Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   Mahmud Ahmedinejad'a 'Cuma' ilgisi_GALERİ (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=20096)

eyupk 16.08.2008 01:05

Mahmud Ahmedinejad'a 'Cuma' ilgisi_GALERİ
 
[B]Mahmud Ahmedinejad'a 'Cuma' ilgisi_GALERİ [/B]
15 Ağustos 2008 20:48

[IMG]http://image.haber5.com/haber/18555.jpg[/IMG]

İran Cumhurbaşkanı Mahmut Ahmedinejad, Sultanahmet Camisi'ne girdikten sonra, ön tarafta kendisine ayrılan yere oturmayarak, caminin arka sıralarında cemaatin arasında kılmayı tercih etti.
yazı boyutu yazı boyutu arttır yazı boyutu azalt

İran Cumhurbaşkanı Mahmut Ahmedinejad, Sultanahmet Camisi'ne girdikten sonra, ön tarafta kendisine ayrılan yere oturmayarak, caminin arka sıralarında cemaatin arasında kılmayı tercih etti. Ahmedinejad'ın yanında İran Dışişleri Bakanı Manuçehr Mutteki yer aldı.

Ahmedinejat'ın Sultanahmet ziyaretinden geriye kalanlar...

Bu arada, cemaatten bazıları Ahmedinejad'ın elini öpmeye çalışırken, konuk cumhurbaşkanı buna izin vermedi. Ahmedinejad, aşırı sıcak nedeniyle elindeki dosya kağıdını yelpaze şeklinde kullanarak kendisini serinletmek isteyen bir kişiyi de nazikçe geri çevirdi.

Cuma namazından sonra da Ahmedinejad'a ilgi devam etti. Bu sırada konuk cumhurbaşkanının camiden çıkabilmesi için Türk güvenlik görevlileri cemaati uzaklaştırmaya çalıştı. Buna tepki gösteren cemaat tekbir getirdi.

[B]CAMİ İMAMI CEMAATİ UYARDI[/B]

Cami imamı da bunun üzerine hoparlörden, ''Bu alakayı ve ilginizi cami dışarısında gösteriniz. Bu alakadan misafirimiz de rahatsız oluyor. Lütfen kendimize gelelim. Bu durumdan Allah da razı değil. Bu ilginizi nümayiş (gösteri) amacıyla yapıyorsanız, yanlış yapıyorsunuz. Allah en büyüktür. Ona olan saygınızı gösterin'' diyerek uyarıda bulundu.

[B]ARACINDAN HALKI SELAMLADI[/B]

Camiden çıkan Ahmedinejad, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin tarihi eserlerden oluşan çok büyük bir müze olduğunu belirtti. Ahmedinejad, daha sonra cami çevresinde toplanan vatandaşların yanına yoğun güvenlik önlemleri altında gelerek, selamladı. Bu sırada, vatandaşlar, [B]“Mücahit Ahmedinejad” [/B]sloganları eşliğinde tekbir getirdi.

Buradan yoğun güvenlik önlemleri altında otomobiline binen Ahmedinejad, Ayasofya ile Sultanahmet Camisi arasında toplanan vatandaşlara arabasından el salladı.
[B]
HABER 5[/B]

[b]Mahmud Ahmedinejad'a 'Cuma' ilgisi[/b]

[img]http://image.haber5.com/haber/18545.jpg[/img]

[img]http://image.haber5.com/haber/18546.jpg[/img]

[img]http://image.haber5.com/haber/18547.jpg[/img]

[img]http://image.haber5.com/haber/18548.jpg[/img]

[img]http://image.haber5.com/haber/18549.jpg[/img]

[img]http://image.haber5.com/haber/18550.jpg[/img]

[img]http://image.haber5.com/haber/18551.jpg[/img]

[img]http://image.haber5.com/haber/18553.jpg[/img]

[img]http://image.haber5.com/haber/18554.jpg[/img]

[b]HABER 5
[/b]


WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:00.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © - Bütün Haklar Sivaslilar.net'e aittir.