![]() |
Senden elektrik alamiyrumm
[B]senden elektrik alamiyorum
-ben pil degilim! -senden elektrik alamiyorum kamil -yok oyle bele$e! -senden elektrik alamıyorum ilhan -başka birsey vereyim? - senden elektrik alamıyorum... - çok zorlama, carpılacaksın... -senden elektrik alamiyorum -bi saniye izin ver? ben simdi duygularimi yogunlastirma karari aldim sen de elektrigin kralini alacaksin. -senden elektrik alamıyorum? -nasıl vermemi istersin? - senden elektrik alamiyorum - bir de surtunmeyi denesen? statik.. belki? -senden elektrik alamiyorum -sana kablo takmaya niyetim yok da ondan... -ay ben senden elektrik alamyyorum ayhan. -yüksek gerilim hattımıyım lan ben!! -ay ne bagırıyorsun beee.. -carparım -senden elektrik alamiyorum. -kontrol kalemi soktun mu? -senden elektrik alamıyorum tamer. -önemli olan voltaj degil akımdır... - senden elektrik alamiyorum kaan. - kimden alabildin ki ?! -senden elektrik alamıyorum ... -fisi takmamısımdır o zaman... - senden elektrik alamıyorum tamer?? - iyi de önce salteri kaldırman lazım -senden elektrik alamıyorum erkan? -motor musun? - senden elektrik alamiyorum. - alamazsin tabi cunku sendeki tesisat bendeki elektirigi almaya yeterli degil... - nasil yani? - fisinin boyu cok kisa, yetismiyor prize!!! - (aglamakli bir sesle) hani boyu degil islevi onemliydi? -aglama sus!...lafa bak benden elektirik alamiyormus. sinirlerimi de bozma. hayir sonunda prize uzatma kablosu cekecegim o olacak...[/B] |
--->: Senden elektrik alamiyrumm
[COLOR="Navy"]senden elektrik alamıyorum?
-nasıl vermemi istersin? hehe çok komık:)[/COLOR] |
[QUOTE=_DuMaN_58;296687][B]senden elektrik alamiyorum
-ben pil degilim! -senden elektrik alamiyorum kamil -yok oyle bele$e! -senden elektrik alamıyorum ilhan -başka birsey vereyim? - senden elektrik alamıyorum... - çok zorlama, carpılacaksın... -senden elektrik alamiyorum -bi saniye izin ver? ben simdi duygularimi yogunlastirma karari aldim sen de elektrigin kralini alacaksin. -senden elektrik alamıyorum? -nasıl vermemi istersin? - senden elektrik alamiyorum - bir de surtunmeyi denesen? statik.. belki? -senden elektrik alamiyorum -sana kablo takmaya niyetim yok da ondan... -ay ben senden elektrik alamyyorum ayhan. -yüksek gerilim hattımıyım lan ben!! -ay ne bagırıyorsun beee.. -carparım -senden elektrik alamiyorum. -kontrol kalemi soktun mu? -senden elektrik alamıyorum tamer. -önemli olan voltaj degil akımdır... - senden elektrik alamiyorum kaan. - kimden alabildin ki ?! -senden elektrik alamıyorum ... -fisi takmamısımdır o zaman... - senden elektrik alamıyorum tamer?? - iyi de önce salteri kaldırman lazım -senden elektrik alamıyorum erkan? -motor musun? - senden elektrik alamiyorum. - alamazsin tabi cunku sendeki tesisat bendeki elektirigi almaya yeterli degil... - nasil yani? - fisinin boyu cok kisa, yetismiyor prize!!! - (aglamakli bir sesle) hani boyu degil islevi onemliydi? -aglama sus!...lafa bak benden elektirik alamiyormus. sinirlerimi de bozma. hayir sonunda prize uzatma kablosu cekecegim o olacak...[/B][/QUOTE] [COLOR="Red"][B]SenDen CeyRaN Alamıyorum...!![/B][/COLOR] [B][COLOR="Indigo"]ÇünKi..HatlarDa Uyuşmamazlık.Var.!![/COLOR][/B] [COLOR="SeaGreen"][B]DirekLeR DevRilmİş..''[/B][/COLOR] |
[B]-senden elektrik alamýyorum ilhan
-baþka birsey vereyim? :D Eline emegine Saglýk Cok Güzel Paylasým..!![/B] |
-->: Senden elektrik alamiyrumm
[B]Arkadaşlar teşekkür yetmez rep+ de bekliyorum :D puhaha[/B]
|
-ay ben senden elektrik alamyyorum ayhan.
-yüksek gerilim hattımıyım lan ben!! -ay ne bagırıyorsun beee.. -carparım.. BAŞArILI güzeldi..:) [IMG]http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/833905/2/istockphoto_833905_witch_broom_and_hat.jpg[/IMG] |
[B]hehehe güzel olmus
günümüzde kullanilan cevap anne ondan elektrik alamadim :D :D[/B] |
-->: Senden elektrik alamiyrumm
-senden elektrik alamıyorum tamer.
-önemli olan voltaj degil akımdır... Evet doğru söylüyor:D:D:D:D:D Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım. |
-senden elektrik alamıyorum erkan?
-motor musun? -senden elektrik alamiyorum. -kontrol kalemi soktun mu? bunlar çok güzel:D:D:D |
senden elektrik alamıyorum ilhan
-başka birsey vereyim? :D:D:D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:07. |