Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   veda ve helallik... (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=19382)

LaEdri 19.07.2008 18:06

veda ve helallik...

[B]saygıdeğer arkadaşlarım;

bundan yaklaşık bir hafta önce site modlarını sitede daha fazla siyasi ve dini kökenli tartşmalar olmaması için tavsiye ve uyarılarda bulunmıştum...

uyarılarım hiç bir şekilde dikkate alınmadığı gibi hiç bir şekilde bilmediğim bir sebepten dolayı siteden uzaklaştırıldım iki gün boyunca..

üstelik sadece sivaslılara hakaret etmek için konu açanlar,imza ve avatarlarında bile sivasa ve sivaslılara hakaret dolu resim ve yazılar bulunduran kişiler sitede serbestçe yazabilirken..

şimdiye kadar gönderdiğim mesajlara buyurup bakabilirsiniz hangisinde siteden uzaklaştırmayı gerektirecek bir ibare var siz karar verin...

bu durum benim gibi sivası ve sivassporu sevda haline getirmiş birinin gururunun kaldırabilecği bir şey değil...

bu yüzden bu sitedeki son mesajım ,ilk ve son konum....

[COLOR="Red"]hepiniz hakkınızı helal ediniz..
[/COLOR]
selametle..

h.a.yiğiter[/B]

Deniz5835 19.07.2008 19:00

--->: veda ve helallik...

Özünü bilen özürden kurtulur sevgili yigiter187
Vicdani kanaat en yüce hakim,en güzel terazidir bilene.
Sende biliyor olmaktan ötürü geldin bu meydana.
Gönüller kabul etti,Hakk'da kabul eder inşallah.

benden yana hakkım helaldir hernekadar tanışmasakda

arkadaşlar burası ilgisiz kalmış arkadaş helallik istiyor buyrun hak divanına

titizyiğido 19.07.2008 19:09

yiğiter kardeş sana özel yapılmış bişey değildir belki bunu yönetimle bi konuş istersen

ABDULLAH DUMAN 19.07.2008 19:10

-->: veda ve helallik...

[QUOTE=yigiter187;288747][B]saygıdeğer arkadaşlarım;

bundan yaklaşık bir hafta önce site modlarını sitede daha fazla siyasi ve dini kökenli tartşmalar olmaması için tavsiye ve uyarılarda bulunmıştum...

uyarılarım hiç bir şekilde dikkate alınmadığı gibi hiç bir şekilde bilmediğim bir sebepten dolayı siteden uzaklaştırıldım iki gün boyunca..

üstelik sadece sivaslılara hakaret etmek için konu açanlar,imza ve avatarlarında bile sivasa ve sivaslılara hakaret dolu resim ve yazılar bulunduran kişiler sitede serbestçe yazabilirken..

şimdiye kadar gönderdiğim mesajlara buyurup bakabilirsiniz hangisinde siteden uzaklaştırmayı gerektirecek bir ibare var siz karar verin...

bu durum benim gibi sivası ve sivassporu sevda haline getirmiş birinin gururunun kaldırabilecği bir şey değil...

bu yüzden bu sitedeki son mesajım ,ilk ve son konum....

[COLOR="Red"]hepiniz hakkınızı helal ediniz..
[/COLOR]
selametle..

h.a.yiğiter[/B][/QUOTE]

en azından senle bi maç yapmışlığım bi çay içmişliğim var sivasspor.com da daha çok görüşürüz inşallah benden yana hakkım helaldir

sonbahar5803 20.07.2008 01:32

Varsa hakkımız helal olsun kardeşim.

Ama çekip gitmek çare değildir.

Allah'a emanet olun.

LaEdri 08.08.2008 23:27

-->: veda ve helallik...

[B]evet bu siteden ayrılalı 3 hafta olmuş...
bu 3 hafta boyunca anladım ki,bu sitede var olmamı ciddi manada isteyenler var..onların hiç birini kırmak haddim değil..
bu yüzden size kötü bir haber vereyim..

tekrar aranızdayım..:)[/B]

AhMeTTuRaN90 11.08.2008 11:36

[B]YİGİTER 187 BU SITENIN SANA IHTIYACI VAR[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:06.