Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Hertelden (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=17)
-   -   İnsanlar Neden Evlenir (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=19486)

fertelliyim 23.07.2008 16:12

İnsanlar Neden Evlenir

İnsanlar Neden Evlenir

[COLOR="Blue"]Kadınlar[/COLOR]

*Eşiniz sayesinde dosta düsmana sizi de beğenen, isteyen (üstelik nikâhina alacak kadar) biri oldugunu gösterdiniz en sonunda.

* Bozulan musluk, sallanan sandalye bacayı, gevşemis vidalar, vs. için eve tamirci çağirmanız gerekmez, esiniz hepsini halleder.

*Esyalarin yerini degistirmek istiyorsunuz, hepsi de çok agir. Kim tasiyacak onları? Tabi ki de eşiniz

* Pazar günü şöyle arabayla dolasmak istedi canınız. Özel şoförünüz eşiniz emrinizde.

*Gece evde yalniz kalmaktan, hırsızdan, uğursuzdan korkuyorsunuz; eşiniz gönüllü "bodyguard''iniz...

*Esleriniz olmasa en yakın arkadaslarinizla kahve içerken kimi çekistireceksiniz?

*Geçiminizi temin etmek için çalismaniza gerek yok. Bunu sizin yerinize eşiniz yapiyor nasil olsa....

[COLOR="Blue"]Erkekler[/COLOR]

*Aksam yorgun argin eve geldiginizde, annenizinki kadar lezzetli olmasa da sizin için hazirlanmis yiyecek bir şeyler bulabilirsiniz.

*Çamaşiriniz yıkanır, ütüleriniz yapılır, eviniz temizlenir... ''Gak'' deyince temiz don, ''Guk'' deyince temiz çorap verilir elinize; daha ne olsun?

*Pembe dizileri duyardiniz da ne oldugunu bilmezdiniz. Eşiniz sayesinde ögrendiniz, hatta hosunuza bile gitmeye basladi

*Dükkan dükkan dolasıp kendinize gömlek, kravat seçmekten nefret ederdiniz. Simdi sizin yerinize bunu esiniz yapiyor.

[COLOR="Blue"]Hem Kadın Hem Erkek[/COLOR]

*Kavga etmek de bir ihtiyaçtir. En yakininizda kim var bagirip çagiracaginiz? Eşiniz!

*Olur ya! Bir gece yarisi caniniz sevismek istedi. Esiniz hazir nazir yanibasinizda yatmakta...

*Davetlere icabet etmeniz gerekiyor. Kavalye/dam aramaniza gerek yok, esiniz var.

*Basarisizliklariniza, mutsuzluklariniza fatura edeceginiz biri olmali hayatinizda. Esiniz bunun için biçilmis kaftan.

* Yasinizi basinizi aldiniz, bugunkü görünümünüzle es bulmaniz biraz zor. Iyi ki zamaninda evlenmissiniz, esinize dört elle sarilin!

gürün_güzeli 23.07.2008 16:14

--->: İnsanlar Neden Evlenir

Olur ya! Bir gece yarisi caniniz sevismek istedi. Esiniz hazir nazir yanibasinizda yatmakta...

???????????????????????????????:)

güleyşa_58 23.07.2008 16:23

Emeğinize sağlık da...
Kadın ya da erkek kim olursa olsun eğer bu amaçlarla evleneceklerse hiç evlenmesinler daha iyi...
Rabbim bu amaçların dışında görüşleri olan; Vatanına, milletine, bayrağına, dinine, diline, anasına, atasına, yarına gönülden bağlanmış hayırlı insanlarla karşılaştırsın!...

[QUOTE=fertelliyim;290214]İnsanlar Neden Evlenir

*Olur ya! Bir gece yarisi caniniz sevismek istedi. Esiniz hazir nazir yanibasinizda yatmakta...

[/QUOTE]

Bir de bu cümlede sitemize hiç yakışmamış...:confused:

fertelliyim 23.07.2008 16:24

Senin şu imzan da tam uymuş hani aynı bardaktan başka kim birlikte içerki:D

gürün_güzeli 23.07.2008 16:25

[QUOTE=fertelliyim;290225]Senin şu imzan da tam uymuş hani aynı bardaktan başka kim birlikte içerki:D[/QUOTE]

ama senin o cümlen hiç uymamış:Dgüleyşanın da dediği gibi;)

fertelliyim 23.07.2008 16:33

[QUOTE=güleyşa_58;290223]Emeğinize sağlık da...
Kadın ya da erkek kim olursa olsun eğer bu amaçlarla evleneceklerse hiç evlenmesinler daha iyi...
Rabbim bu amaçların dışında görüşleri olan; Vatanına, milletine, bayrağına, dinine, diline, anasına, atasına, yarına gönülden bağlanmış hayırlı insanlarla karşılaştırsın!...

Bir de bu cümlede sitemize hiç yakışmamış...:confused:[/QUOTE]

Amin...

Dediklerinize aynen katılıyorum burda sadece işin espirisi yapılmış yüzlerde buseler oluşsun diye

o malum cümleye gelince ben yazmadım alıntı olduğundan değiştirmedim fazla sakıncalı olmadığını düşünüyorum öyle olsa en başta ben karşı cıkarım

gürün_güzeli 23.07.2008 16:35

bende buseden çok başka şeyler oluştu yüzümde:D:D

güleyşa_58 23.07.2008 16:44

Eminim ki siz de espri olarak algılıyorsunuz ama bende pek gülücük oluşturmadı nedense;) ben yalnızca fikirlerimi beyan ettim. Bana göre fazla hoş olmadığı için yazma ihtiyacı hissettim, size göre sakıncalı değilmiş neyse sorun yok öyleyse...

Sweetgirl 23.07.2008 17:01

[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ooo bakiyorum ben gittim gideli cok seyler degismis

bence cok güzel bir paylasim
arkadaslar evlenin ondan sonra bunlarin sadece birer espiri amacli oldugunu anlarsiniz :)

yorumlarinizi lütfen kimseyi kirmadan dikkatli yaziniz
[/COLOR][/CENTER][/I][/B]

gürün_güzeli 23.07.2008 17:02

[QUOTE=Sweetgirl;290254][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ooo bakiyorum ben gittim gideli cok seyler degismis

bence cok güzel bir paylasim
arkadaslar evlenin ondan sonra bunlarin sadece birer espiri amacli oldugunu anlarsiniz :)

yorumlarinizi lütfen kimseyi kirmadan dikkatli yaziniz
[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]

bu sıra modamız kavga ve kırmak zaten:D

WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:47.