![]() |
Emre Behrem siirleri
[FONT="Arial Black"][B][COLOR="Blue"]Oğluma Vasiyetimdir
Kavlin ola bu dünyada muradın ola Sana şerri öğretenin gözleri çıka Bu dünya yalandır yavrum dinle sözümü Yumma gözünü bozma özünü Ben ettim sen etme yavrum dinle sözümü Yumma gözünü bozma özünü Kim kalmış yalan dünyada hele deyiver Öyle bir devranki yavrum yiğidide yer Sen sen olup sözlerimi tutarsan eğer Murad alırsın hep kazanırsın Behrem'im sana diyorda kendi dinlermi Dünyanın halları saymayınan bitermi Utan utanmazdan yavrum kork korkmazdan Kork edepsizden hakkı bilmezden Söz&müzik:emre behrem[/COLOR][/B][/FONT] |
Emre Behrem Her Zaman Yanındayım
HER ZAMAN YANINDAYIM
İyi Günlerde Kötü Günlerde Söz Vermiştik Kendimize Ayrılmak Yok Diye Duramadın Sözümüzde Artık Ne Çare Ayrılsakta Unutma Her Zaman Yanındayım Başına Bir Dert Geldiği Anda Dostların Terkedip Gittiği Anda Yanlızlık Oduyla Yandığın Anda Çekinme Ara Beni Her Zaman Yanındayım Beni Buralarda Öksüz Koysanda Derdinle Kalbimi Kor Olup Yaksanda Mutluluğu Bende Değil Elde Arasanda Utanma Ara Beni Her Zaman Yanındayım Dost Bildiklerin Riyakar Çıkabilir Beklediğin Güneş Belki Hiç Doğmayabilir Unutmaki Her İnsan Ağlayabilir Yıkılma Ara Beni Her Zaman Yanındayım Söz & Müzik : EMRE BEHREM |
--->: Emre Behrem Her Zaman Yanındayım
sözler güzelmiş müziğini ise bilemiyorum inşallah zamanı gelince dinleriz ellerinize sağlık
|
--->: Emre Behrem Her Zaman Yanındayım
yorumun için teşekkür ederim.işlerinde başarılar
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:01. |