![]() |
LÜTFEN OKUYUN !!! BÖYLE Bİ HATA DA YAPMAYIN !!!
[CENTER][CENTER][COLOR="Red"][B]DOĞUM GÜNÜ[/B][/COLOR][/CENTER]
[B](LÜTFEN OKUYUN !!! BÖYLE Bİ HATA DA YAPMAYIN !!!)[/B][/CENTER] [B] Yıllar sonra evlenmiş çoluk çocuk sahibi olmuştu.Birgün gecenin bir yarısı saat 3:30 civarında telefonu çaldı.Telefondaki ses annesinin sesiydi.Genç : -Ne var anne,ne istiyorsun bu saatte neden beni rahatsız ediyorsun ? Sabah arasan olmaz mıydı,diyerek annesine azarlayıcı sözler söyler.Annesi biraz buruk,birazda ağlamaklı bir ses tonu ile : -Bundan 30 yıl önce de bir gece yarısı 3:30 da sen beni rahatsız etmiştin,doğum günün kutlu olsun oğlum !!![/B] |
--->: LÜTFEN OKUYUN !!! BÖYLE Bİ HATA DA YAPMAYIN !!!
işte bundan evlat olacak bıde o senı 9 ay karnında tasıdı yememıs yedırtmıstır onun yaptıgı ıse malum
|
-->: LÜTFEN OKUYUN !!! BÖYLE Bİ HATA DA YAPMAYIN !!!
cok soguk bir fikra ve sen mutlaka okuyun diyerek bizi rahatsiz ettin
|
--->: -->: LÜTFEN OKUYUN !!! BÖYLE Bİ HATA DA YAPMAYIN !!!
[QUOTE=sandalli;267903]cok soguk bir fikra ve sen mutlaka okuyun diyerek bizi rahatsiz ettin[/QUOTE]
[B]fıkra değil bilmiyon ayrıca okumak zorunda değildin, burda anlıyanlara demiştim sen devam ett bu arada [COLOR="red"]mutlaka[/COLOR] yazmıyor [COLOR="Red"]LÜTFEN [/COLOR]yazıyor en kısa sürede bi gözlük alsan güzel olcak [/B] |
ne idi peki, soguk espirilerine devam et
|
[QUOTE=sandalli;267908]ne idi peki, soguk espirilerine devam et[/QUOTE]
[B]ne saçmalıonki yaa burda esprimi yapıom sen gözlük alsan gerçekten ii olur senin açından diyorum senin gibiler bu siteye niye üye olurki anlamadım [/B] |
neyse bir daha okuyup ayni hatayi yapmam, sana kolay gelsin
|
[QUOTE=sandalli;267910]neyse bir daha okuyup ayni hatayi yapmam, sana kolay gelsin[/QUOTE]
[B]evet her okuduğunda hata yapıyon daha fazla batma istersen bu arada gözlüğü unutmaa[/B] |
ya kusura bakma simdi anladim espiri olmadigini, sen zaten espiri yapamazsin ki . :)))
|
[QUOTE=sandalli;267913]ya kusura bakma simdi anladim espiri olmadigini, sen zaten espiri yapamazsin ki . :)))[/QUOTE]
[B]senden iyi espri yapabildiğim kesin pis moron işi gücü bıraktık senin gibi mongollarla uğraşıyoruz yaa[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:53. |