![]() |
SANDWİCH İSMİ NEREDEN GELİYOR?
[B] [CENTER][IMG]http://img529.imageshack.us/img529/6480/sandwichmv8.jpg[/IMG][/CENTER]
[COLOR="Red"]Sandwich isminin nereden geldiğini biliyormusunuz?[/COLOR] İngiltere'de kumarı çok seven ve bu alışkanlığını hastalık boyutuna taşıyan SANDWİCH isimli bir kumarbaz gününün büyük bir kısmını kumar masasında geçirdiği için aç kalmaktadır masadanda kalkmak istemeyen ama açlığınıda gidermeyi düşünen bu adam pratik ve doyurucu bir yemek düşünür ve ekmek arası yemeği yani bugünkü adıyla kendi simi verilen SANDWİCHi bulur,işte sandwichin hikayesi...[/B] |
--->: SANDWİCH İSMİ NEREDEN GELİYOR?
[B]Eh ne diyelim. Afiyet olsun yiyenlere. Ama benim tavsiyem "sakın yemeyin".[/B]
|
kumar oynamak ne zamandan beri karın doyuruyor.
|
[QUOTE=Serd@r;270208][B] [CENTER][IMG]http://img529.imageshack.us/img529/6480/sandwichmv8.jpg[/IMG][/CENTER]
[COLOR="Red"]Sandwich isminin nereden geldiğini biliyormusunuz?[/COLOR] İngiltere'de kumarı çok seven ve bu alışkanlığını hastalık boyutuna taşıyan SANDWİCH isimli bir kumarbaz gününün büyük bir kısmını kumar masasında geçirdiği için aç kalmaktadır masadanda kalkmak istemeyen ama çlığınıda gidermeyi düşünen bu adam pratik ve doyurucu bir yemek düşünür ve ekmek arası yemeği yani bugünkü adıyla kendi simi verilen SANDWİCHi bulur,işte sandwichin hikayesi...[/B][/QUOTE] mesajı yazdığın saate bakarsak açıkmıştın galiba ama tok olan insan bile hayır diyemez bu manzaraya |
-->: --->: SANDWİCH İSMİ NEREDEN GELİYOR?
[QUOTE=kronick;270316]mesajı yazdığın saate bakarsak açıkmıştın galiba ama tok olan insan bile hayır diyemez bu manzaraya[/QUOTE]
[B]Evet bayağı açıkmıştım ama Sandwichin yerine kokoreçi tercih ederim.[/B] |
--->: -->: --->: SANDWİCH İSMİ NEREDEN GELİYOR?
[QUOTE=Serd@r;271237][B]Evet bayağı açıkmıştım ama Sandwichin yerine kokoreçi tercih ederim.[/B][/QUOTE]
gözlerini ve burnunu kapatıp yenildiği sürece süper bi yiyecek olduğu kesin 200 metre uzağımızda yapıyorlar gecenin bi vakti o koku bile güzel geliyor insanın burnuna |
-->: --->: -->: --->: SANDWİCH İSMİ NEREDEN GELİYOR?
[QUOTE=albina58;271238]Kokoreç'in yapılışını görünce,insanın daha hayatı boyunca yiyesi gelmiyor be.:D
Şampiyon kokoreçlerin sahibi arkadaşım,muhabbetimizde var,en son pendiktede bi şube açdılar,laf arasında söyler,''Ben kokoreç yemem'' diye.:D Biz etli ekmekde karar kılsak.:DZaten sandwich de sarmaz bizi.[/QUOTE] [B]Evet Mersin'ede açıldı Şampiyon kokoreç ama daha yemek nasip olmadı,ne kadar vazgeçmeyi denesemde olmuyor ama [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]'ın etli pidesi elbette beni bu sevdamdan geçirecek boyutta. :) Sandwiche gelince onu hiç sevmiyorum.[/B] |
-->: --->: -->: --->: SANDWİCH İSMİ NEREDEN GELİYOR?
[QUOTE=kronick;271241]gözlerini ve burnunu kapatıp yenildiği sürece süper bi yiyecek olduğu kesin 200 metre uzağımızda yapıyorlar gecenin bi vakti o koku bile güzel geliyor insanın burnuna[/QUOTE]
[B]Gecenin bir yarısı kokoreççi aradığımı bilirim,genelde aynı yerleri tercih ederim ama müdavimi olduğum yer kapalı ise alternatif bir yerde bulmalıyım bulamassam sabah oluyor. :D Sizin orada yapan adam işini temiz yapanlardan mı acaba?hoş ne kadar temiz olursa olsun kokoreç zinciri sahibi bir firma bile "BEN YEMEM" diyorsa gerisini var sen hesap et değil mi?[/B] |
--->: -->: --->: -->: --->: SANDWİCH İSMİ NEREDEN GELİYOR?
[QUOTE=Serd@r;271244][B]Gecenin bir yarısı kokoreççi aradığımı bilirim,genelde aynı yerleri tercih ederim ama müdavimi olduğum yer kapalı ise alternatif bir yerde bulmalıyım bulamassam sabah oluyor. :D
Sizin orada yapan adam işini temiz yapanlardan mı acaba?hoş ne kadar temiz olursa olsun kokoreç zinciri sahibi bir firma bile "BEN YEMEM" diyorsa gerisini var sen hesap et değil mi?[/B][/QUOTE] şampiyon kokoreçden yedim geçen gece kardeşim getirmişti ama hiç beğenmedim .içinde kokoreçden çok domates veyeşil biber tadı yoğundu ve haddinden fazla kırmızı biber koymuşlardı salça tadı veriyordu bana kalırsa seyyar kokoreççilerden yemeye devam et eğer farklı tatlar denemekten hoşlanırım dersen şampiyon kokoreçide dene ve yorumunu yaz merak ederim !!!!!!!!!!!!!temizlik ve hijyen konusuna gelince sen zaten sorunun içinde cevabını da vermişsin o yüzden yorumsuzzzzzzzzz |
görüntüsü ve tadı güzel olabilir ama sırf bir kumarbaz tarafından keşfedildiği içinde olsa yemem, yiyenede afiyet olur inşallah :)
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:33. |