKIMINDA MUTLU SON
[B]Bu bir temeldi ve biz bu temeli gayet sağlam attık inşaallah artık her sene kafaya oynayacağız... Gençleride kutluyorum darısı ağabeylerinin başına...[/B]
|
[B]Sivassporumuzun paf takımını yürekten kutlarım sağolsunlar var olsunlar bizlere bu heyecanı yaşattılar başarılarının devamını dilerim[/B]
|
helal olsun sivasspor paf takımına
bunlar sivassporumuzun geleceği umarım hep boyle giderler |
PAF TAKIMIMIZI KUTLAR BASARILARININ DEVAMINI DILERIM IKI TAKIMIMIZLA GURUR DUYUYORUZ
NICE SAMPIYONLUKLARA HEP BERABER ELELE |
helal olsun onlara paftakimmizi kutluyorum basarilarin devamini diliyorum
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:13. |