![]() |
Tahmini Yapılan Şike Konuşmaları
[B][B][B]
Beşiktaşlı Ve Vestel Manisaspor'lu Oyuncular Selamlaşır..Ardından Seronomi İçin Odalarından Çıkarlar... Ardından Seronomi Başlar.. [COLOR="Red"]'İSTİKLA MARŞIMIZ'[/COLOR]Okunur.. Top Ve Kale Şeçimi Yapılırken,Eski Beşiktaşlı Oyuncular Tokalaşır. [COLOR="Red"]İbrahim Üzülmez:[/COLOR] -Burak...Burak...Burak Yılmaz [COLOR="Red"]Burak Yılmaz:[/COLOR] Ooo..İbrahim Kaptan Nasılsın..? [COLOR="Red"]İbrahim Üzülmez:[/COLOR] Fazla Konuşmada..Al Elimdeki Kağıdı Başkanımız Gönderdi.. [COLOR="Red"]Burak Yılmaz:[/COLOR] Kim Abi?Ne İçin..? [COLOR="Red"]İbrahim Üzülmez:[/COLOR] Al Oku.. [COLOR="Red"]Burak Yılmaz:[/COLOR] Tamam Abi... İstiklal Marşı Okunur İbrahim Üzülmez Koşarak Uğur İncemanın Yanına Gider.. İki Kaptan Yan Yana Ortada Hakem Kale Ve Top Atışı İçin.. [COLOR="Red"]Hakem:[/COLOR] Hoş Geldiniz Arkadaşlar Uzun Lafın Kısası Hepinize Başarılar.. [COLOR="Red"]İbrahim Üzülmez:[/COLOR] Ya.. Hoca Başarıyı Felan Bırak..Görmüyonmu Sivasspor Dalga Dalga Geliyor.. [COLOR="Red"]Hakem:[/COLOR] Ne Diyorsun Kardeşim:confused: [COLOR="Red"]İbrahim Üzülmez:[/COLOR] Fazla Uzatma Al Şu Kağidi..Maçtan Sonra Başkanla Hesaplaşırsın... [COLOR="Red"]Hakem:[/COLOR] Ha.. O Meselemi.. [COLOR="Red"]İbrahim Üzülmez:[/COLOR] Şükür Hocam Yani.. İbrahim Üzülmez Uğur İnceman Ve Hakemler Top Kale Şeçimini Yaparken Burak Kenarda Sessizce Kaptanın Verdiği Mesajı Okur.. [COLOR="Red"]Yıldırım Demirören:[/COLOR] Sevgili..Saygılı..Değerli..Hörmetli Burak Seni Çok Seviyorum..Bu Maçta Kaç Para Saydığımı Biliyorsunuz.. Fazla Zorlama Bizi..Biliyorsunki..Herşey Benim Elimde. Seneye Beşiktaşa Almam..(!) Burak Okuduktan Sonra Şeref Tribününe Bakar..[COLOR="Red"]'El Sallar'[/COLOR] Ve..Maç Başlar.. Goller Ardı Ardına Gelir..Vestel Manisaspor Futbolcuları Sanki Hayatlarında İlk Defa Top Görmüşler Gibi Oynarlar.. İlk Yarı Biter... [COLOR="Red"]'Soyunma Odasında Geçen Dialoglar'[/COLOR] [COLOR="Red"]Yıldırım Demirören:[/COLOR] -Ula..Oğlum Ne Yapıyorsunuz..?Delirdiniz Mi? [COLOR="Red"]Futbolcular[/COLOR] -Başkanım Farklı Galibiyet İsteyin Dediniz İşte Atıyoruz... [COLOR="Red"]Yıldırım Demirören:[/COLOR] -Ne Gol Atması..Beyler Kaç Para Saydım Bu Maç Farklı Bitsin Diye..? [COLOR="Red"]Futbolcular[/COLOR] -Şike mi Yapıyoruz..?Yani Hakkımızla Almıyor Muyuz..? [COLOR="Red"]Yıldırım Demirören:[/COLOR] Görmüyor Musunuz..(!)Sivasspor Dalga Dalga Geliyor... [COLOR="Red"]Futbolcular[/COLOR] Ne Yani Biz V.Manisaya Atamayız Mı? Bu Kadar [COLOR="Red"]Yıldırım Demirören:[/COLOR] Atarsınız Atarsınız Ama..Dakika '9' 4-0 Oldu... [COLOR="Red"]Yıldırım Demirören:[/COLOR] Rüştü..Oğlum Bir Gol Yede Kimse Uyanmasın..Yoksa Yanarız.. [COLOR="Red"]Rüştü Rençber:[/COLOR] Sen İste 10 Gol Yiyim Başkanım... [COLOR="Red"]Yıldırım Demirören:[/COLOR] Abartma Rüştü...Ne Dediysem Onu Yap...(!) [COLOR="Red"]Rüştü Rençber:[/COLOR] Pardon Başkanım... Aradan 5 Dakika Geçer..2.Devrenin Başlamasına Az Kalır... [COLOR="Red"]Holosko[/COLOR] [COLOR="Red"]Yıldırım Demirören'[/COLOR]in Yanına Gelir Sorar.. [COLOR="Red"]Holosko:[/COLOR] -Başkanım Hakemleride Ayarladınız Mı ? [COLOR="Red"]Yıldırım Demirören:[/COLOR] Sen Kafana Takma Bişey..Sadece Oyununu Oyna.. [COLOR="Red"]Holosko:[/COLOR] Tamam..Başkanım [COLOR="Red"]Yıldırım Demirören:[/COLOR] Holosko..Bakar Mısın ? [COLOR="Red"]Holosko:[/COLOR] Efendim..? [COLOR="Red"]Yıldırım Demirören:[/COLOR] Ceza Sahasının Önünde Kendini Bilerek Atta..Belki Penaltı Verir.. [COLOR="Red"]Holosko:[/COLOR] Tamam Başkanım[/B] [COLOR="Blue"]Ve..Maç Biter... [COLOR="Red"]Beşiktaş[/COLOR] Spor Kulübünün Bu Büyük Ayıbını..Bana Göre Yaptıkları Bu Büyük Şikeyi Kınıyorumm.. [COLOR="Red"] Beşiktaş[/COLOR] Spor Kulübünün Ne Kadar Bu Şikede Payı Varsa, 2.Lig'e Düşen Bir Zamanlar Dost Bildiğimiz [COLOR="Red"]V.Manisaspor[/COLOR]'un Dahada Büyük Payı Vardır...[/COLOR] Biz [COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR] Taraftarı Olarak [COLOR="Red"]' TERTEMİZ BİR LİG '[/COLOR] İstiyoruz.. [COLOR="Red"]-El Değmemiş Eşit Bir Futbol Anlayışı İstiyoruz.. -Anadolu Takımlarının Hakkının Yenilmemesini İstiyoruz -Gün Gelicek Devran Dönücek..Bu Yaptıklarınız Sorulacak[/COLOR] [COLOR="Red"]Not:[/COLOR]Bu Yazının Amacı Bir Türlü Tepkimizi Koymalıyız.Bu Yolda Takımımızı Yanlız Bırakmamalıyız...Haydi Yiğidolar..SESSİZ KALMA [COLOR="Red"]Not:[/COLOR]Bu Konuşmaların Hepsi Copyright ©EyüphanAydın'a Aiittir..[/B][/B] |
--->: Tahmini Yapılan Şike Konuşmaları
[B]Arkadaşlar Konuyu Görmeyenler ?
mesajlarınızı Bekliyorum[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:15. |