Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   İlk altın madalya Ramazan'dan (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=20194)

Kaptan-58 20.08.2008 11:44

İlk altın madalya Ramazan'dan

[B][COLOR="Red"]İlk altın madalya Ramazan'dan[/COLOR]

Serbest sitildeki karşılaşmada güreşçimiz Ramazan Şahin Finalde Ukranya'lı rakibini yenerek altın madalyayı kazanadı...

Çin'in başkenti Pekin'de devam eden 29. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda, Serbest Güreş Milli Takımı'ndan 66 kiloda mücadel eden Ramazan Şahin finalde Ukraynalı Andriy Stadnik'i puan üstünlüğü ile yenrek Türkiye'nim olimpiyatlardaki altın madalyasını kazandı.[/B]

kronik 20.08.2008 12:04

--->: İlk altın madalya Ramazan'dan

güreşçilerimiz de olmasa biz nasıl madalya alırdık ki ? iyi ki güreş ata sporumuzmuş :D :D :D

gürün_güzeli 20.08.2008 12:05

helal olsun...durmak yok yola devam:D

ULUTÜRK_58 20.08.2008 12:16

VALLA ARKADAŞLAR BEN HİÇ SEVİNMEDİM ÇÜNKÜ EN ÇOK UMUDUMUZ OLAN SPOR DALLARINDAN HALTER VE GÜREŞTE HİÇBİR BAŞARI SAĞLAYAMADIK.BEN DİYORUMKİ AĞLANACAK HALİMİZE SEVİNMEYELİM.

kronik 20.08.2008 12:22

[QUOTE=ULUTÜRK_58;298832]VALLA ARKADAŞLAR BEN HİÇ SEVİNMEDİM ÇÜNKÜ EN ÇOK UMUDUMUZ OLAN SPOR DALLARINDAN HALTER VE GÜREŞTE HİÇBİR BAŞARI SAĞLAYAMADIK.BEN DİYORUMKİ AĞLANACAK HALİMİZE SEVİNMEYELİM.[/QUOTE]

bende onu söylemek istemiştim halterde sporcu transfer ederiz bulgaristandan atletizmi de kendi sporcumuz dopingli çıkar yabancı uyruklu elvanı türkleştirirz ve bunlarlada gurur duyarız neden sporcu yetiştiremiyoruz bizim içimizden de bi çok michael phelps ler çıkabilir aslında .....

_DuMaN_58 20.08.2008 12:24

-->: İlk altın madalya Ramazan'dan

[B]Ramazan'ı tebrik ediyorum. Helal olsun...[/B]

sivaslı_gız 20.08.2008 12:27

helal olsun kardeşimde hafta sonu başlıo güreşe işallah onuda madalyalar kazanırken görürüm.

tatli-dilli 20.08.2008 12:54

cok sükür, allah kuvvet versin insallah...

keske her yarisanimizin dua ile ciksa da basarili olsa...

GuNaY 20.08.2008 15:35

[B]Bu saatten sonra alınacak madalya pek birşey ifade etmesede, Ramazan kardeşimizi; bütün olumsuzluklara, takım arkadaşlarının yaprak dökümü gibi sırayla elenmesine karşın başını dik tutarak Olimpiyat şampiyonu olmasını canı gönülden tebrik ediyorum...
Arkadaşlar günümüzde devam edilen güreşle eski güreşin arasında dağlar kadar fark var. Şimdikinde güç ve teknikten daha önemli olarak şans devreye giriyor. Kuvvete dayalı bir sporunda şansla sonuca ulaşması ne derece mantıklı tartışılır... O yüzden güreşçilerimizin elenmesinde herhangi bir sorun yok... Bu saçma kurallar değiştiği andan itibaren eskide olduğu gibi bütün şampiyonalara ambargomuzu koyacağız ;)[/B]

CrSivaslim58 20.08.2008 19:05

[B][U][COLOR="Indigo"][FONT="Trebuchet MS"]Hellal çok ıyı gıdıyoruz süper'riz..:)[/FONT][/COLOR][/U][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:55.