Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   Utangaçlık öldürdü (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=20058)

AhMeTTuRaN90 14.08.2008 09:44

Utangaçlık öldürdü

[B]Sivas'ta Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı şüphesiyle hastanede tedavi gören Ömer Taşkafa (65) yaşamını yitirdi. Yaşlı adamın, kenenin testisine yapışmasından dolayı utandığı için kimseye söyleyemediği öğrenildi. Yıldızeli ilçesine bağlı Akçakoca köyünde çiftçilik yapan 2 çocuk babası Taşkafa, 5 gün önce tarlada çalıştığı sırada kene tarafından ısırıldı.

Taşkafa testisine yapışan keneyi koparıp attı. Erojen bölgesinin ısırıldığını söylemeye utanan yaşlı adam, yüksek ateş ve mide bulantısı belirtileriyle Tokat Sulusaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalesinin ardından Tokat Devlet Hastanesi'ne sevkedilen yaşlı adam, tedavinin ardından taburcu edildi.

Evine döndükten sonra tekrar rahatsızlanan Taşkafa, ailesi tarafından dün Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirildi. KKKA hastalığı şüphesiyle tedaviye alınan Taşkafa tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Bu arada, rahatsızlandıktan sonra hastaneye kaldırılan Taşkafa'nın durumunun, eşinin doktorlara anlatması üzerine anlaşıldığı öğrenildi.

DHA[/B]

_DuMaN_58 14.08.2008 09:46

-->: Utangaçlık öldürdü

[B]Allah rahmet eylesin. Amcayı çok iyi anlıyorum ama keşke hastaneye başvursaymış.[/B]

HaYLaZ 14.08.2008 09:48

--->: Utangaçlık öldürdü

Allah Rahmet Eglesin..Dogru Keske Söyleseymis..Tipta Ayip Yoktur..

asitane5858 14.08.2008 12:04

amcada haklı ama hastaneye gıtmemesınde ....ama candan onemlı deılllll

_DuMaN_58 14.08.2008 12:27

[B]Asitane haklı? Yapma lütfen. O amcanın durumunda daha kötülerini gördüm ben hastanede.[/B]

altuntas58 14.08.2008 12:34

[B]Bu işlerde utanmak olurmu hiç utanıp söyleyemediği bir olayı hayatıyla ödedi ölen kardeşimize allahtan rahmet diler yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dilerim [/B]

asitane5858 14.08.2008 12:36

son cümlemde sankı bıraz toparlamısım ha ??? senn dedığıne yakın ;duman

_DuMaN_58 14.08.2008 12:37

[B]Ama amcamda haklı demişsin. Tmm amcam düşünememiş işin boyutunu belkide cahillikten olsa gerek. Ama haklılık konusunda amcam hkalı değil.[/B]

LaEdri 14.08.2008 12:37

[B]tıpta utanmak da ne oluyor?hiçbir şey,hiçbir duygu benim sağlığımdan daha mühim değildir..neyse olan olmuş umarım ders çıkarılır..Allah rahmet eylesin..[/B]

asitane5858 14.08.2008 12:45

tamam tamm herkesten çokk ozur dılıorum yazmamm gerekıodu tekrardan çok çok sorryy

WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:11.