![]() |
Ibrahim Toraman Besiktas`tan ayriliyor
Avusturya daki kampta Ibarahim Üzülmez`le kavga eden Ibrahim Toraman`inin Besiktas tan ayrilmasina kesin gözüyle bakiliyor, Sinan Engin bugün yaptigi aciklamada tekliflere acigiz dedi. Bir Sivasli olarak Ibrahim Toramani Sivasspor formasiyla görmeyi arzu ediyorum. Insaallah olur.
|
--->: Ibrahim Toraman Besiktas`tan ayriliyor
Evet gardas sana tüzde 100 katiliyorum ibrahim toromani sivasta görmek hepimizi mutlaka cok memnun edecemtir.
|
[B]toramanın sivasspora katkısı olurr
inş. gelirr[/B] |
keşke gelse ama o gelirmi bide yüksek bi bonservis bedeli var
|
gelsin gelsin eycedir:)....................
|
[B]4.5 milyon euro bonservsi bedeliydi galiba
biz bu fiyatı versek takım batar bee :D [/B] |
[QUOTE=sandalli;282820]Avusturya daki kampta Ibarahim Üzülmez`le kavga eden Ibrahim Toraman`inin Besiktas tan ayrilmasina kesin gözüyle bakiliyor, Sinan Engin bugün yaptigi aciklamada tekliflere acigiz dedi. Bir Sivasli olarak Ibrahim Toramani Sivasspor formasiyla görmeyi arzu ediyorum. Insaallah olur.[/QUOTE]
[B][I][CENTER] Bence hiç güzel olmaz türkiye ad1n1 duydu yapt11 ay1b1ndan sivas1nda ad1n1 ç1karmas1n :confused: [/CENTER][/I][/B] |
yanlış hareketlerle gündeme gelen adamlar sivaslı dahi olsa takımın istikrarını bozmada birebir olur...
|
oturmus bı kadromuz var sivaslıda olsa okadar parayı verıp alsak bıle takım ıcınde huzursuzluk yaratır ve hep ayrıcalıklı olmak ister...bence gelmesın gıtsın avrupaya
|
-->: Ibrahim Toraman Besiktas`tan ayriliyor
4,5 milyon euroyu kimse vermez, ya indirim yapacaklar yada affedecekler. Avrupa da bile bu kadar parayi kimse vermez Toramana.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:06. |