Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   HAKKINIZI HELÂL EDİNİZ !!!! (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=19040)

!~+4upn| q!y4rI 03.07.2008 19:06

HAKKINIZI HELÂL EDİNİZ !!!!

[FONT="Comic Sans MS"][CENTER][B][COLOR="RoyalBlue"]ArkadaşLar Temmuz 15 ' te Abbas ( yani ben :D ) yolcuyum....

ALLAH ' ın İzniyLe İngiLtereye Gideceğim... İngiLizce DersLeri FaLan... İngiLizcesi İyi oLanLarı yoLLuyarLar tabi bende warım Listede... :D

Bu konuyu neden açtım ? = İngiltereye giderken Allah göstermesin uçak düşebiLir bişey oLabiLir... Burada da kalbini kırdıklarım war gerçi 5dk. da geçiyor :D her neyse =[/COLOR]

[COLOR="Red"]SİZDEN TEK RİCAAM HAKKINIZI HELÂL ETMENİZDİR...[/COLOR]

İNGİLTERE YAZ OKULU BİLGİLERİ

[COLOR="RoyalBlue"]İngiltere Yaz Okulu
(02.04.2008)

Öğrencilerimizin yıl içinde öğrendikleri dil becerilerini pekiştirmek amacıyla İngiltere'de Yaz okulu yapılacak. Yaz okuluna ilköğretim 5,6,7,8 ve Lise 9 ve10. sınıf öğrencileri katılabilecek. Yaz okulunun hazırlıklarını yapmak üzere ilköğretim ve lise idarecilerimiz İngiltere'ye eğitim ziyaretinde bulundu. Öğrencilerimizin kalacağı odalar, ders göreceği sınıflar, yemek salonu, sosyal ve sportif alanlar, kütüphane vb. mekanlar yerinde görülerek verimli bir yaz okulu gerçekleşmesi hedeflendi.[/B]
[/CENTER][/COLOR][/FONT]

kronik 03.07.2008 19:30

--->: HAKKINIZI HELÂL EDİNİZ !!!!

havan batsın emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D :D :D
işin esprisi tabi ki bu ne diyelim allah muaffak etsin işin gücün rastgitsin hayırlısı ile gidip gelmen dileği ile ha bu arada bol bol fotoğraf çekmeyi unutma ki geldiğinde burada bizlerle paylaş iyi yolculuklar

altuntas58 03.07.2008 19:39

-->: HAKKINIZI HELÂL EDİNİZ !!!!

[B]Hakımız varsa helal olsun güle güle git güle güle gel birazda ingilizce öğrenmeye bak bir dil bir insan iki dil iki insan mantığıyla hareket et seni göreyim kendini iyi hazırla [/B]

EslemNida 03.07.2008 19:40

tanımıyorum ama neyse :D helal olsunn;) hayırlı yolculuklar sana

seva 03.07.2008 20:05

Allah korusun hakkın varsa helal olsun kardeşim başarılar dilerim Allah yolunu açık etsin....

FatihCan 03.07.2008 21:14

[B]Benden yana varsa helal olsun

Sende helal et ;)

İnşallah en iyi eğitimi alırsın istediğin şekilde ;)[/B]

58memo 03.07.2008 21:17

Varsa helal olsun, iyi yolculuklar dilerim allah her kötü belalardan korusun.

haythuyt 03.07.2008 22:02

gardas ne mutlu sana ıngılızce egıtımı alıcaksın
varsa helal olsun gule gule gıdersın ınsallah

!~+4upn| q!y4rI 04.07.2008 08:57

[B][COLOR="DarkRed"]SaoLun Hepinizden de ALLAH Razı OLsun.... :):)

Bana Güç Kuvvet ve Cesaret Verdiğiniz İçin Hepinize Teşekkür Ederim...:):)

Merak Etmeyin BoLboL FotoLar Çekeceğim ALLAH ' ın İzniyLe:)... En GüzeL, En MutLu, En Üzgün AnLarımızın BiLe FotoğrafLArını Çekeceğim... :):):):):)[/COLOR][/B]

Kaptan-58 04.07.2008 09:00

[B]BİZİM HAKKIMIZ VARSA HELALİ HOŞ OLSUN.. SENDE HAKKINI HELAL ET GARDAŞ...[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:28.