![]() |
kadın olsaydınız kendinizle evlenirmiydiniz ?
erkekler için soruyorum kadın olsaydınız kadınlar için ise erkek olsaydınız kendinizle evlenirmiydiniz ?
Tabiki evet benim gibi eş nerde bulunur Hayır kendimi ateşe atarmıyım Bu ilginç bir teklif düşüneyim |
--->: kadın olsaydınız kendinizle evlenirmiydiniz ?
bu soruya kısa bir düşünme süresinden sonra (Bekar olduğum için düşünüyorum)gönül rahatlığıyla EVET diyebiliyorum.
|
demekki kimse kendiyle evlenmeye cesaret edemiyor anlaşıldı
|
[B]Tabiki evet benim gibi eş nerde bulunur.... kesinlikle katılıyorumm... :)[/B]
|
hehe ben en iyisi bi düşüneyim :D
heraldwe bosardım direk:D |
[COLOR="DarkSlateBlue"][I]kuzum senı zaten aLanın iLk yapıcagı iş oduR:))))))))))[/I][/COLOR]
|
[QUOTE=fatoş_yvz;292348][COLOR="DarkSlateBlue"][I]kuzum senı zaten aLanın iLk yapıcagı iş oduR:))))))))))[/I][/COLOR][/QUOTE]
:D :D :D :D :D .......................... |
yok be ben huysuzun tekiyim keyfimede çok düşkünüm yani öyle yemek falan yapamam tamam kabul ediyorum güzel olduğumu:Dama yinde evlenmezdim..
|
ya işte güvenme malına bir kıvılcım yeter güvenme güzelliğine bir sivilce yeter demiş atalarımız
|
Ben evlenirdim heralde ya insan kendinden iyisini bulamaz ki ;)
Eee ne demiş Necip Fazıl; [I][B]"Doğrudur; biz, hepimiz, kendimizden başkasını sevemiyoruz... Başkasında sevdiğimiz yine kendimiz..."[/B][/I] ;):rolleyes:;) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:48. |