![]() |
bilgisayarınız dile gelse size ne der?
Bilgisayarınız dile gelse size ilk ne söyler:)
-------------------------------------------------------------------------------- Bilgisayarınız dile geldi size söyliycegi şey ne olurdu? anket seçenekleri Allah'ını seven alsın şunu başımdan yeter artık...! Asıl virüs geldi işte... Ömrümü yedin ömrümüüü Ne bakıon,bişey mi var..?=) Yeter artık,Allah'ından kork mübarek...! Dürtükleyip durma allasen.. =) Bill Gates seni bi bulursam... |
--->: bilgisayarınız dile gelse size ne der?
[B]Yeter artık,Allah'ından kork mübarek...![/B]
:D:D:D |
[COLOR="Purple"][B]Öyle çok vakit geçirmem bilgisayar başında ama yine de ''ömrümü yedin ömrümüüü!'' derdi herhalde. :D
Yedek parça tak çıkar, çok uğraşırım da.[/B][/COLOR] |
[B]ömrümü yedin ömrümü :D
----------------------[/B] |
asıl virüs geldi işte................
|
[QUOTE=sonbahar5803;279182][COLOR="Purple"][B]Öyle çok vakit geçirmem bilgisayar başında ama yine de ''ömrümü yedin ömrümüüü!'' derdi herhalde. :D
Yedek parça tak çıkar, çok uğraşırım da.[/B][/COLOR][/QUOTE] asıl virüs geldi işte diye cevaplasan daha iyi olurdu :D :D :D |
[B][COLOR="Blue"]Allah'ını seven alsın şunu başımdan yeter artık...! :D:D:D:D:D:D[/COLOR][/B]
|
[B]Benim Bilgisayarım Dillense Bikere Bunların Hic Birini Demez...
Direk Küfür Etmeye Baslar.. Ama Ben Onun Dillenmemesi İcin Herseyi Yaparım:D Olsun Be Bana Sövsede Ben Seviom Bilgisayarımı..:) arada Sırada Hata Cıkarıo Ama Anlasıoz Gene:D[/B] |
[QUOTE=HaYLaZ;279195][B]Benim Bilgisayarım Dillense Bikere Bunların Hic Birini Demez...
Direk Küfür Etmeye Baslar.. Ama Ben Onun Dillenmemesi İcin Herseyi Yaparım:D Olsun Be Bana Sövsede Ben Seviom Bilgisayarımı..:) arada Sırada Hata Cıkarıo Ama Anlasıoz Gene:D[/B][/QUOTE] SENİN BİLGİSAYARIN DİLLENMESE DE OLUR AYAKLANSA GİDİP KENDİNİ Bİ YERLERDEN ATAR HERALDEE HEHEHEHEH |
İş ve evdekli bilgisayarlarım "Yeter artık, Allah'ından kork mübarek...! " derlerdi. Üzerlerinde denemediğim pek bir şey kalmadı. Hem yazılım hemde donanım olarak.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:01. |