![]() |
HER ALANDA İLERLİYORUZ
[IMG]http://www.sivaslilar.net//images/stories/bilardo.jpg[/IMG]
Bilardo Federasyonu Başkanlığı’na seçildikten sonra Sivas’ta Cumhuriyet tarihide ilk kez bir Avrupa Şampiyonası heyecanı yaşatan hemşerimiz Uğur Kurugöllü, bu kez de Dünya Şampiyonası organizasyonu’nu Sivas’a taşıdı. 2005 yılında Avrupa Artistik Bilardo Şampiyonası’nın Sivas’ta düzenlenmesini sağlayan Bilardo Federasyonu Başkanı Uğur Kurugöllü hemşerilerinin kalbini kazanmaya devam ediyor. Kurugöllü ve Sivas Valiliği girişimleri sonucunda 3-8 Eylül tarihleri arasında Sivas’da Dünya Bayanlar 3 Bant Şampiyonası düzenlenecek. İlk kez bir Dünya Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak olan Sivas bu çerçevede 3 bantın devlerini ağırlayacak. Toplam 32 ülkenin katılacağı bu dev organizasyonla dünya bilardosunun gözü de Sivas’a çevrilecek. [B]TÜRKİYE’Yİ SİVASLI TEMSİL EDECEK[/B] Bununla birlikte Sivas’ta gerçekleştirilecek olan Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi başarılı bilardocu Gülşen Degener temsil edecek. Sivasspor Kulübü’nün lisanslı bilardocusu Dünya ve Avrupa üçüncülükleri bulunan Degener, şampiyonanın yanı sıra turnuvada Sivas’ın ikinci övünç kaynağı olacak. |
--->: HER ALANDA İLERLİYORUZ
Helal olsun başarılar dilerim sivasımızı iyi temsil edeceğine inanıyorum.
|
-->: HER ALANDA İLERLİYORUZ
[B]Tebrikler... Gerçekten güzel bir haber Sivas için çaba sarf eden birilerinin olması güzel...[/B]
|
Sivas'ın reklamı tanınması adına güzel bir organizasyon,emeği geçen herkese çok teşekkürler.
|
teşekkürlerimi sunuyorum:D.................
|
-->: HER ALANDA İLERLİYORUZ
bole organizasyonlar hep olsa sivasta keşke
|
inşallah bir gün olimpiyatlarıda sivasda düzenleriz
|
Toplam 32 ülke dile kolay 32 ülkenin gözü Sivasta olacak.Bu Sivasımız için güzel bir gelişme ve büyük bir reklam.Devlet büyüklerimiz Sivasımız için trilyonlar dökseler yine bu kadar reklam yapamazlar...
|
Ah bir de benim de katılabileceğim bir organizasyon olsa daaa... ;)
Analar ne bilardocular doğuruyormuş millet bi görse. :) Falsolar, pikeler, klepsler, turnikeler, sırt çekmeler, geri çektirmeler, dantel vuruşları, 5 bantlı turnike atışları,... ooo... daha neler neleeer... Havada uçuşurdu valaaa :D Ama sayı olur mu orasını karıştırmayın. :confused: Her maçtan sonra bilardo salonuna [B]çuha parası ödüyordum[/B]...! :D [B]Kelgür[/B] gibi delik deşik olurdu garibim çuhalar. Haaa bu arada unutmadan söööliim : Bu gariban [B]3 bant İstanbul-Sultanbeyli 2.sidir...![/B] Var mı kendine güvenen babayiğit....? :rolleyes: |
BEKLE BİZİ AVRUPA BEKLE BİZİ DÜNYA SİVASLILAR ZULMETTEN ZİNCİRLERİNİ KIRDI TURNİKEYE YENİ GİRDİLER .PEYGAMBERİNİN ATASININ İZİNDEN EN MEDENİ ŞEKİLDE MESAFE ALIYOR ..DAHA NE BASARILARA GEBE SİVASLILAR YURDUM İNSANI İNŞALLAH...BUNLAR BİR BAŞLANGIÇ..DEVAMI GELECEK İNŞ...
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:27. |