![]() |
Hayattaki 6 Gerçek
[B][COLOR="RoyalBlue"][FONT="Comic Sans MS"]
hayattaki 6 gerçek 1) Bir insanın diliyle tüm dişlerine dokunması imkansızdır. 2) İlk gerçeği okuduktan sonra bütün aptallar diliyle dişlerine dokunmayı denerler. 3) İlk gerçek yalandı. 4) Saf olduğunu farkettiğin için şuanda gülümsüyorsun. 5) Şimdi sen de bu gerçekleri forward etme düşüncesindesin. 6) Ve yüzünde hâlâ safça bir gülümseme var..[/FONT][/COLOR][/B] |
--->: Hayattaki 6 Gerçek
[B]valla bende hiçbişe olmadı
gülümsemeydi falan dişlerime de dokunmaya çalışmadım çünkü biliyordum bu numarayı[/B] |
bu saydıklarının hiçbiri olmadıysa burada aptal kim oluyo gardaşş
|
[B][COLOR="RoyalBlue"]İşin şakası Yaow !!
Ya herkes neden ciddi oLdu bu araLAr ?? Koyver gitisn :D:D:D[/COLOR][/B] |
[QUOTE=!~+4upn| q!y4rI;277720][B][COLOR="RoyalBlue"][FONT="Comic Sans MS"]
hayattaki 6 gerçek 1) Bir insanın diliyle tüm dişlerine dokunması imkansızdır. 2) İlk gerçeği okuduktan sonra bütün aptallar diliyle dişlerine dokunmayı denerler. 3) İlk gerçek yalandı. 4) Saf olduğunu farkettiğin için şuanda gülümsüyorsun. 5) Şimdi sen de bu gerçekleri forward etme düşüncesindesin. 6) Ve yüzünde hâlâ safça bir gülümseme var..[/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE] güzel payaşım. daha önce bana maille gelmişti bu onun için ilk yazıyı okuduğumda jeton düştü :D :D |
[QUOTE=Kaptan-58;278034]güzel payaşım. daha önce bana maille gelmişti bu onun için ilk yazıyı okuduğumda jeton düştü :D :D[/QUOTE]
[B][COLOR="RoyalBlue"]Hay Abi ALLAH seni neyde emi :D:D:D:D:D[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:11. |