![]() |
Antalya Bölgesi Iftar Organızasyonu
[B][COLOR="Red"]İftara Davet...
( Antalya Organizasyonu ) [/COLOR] Geleneksel hale getirmeye çalıştığımız İftar Yemeğine [COLOR="Blue"]alanya,manavgat,antalya ve çevre sehirlerde[/COLOR] yaşayan tüm hemşerilerimiz davetlidir. Bu Ramazana başlangıcını yapacağımız [COLOR="Blue"]Sivastuning Sivaslılar.net ve Sivasspor.com[/COLOR] ortak iftar yemeğini önümüzdeki yıllarda geleneksel hale getirmek yine kendi elimizde.. Şimdiye kadar [COLOR="Blue"]sivas[/COLOR],[COLOR="Blue"]istanbul[/COLOR] ve diğer illerdeki organizasyonları hep gıptayla izledik,keşke ben de orda olsaydım dedik,haydi antalyalı yiğidolar şimdi sıra bizde, özlemini duyduğumuz antalya organizesi nihayet gerçekleşiyor.. [COLOR="Red"]Tarih:[/COLOR] 14.09.2008 ( Pazar ) [COLOR="Red"]Yer: [/COLOR]alanya [COLOR="Red"]Adres: [/COLOR]arkadaslar iftar yemegi yerini ve bulusma saatini tam olarak netlestirdikten sonra duyuracagiz.. [COLOR="Red"]iftara katilmak isteyen arkadaslar buraya isimlerini eklesinler..[/COLOR] TÜM İSLAM ALEMİNİN RAMAZAN AYI MÜBAREK OLSUN..[/B] |
--->: Antalya Bölgesi Iftar Organızasyonu
[B]:) sehir sehir ülek ülke organizasyonlarimiz artiyor
buda cok sevindirici birlik ve beraberlik icinde kaynasmak adina güzel bir firsat insallah katilim cok olur :)[/B] |
[B][I][COLOR="Magenta"][CENTER]oooo hemsolar artik her sehirde iftar bulusmasi yapmaya baslamislar
cok güzel herkesin birbiriyle tanismasi ve kaynasmasi eminimki güzel olur birazda antalyadan resimler eklemeyi unutmayin[/CENTER][/COLOR][/I][/B] |
Istanbul, Sivas, Almanya ve diğer illerden sonra, Antalya bölgesindede bir organizasyon yapılması çok güzel.
İftar organizelerimiz bir çok ilde ve ülkede geleneksel olarak yapılacaktır. Üyeler arasında tanışmak, kaynaşmak ve birlik beraberlik açısından çok güzel bir fırsat. Antalya çevresindeki arkadaşları bu fırsatı kaçırmayıp katılmalarını tavsiye ederim. Bora kardeşimize ve emeği geçenlere tekrardan teşekkür ediyorum. Bora arkadaşımız eskiden tanıdığımız Sivastuning sitemizde aktif bir arkadaşımızdır. |
[B]antalyadan fazla kisi yok galiba :rolleyes:
:) öteki sitelerden cikar insallah[/B] |
antalyadayım ben gelirim :))
buluşma yeri antalya olsa daha iyi olurdu neyse |
[COLOR="Magenta"][B][/B][/COLOR]bencede merkezde olsa iyi olurdu
|
[QUOTE=eslem_22_07;307231][COLOR="Magenta"][B][/B][/COLOR]bencede merkezde olsa iyi olurdu[/QUOTE]
insallah ilerıde oradada yaparız |
[QUOTE=şahinbey;307120]antalyadayım ben gelirim :))
buluşma yeri antalya olsa daha iyi olurdu neyse[/QUOTE] beklıyoruz görüsmek üzere.....listeye yazıyorum |
1-sivasprensi(bora)
2-sivasliburak07 3-yigidoaykut 4-sahinbey 5-?? katılmak ısteyenler bu sekılde yazarlarsa sevınırım |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:07. |