![]() |
BAŞÖRTÜLÜLER KUTLAYAMAZ...!
[b]Başörtülü kadın kutlamalardan atıldı
31 Ağustos 2008 16:27 [img]http://image.haber5.com/haber/19700.jpg[/img] 30 Ağustos törenlerinde yine alışıldık bir sahne yaşandı.[/b] 30 Ağustos Zafer Bayramı dün bütün yurtta coşkuyla kutlandı. Kutlamalara resmi erkanın yanı sıra, vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Törenlerde olası terör saldırılarına karşı yoğun güvenlik önlemleri alındı. [img]http://www.ensonhaber.com/images/news/128457.jpg[/img] [b]BAŞÖRTÜLÜ TRİBÜNDEN ÇIKARTILDI[/b] Denizli'de Valilik önünde düzenlenen töreni protokol tribününden elinde Türk bayrağıyla izleyen başörtülü bir kadın görevli askerler tarafından uyarıldı. Daha sonra başörtülü kadın, elinde bayrağı ve küçük çocuğuyla tribünden çıakrtıldı. [b] BAŞÖRTÜLÜ ANNELERİN ÇOCUKLARI ASKER DEĞİL Mİ?[/b] Başörtülü olduğu için törenden çıkarılan bayanın elinde Türk Bayrağı ve yanında da küçük bir oğlu gözlemlenirken bu kadının sırf başörtülü olduğu için törenden çıkarılması ülkemizin ayıbını tekrar gözler önüne serdi. [b]haber5.com[/b] _______________________________________-- [B]Yazıklar olsun başka bişey demiyorum. Soruyorum hani laiklik özgürlüktü. Eğer bunada özgürlük diyorsanız diyecek birşey bulamıyorum. Böylesi ancak anti-laiktir. Avrupa ülkelerinde böyle birşey yok. Ama resmi dini müslüman olan Türkiyemizde şu olanlara bak yazıklar olsun. Atatürk'üde kendilerine benzetmeleri yok mu bu anti-laikçilerin. Atatürk'ün karısıda kapalıydı anneside kapalıydı. Ne diyim Allah ıslah etsin.[/B] |
--->: Başörtülü kadın kutlamalardan atıldı
bi teröriste bile bundan daha ii davranıyolar yazık... bu ülkede azınlıklar bile bizden daha ii muamele görüyolardır sanki kendi vatanımızda değilizde başka yerdeyiz ...bize bunu yaşatan baykalcı zihniyete yazıklar olsun gün olur devran döner biz bekleriz bekliyoruzda...
Rabbim bizimle çok şükür.. |
VAY BE NE BÜYÜK BAŞARI AZ KALSIN LAİKLİKTE DEVLETTE ELDEN GİDİYORDU TAM ZAMANINDA FARKINA VARMIŞLAR ALLAHTAN.
YAZIKLAR OLSUN DEMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY DİYEMİYORUM. |
Yazıklar OLsun Diyorumm .... Basörtülü Bacıma Laf eden yaşama hakkını kısıtlayanlara yazıklar olsun Allaha Havale ediyorum
|
BACIMIN ÖRTÜSÜ BATMAKTA REZİLİN GÖZÜNE
ACIRIM TÜKÜRÜĞE BİLLAHİ TÜKÜRSEM YÜZÜNE MEDENİYET DEDİĞİN AÇMAKSA BEDENİ DESENE HAYVANLAR SİZDEN DAHA MEDENİ... MEHMET AKİF ERSOY |
Allah bunlara ibret alıcakları bir ders verirde hayırlısıyla hatalarını anlarlar işallah
|
subaylara dini terimler yasak ama bunu bi bacısına yapması çok ayıp..
|
Cevap: Başörtülü kadın kutlamalardan atıldı
Kardeşimizin başı örtülü, onlarınsa yürekleri örtülü...
Eşitlik ve laikliğin göstergesi işte... Rabbim ıslah etsin ne diyelim!... |
yazik diyorum sadece, avrupada bile böyle bir haksizlik yok...
|
[QUOTE=yakamozz;303701]BACIMIN ÖRTÜSÜ BATMAKTA REZİLİN GÖZÜNE
ACIRIM TÜKÜRÜĞE BİLLAHİ TÜKÜRSEM YÜZÜNE MEDENİYET DEDİĞİN AÇMAKSA BEDENİ DESENE HAYVANLAR SİZDEN DAHA MEDENİ... MEHMET AKİF ERSOY[/QUOTE] aynen katılıyorum başkada bişey demiyorum ALLAH ıslah etsin:mad: |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:13. |