![]() |
Bu Resim Seninmi ?
Arkadaşlar bana Messenger üzerinden bugün defalarca listemdeki kişilerden
[COLOR="Red"][B]Bu resim seninmi ? [url]www.......com/mail[/url] adresiniz [/B][/COLOR] şeklinde mesajlar geldi, dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Mesaj arkadaşınız tarafından değil onun bilgisayarına bulaşmış olan zararlı program taraffından gönderilmektedir. Mesajdaki linke tıklamayınız ve arkadaşınızı uyarınız. |
--->: Bu Resim Seninmi ?
TESEKKUR EDERIZ ABI DAHA DIKKATLI OLURUZ INSALLAH
|
cok tesekkür ederiz fatih abi bilgilendirdigin icin
|
[B]Bilgiler Icin Tskler Fatih Abi Insallah Kimsenin Basina Gelmez.[/B]
|
[B]evet biz yakalandik buna :S ama sukur atlattik simdi duzeldi .. eger ki yanlislikla olurya kabul edenler olursa sunu yapsin >> msn photo remover vrus programi kurun ve silin mukemmel koruma altinda 100% ..biz bu programla sildik baska programlarla olmuyor..[/B]
|
[QUOTE=Fatihmd;286046]Arkadaşlar bana Messenger üzerinden bugün defalarca listemdeki kişilerden
[COLOR="Red"][B]Bu resim seninmi ? [url]www.......com/mail[/url] adresiniz [/B][/COLOR] şeklinde mesajlar geldi, dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Mesaj arkadaşınız tarafından değil onun bilgisayarına bulaşmış olan zararlı program taraffından gönderilmektedir. Mesajdaki linke tıklamayınız ve arkadaşınızı uyarınız.[/QUOTE] [B]Bu tarz ve buna benzer mailler artık yaygınlaşmaya başladı.tanımadığımız mailleri okumadan silmek en iyisi.Paylaşım için teşekkürler[/B] |
ewt bana geldi o mesajdan bi kaç hafta önce Allahtan erken uyarıldım.
|
-->: Bu Resim Seninmi ?
[QUOTE=Fatihmd;286046]Arkadaşlar bana Messenger üzerinden bugün defalarca listemdeki kişilerden
[COLOR="Red"][B]Bu resim seninmi ? [url]www.......com/mail[/url] adresiniz [/B][/COLOR] şeklinde mesajlar geldi, dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Mesaj arkadaşınız tarafından değil onun bilgisayarına bulaşmış olan zararlı program taraffından gönderilmektedir. Mesajdaki linke tıklamayınız ve arkadaşınızı uyarınız.[/QUOTE] [B]Bilgilendirdiğin için Tşkler. Bana da çok Geldi bu msj. Direk Sildim...[/B] |
teşekkurler paylaşım için. ama daha once ben bi kere acmıstım :D
|
banada geldi evet birkaç kişiden ama açmadım hiç birini belli zaten virüs olduğu
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:43. |