![]() |
Dostum musun ? Arkadaşım mı?
[COLOR="Blue"]Dostum musun ?[/COLOR] Arkadaşım mı?
Arkadaş evinize geldiğinde misafir gibi davranır [COLOR="Blue"]Dost geldiğinde buzdolabını açıp istediğini alır[/COLOR] Arkadaş senin ağladığını görmez [COLOR="blue"]Dostunun omuzu ise senin gözyaşlarınla ıslanır[/COLOR] Arkadaş davetine katılınca bir paket hediye ile gelir [COLOR="blue"]Dost sana yardım etmek için erken gelir; toparlanman için geç gider[/COLOR] Arkadaş, onu o yattıktan sonra ararsan rahatsız olur [COLOR="blue"]Dost neden bu kadar geciktiğini sorar, derdini anlatmak için[/COLOR] Arkadaş bir kavgadan sonra her şeyin bittiğini düşünür [COLOR="blue"]Dost ise tekrar arar[/COLOR] Arkadaş senin daima onun arkanda olmanı ister [COLOR="blue"]Dost ise her zaman senin arkandadır[/COLOR] Arkadaş zaaflarınızı öğrenir ve onları kullanabilir [COLOR="blue"]Dost zevklerinizi öğrenir ve onlara hitap eder[/COLOR] Arkadaş zayıflıklarınızı bilirse başınıza kakar [COLOR="blue"]Dost zayıflıklarınızı bilirse örtmeye çalışır[/COLOR] Arkadaş sizi ikinci görmek ister [COLOR="blue"]Dost ikinciniz olmaktan şeref duyar[/COLOR] Arkadaş sıkıntınız olmadığında yanınızdadır [COLOR="blue"]Dost sıkıntınız olduğunda size koşar[/COLOR] Arkadaşlarınıza siz huzur vermeye çalışırsınız [COLOR="blue"]Dostlarınız size huzur vermeye çalışır[/COLOR] Arkadaş bu mesajı okur ve siler [COLOR="blue"]Dost okur ve dostlarına yollar [/COLOR] |
-->: Dostum musun ? Arkadaşım mı?
DELİKANLI DOSTLAR TERCİHİMDİR
.................. |
--->: Dostum musun ? Arkadaşım mı?
dostum tercihimdir...........arkadaşsa sadece zaman geçirici bir alet.....................
|
[B]NE DOSTLAR GÖRDÜK ZOR ZAMANDA KAÇTILAR
NE DÜŞMANLAR GÖRDÜK ARKADAN VURMADILAR NE SEVDALAR GÖRDÜK KOLAYCA UNUTTULAR NE İNSANLAR GÖRDÜK YARI YOLDA BIRAKTILAR.[/B] (BİR ANDA AKLIMA GELDİ HA) |
bir sözde ben ekliyim
arkadaş çok dost yok... |
İLKOKULDA TARİH HOCAMIZIN DA ŞÖYLE Bİ TARİFİ OLMUŞDU: HADİN GİDELİM DEYİNCE NEREYE DİYEN ARKADAS ;SENİNLE NEREYE GİDİLECEĞİNİ SORMADAN GELEN DOSTDUR DEMİŞDİ
|
bi sözde ben ekliyim [{DOST ARIYOSAN CEBİNE BAK}]
|
[B]Arkadaş zaaflarınızı öğrenir ve onları kullanabilir
Dost zevklerinizi öğrenir ve onlara hitap eder Bir sözde ben eklemek istedim. Benim en iyi arkadaşım kredi kartım [/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:23. |