![]() |
İtiraf Köşesi
[B]İtiraf ediyorum, ben bu siteye reklam için gelmiştim. :)
6 ayrı üyelik aldım, hepsi yasaklandı. En son bu üyelikle aranıza yeni katıldım. :d [/B] |
--->: İtiraf Köşesi
maşallaahhh:Dazmış:D
itiraf ediyorum sitede görevli olmak istiyorum:Dne iş olsa yaparım:D:D |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]itiraf ediyorum
iki aydir düzgün giremiyordum nete ve [url]www.SIVASLILAR.net[/url] ' i ve ailesini cok özledimmmmmm[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;290287][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]itiraf ediyorum
iki aydir düzgün giremiyordum nete ve [url]www.SIVASLILAR.net[/url] ' i ve ailesini cok özledimmmmmm[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] Yalanci seni. :rolleyes: Inanmiyorum. :p |
[QUOTE=4Eylul;290288]Yalanci seni. :rolleyes: Inanmiyorum. :p[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bir navigatöre yalanci dedigin icin ban ban ban :D pardon burasi ban kösesi degildi degilmi :D neyse artik bende oraya yazarim birdahaki sefere :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
Sende atacak olursan 7. uyeligimi almak zorunda kalacagim.
Bu seferlik böle idare etmis olun. :))) |
-->: İtiraf Köşesi
İTİRAF EDİYORUM..................:confused::confused::confused:
NEYSE DAHA SONRA EDERİM :D |
[QUOTE=Sweetgirl;290290][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bir navigatöre yalanci dedigin icin ban ban ban :D
pardon burasi ban kösesi degildi degilmi :D neyse artik bende oraya yazarim birdahaki sefere :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] bah sen su uyuza ya :D beni banla sende kurtul bende kurtulayim:) |
[QUOTE=4Eylul;290291]Sende atacak olursan 7. uyeligimi almak zorunda kalacagim.
Bu seferlik böle idare etmis olun. :)))[/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]daha önceki üyeliklerin???? hangileriymis onlar bakem :D ITIRAFFFFF ETTTT BAKALIMMMM[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
sanki burada bisürü mesaj vardı hep silinmiş????????????
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:47. |