![]() |
ramazan manileri
Davulun içi pekmez,
Çalarım fakat ötmez. Bir bahşiş vermezseniz, Davulcu buradan gitmez. |
--->: ramazan manileri
Çalarım fakat ötmez.
Bir bahşiş vermezseniz, Davulcu buradan gitmez. Eski cami direk ister Söylemeye yürek ister Benim karnım tok ama Arkadaşım börek ister |
Sofrada fakir olsun,
Tabağı çukur olsun. Karnı doyduktan sonra, Duâyı okur olsun. |
[B]kardeş paylaşım için tşkler gerçekten güzel maniler[/B]
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ooo ramazan davulcularimiz cikmis meydana :rolleyes:[/COLOR][/CENTER][/I][/B]
|
[quote=Sweetgirl;303300][B][I][CENTER][COLOR=magenta]ooo ramazan davulcularimiz cikmis meydana :rolleyes:[/COLOR][/CENTER]
[/I][/B][/quote] davulcu değil canım gözcü gözcü...:D |
Ramazan Manileri
[COLOR="DarkRed"][B][CENTER]Arnavut'musun Tatar'mısın
ekşili çorba yaparmısın ben sana davul çalıyorum amma acaba sen oruç tutarmısın [/COLOR] [COLOR="Blue"]Davulumun ipi kaytan, Kalmadı sırtıma mintan, Virin ağlaar bahşişim, Alayım sırtıma mintan [/COLOR] [COLOR="Green"]Hayalıklar halayıklar Ocak başında uyuklar Davulumun sesini duyunca Pirincin daşını ayıklar [/COLOR] [COLOR="Sienna"]Ramazan geldi, hoş geldi... Evlere şenlik geldi... Dün herkes oruç idi İftar yemeği yendi [/COLOR] [COLOR="DarkOrchid"]On üçüne geldik mi? Nefisleri yendik mi? İmandadır saadet Bunu böyle bildik mi? [/COLOR] [COLOR="Sienna"]Deniz suyu serindir Damla gibi derindir Bir tek hurma da olsa Bir mü'mini sevindir [/COLOR] [COLOR="Cyan"]Ezanlar hep okundu İftarlığım lokumdu Aç karnına çok yedim Bana biraz dokundu [/COLOR] [COLOR="Black"]Bak geldi etli dolma, Çok yiyip göbek salma. Üstüne bir kahve iç, Terâvihe geç kalma [/COLOR] [COLOR="DarkSlateGray"]Cebimin ağzı dardır İçinde şeker vardır. Sabreyle aman gönül, İftara neler vardır? [/COLOR] [COLOR="Magenta"]Günâhın olsa yığın, Yine de O’na sığın. Gazabından fazladır, Rahmeti Allahımın[/COLOR] [COLOR="DarkOrchid"]On üçüne geldik mi? Nefisleri yendik mi? İmandadır saadet Bunu böyle bildik mi? [/COLOR] [COLOR="Olive"]Deniz suyu serindir Damla gibi derindir Bir tek hurma da olsa Bir mü'mini sevindir [/COLOR] [COLOR="DimGray"]Ezanlar hep okundu İftarlığım lokumdu Aç karnına çok yedim Bana biraz dokundu [/COLOR][/CENTER][/B] |
Cevap: ramazan manileri
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]güzel paylasim eline emegine saglik ayparca[/COLOR][/CENTER][/I][/B]
|
[COLOR="DarkGreen"][B][I]Şükür bu aya girdik.
Akşam hilâli gördük, Sevinçlere garkolup, Yüzü secdeye sürdük [/I][/B][/COLOR] [COLOR="YellowGreen"][I]Göz aydın hepimize, Mübârek günler bize, Onbir ayın sultanı, Hoş geldin evimize.[/I][/COLOR] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:23. |