![]() |
Utangaçlık öldürdü
[B]Sivas'ta Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı şüphesiyle hastanede tedavi gören Ömer Taşkafa (65) yaşamını yitirdi. Yaşlı adamın, kenenin testisine yapışmasından dolayı utandığı için kimseye söyleyemediği öğrenildi. Yıldızeli ilçesine bağlı Akçakoca köyünde çiftçilik yapan 2 çocuk babası Taşkafa, 5 gün önce tarlada çalıştığı sırada kene tarafından ısırıldı.
Taşkafa testisine yapışan keneyi koparıp attı. Erojen bölgesinin ısırıldığını söylemeye utanan yaşlı adam, yüksek ateş ve mide bulantısı belirtileriyle Tokat Sulusaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalesinin ardından Tokat Devlet Hastanesi'ne sevkedilen yaşlı adam, tedavinin ardından taburcu edildi. Evine döndükten sonra tekrar rahatsızlanan Taşkafa, ailesi tarafından dün Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirildi. KKKA hastalığı şüphesiyle tedaviye alınan Taşkafa tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Bu arada, rahatsızlandıktan sonra hastaneye kaldırılan Taşkafa'nın durumunun, eşinin doktorlara anlatması üzerine anlaşıldığı öğrenildi. DHA[/B] |
-->: Utangaçlık öldürdü
[B]Allah rahmet eylesin. Amcayı çok iyi anlıyorum ama keşke hastaneye başvursaymış.[/B]
|
--->: Utangaçlık öldürdü
Allah Rahmet Eglesin..Dogru Keske Söyleseymis..Tipta Ayip Yoktur..
|
amcada haklı ama hastaneye gıtmemesınde ....ama candan onemlı deılllll
|
[B]Asitane haklı? Yapma lütfen. O amcanın durumunda daha kötülerini gördüm ben hastanede.[/B]
|
[B]Bu işlerde utanmak olurmu hiç utanıp söyleyemediği bir olayı hayatıyla ödedi ölen kardeşimize allahtan rahmet diler yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dilerim [/B]
|
son cümlemde sankı bıraz toparlamısım ha ??? senn dedığıne yakın ;duman
|
[B]Ama amcamda haklı demişsin. Tmm amcam düşünememiş işin boyutunu belkide cahillikten olsa gerek. Ama haklılık konusunda amcam hkalı değil.[/B]
|
[B]tıpta utanmak da ne oluyor?hiçbir şey,hiçbir duygu benim sağlığımdan daha mühim değildir..neyse olan olmuş umarım ders çıkarılır..Allah rahmet eylesin..[/B]
|
tamam tamm herkesten çokk ozur dılıorum yazmamm gerekıodu tekrardan çok çok sorryy
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:11. |