Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   Bu Resim Seninmi ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=19243)

Fatihmd 11.07.2008 16:07

Bu Resim Seninmi ?

Arkadaşlar bana Messenger üzerinden bugün defalarca listemdeki kişilerden

[COLOR="Red"][B]Bu resim seninmi ?
[url]www.......com/mail[/url] adresiniz
[/B][/COLOR]

şeklinde mesajlar geldi, dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Mesaj arkadaşınız tarafından değil onun bilgisayarına bulaşmış olan zararlı program taraffından gönderilmektedir. Mesajdaki linke tıklamayınız ve arkadaşınızı uyarınız.

haythuyt 11.07.2008 16:10

--->: Bu Resim Seninmi ?

TESEKKUR EDERIZ ABI DAHA DIKKATLI OLURUZ INSALLAH

veysel 27.07.2008 20:51

cok tesekkür ederiz fatih abi bilgilendirdigin icin

Mert5858 27.07.2008 20:57

[B]Bilgiler Icin Tskler Fatih Abi Insallah Kimsenin Basina Gelmez.[/B]

ayparcam 28.07.2008 00:01

[B]evet biz yakalandik buna :S ama sukur atlattik simdi duzeldi .. eger ki yanlislikla olurya kabul edenler olursa sunu yapsin >> msn photo remover vrus programi kurun ve silin mukemmel koruma altinda 100% ..biz bu programla sildik baska programlarla olmuyor..[/B]

ByKaRaM 12.08.2008 20:15

[QUOTE=Fatihmd;286046]Arkadaşlar bana Messenger üzerinden bugün defalarca listemdeki kişilerden

[/B][/COLOR]

şeklinde mesajlar geldi, dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Mesaj arkadaşınız tarafından değil onun bilgisayarına bulaşmış olan zararlı program taraffından gönderilmektedir. Mesajdaki linke tıklamayınız ve arkadaşınızı uyarınız.[/QUOTE]

[B]Bu tarz ve buna benzer mailler artık yaygınlaşmaya başladı.tanımadığımız mailleri okumadan silmek en iyisi.Paylaşım için teşekkürler[/B]

sivaslı_gız 12.08.2008 20:46

ewt bana geldi o mesajdan bi kaç hafta önce Allahtan erken uyarıldım.

_DuMaN_58 12.08.2008 20:51

-->: Bu Resim Seninmi ?

[QUOTE=Fatihmd;286046]Arkadaşlar bana Messenger üzerinden bugün defalarca listemdeki kişilerden

[/B][/COLOR]

şeklinde mesajlar geldi, dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Mesaj arkadaşınız tarafından değil onun bilgisayarına bulaşmış olan zararlı program taraffından gönderilmektedir. Mesajdaki linke tıklamayınız ve arkadaşınızı uyarınız.[/QUOTE]

[B]Bilgilendirdiğin için Tşkler. Bana da çok Geldi bu msj. Direk Sildim...[/B]

jacop162000 12.08.2008 21:22

teşekkurler paylaşım için. ama daha once ben bi kere acmıstım :D

NESLİ 12.08.2008 21:44

banada geldi evet birkaç kişiden ama açmadım hiç birini belli zaten virüs olduğu

WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:43.