Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   'Başımı örtmeyeceğim' belgesi şoku (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=20591)

haythuyt 01.09.2008 16:53

'Başımı örtmeyeceğim' belgesi şoku

2008- 2009 öğretim yılı öğrenci kaydına başlayan İstanbul Aydın Üniv.'nde akıl almaz uygulama. Öğrencilere örtünmyeceğim belgesi imzalatıldı. İstanbul Aydın Üniversitesi'nden görülmemiş uygulama. Yeni kayıt yaptıran öğrencilere kılık kıyafetleriyle ilgili taahütname imzalatıldı. Skandalın belgesi...

Samanyoluhaber.com'da yer alan habere göre, öğrencilerden, 2008-2009 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde İstanbul Aydın üniversitesi kampuslerinde derslere başörtülü ve türbanlı olarak girmeyeceklerini garanti etmeleri isteniyor.

İşte Aydın Üniversitesi'nin yönetmeliklere aykırı olarak öğrencilere imzalattığı kılık kıyafet taahhütnamesi:

[IMG]http://fotogaleri.haber7.com/inner//678820080901051610710.jpg[/IMG]

Kaptan-58 01.09.2008 16:54

Cevap: 'Başımı örtmeyeceğim' belgesi şoku

[B]yazık çok yazık... sözde eğitim yuvası dediğimiz yerlerin yaptıklarına bakar mısınız ????[/B]

SONMEZ 01.09.2008 17:20

Cevap: 'Başımı örtmeyeceğim' belgesi şoku

ŞİMDİ GENE,
BU GERİCİ [B]YOBAZ[/B] BAŞÖRTÜLÜLERİN [B]BİLİM[/B] YUVALARINDA
NE İŞLERİ VAR, GİTSİN EVLERİNDE KOCA BEKLESİNLER
[B]DİYECEEEM AMA;[/B]

BİLİM SİZİN NEYİNİZE, ORALARA BALDIRIÇIPLAKLAR LAYIK,
GÖBEK DEKORLU ÇAĞDAŞ KIYAFETLER GİYENLER LAYIK,
HATTA KIYAFET BİLE GİYMEDEN GİDENLERE LAYIK,...
HADİ SİZ EVİNİZE MARŞ MARŞ...!
[B]DİYECEEEM AMA;[/B]

ANFİLERDE, KORİDORLARDA, AĞAÇ ALTLARINDA FİNGİRDEŞEN
ESRAR ÇEKEN, EROİN İÇEN, HAP YUTAN İLERİCİ VE ÇAĞDAŞ [B]HOPBİDİKLER [/B]DURURKEN,
HAP HOP HİP NEDİR BİLMEYEN SİZ YOBAZLARIN ÜNİVERSİTELERDE NE İŞİNİZ VAR...?
[B]DİYECEEEM AMA[/B];

TERÖRİST, ANARŞİST, ATEİST, MATERYALİST, FEMİNİST, FETİŞİST,
MARKSİST, LELİNİST, KOMİNİST, FAŞİST...VS GİBİ [B]ULVİ[/B] DEĞERLERE SAHİP,
ÜLKEMİZİN MEDAR-I İFTİHARI SOYTARI GÖRÜNÜMLÜ MASUM [B]İLERİCİ GENÇLİK[/B] DURURKENE;
SİZ [B]BAŞÖRTÜLÜ YOBAZLAR[/B], ÇEKİLİN BAKİİİM AYAK ALTLARINDAN,
BAK ONLAR GELİYO, GÖZ ZEVKLERİNİ BOZMAYIN BAKİİİM...!
HADDİNİZİ BİLİN BAKİİİM...
[B]DİYECEEEM AMA;[/B]

NEYSE DEMİYEYİM DEMİYEYİM.
BAZEN [B]YANLIŞ ANLAŞILIYORUM[/B] ZATEN.

MÜBAREK RAMAZAN'IN İLK GÜNÜNDE,
UZUN BOYLU KİŞİLERİ : [B]UZUN 2000[/B]
KISA BOYLU OLANLARI DA : [B]KISA 2000[/B]
OLARAK GÖRMEYE VE ALGILAMAYA BAŞLADIĞIM,
YAVAŞ YAVAŞ, [B]İFTAR'[/B] A YAKLAŞTIĞIMIZ ŞU SAATLERDE,
GENE SAZI ELİME ALIP;
[B]- ''ANASINI... AVRADINI... SÜMME HAŞAAA''[/B]
TÜRKÜSÜNÜ SÖYLETMEYİN BANA...!

eyupk 01.09.2008 23:39

--->: 'Başımı örtmeyeceğim' belgesi şoku

Allah ıslah etsin başka bişey demiyorum. Sanki burası müslüman ülkesi değilmiş gibi. Bu tür anti-laik insanlar olduğu sürece kardeşlerim bu yasaklar kalkmaz. Ben bunu derim bunu konuşurum.

sibelYILMAZ 02.09.2008 07:28

[COLOR="Green"][I][B]YARADAN ÇOK BÜYÜK BUNA KUŞKUMUZ YOK. ALLAHIM ONLARI VE ONUN GİBİLERİ ISLAH EYLESİN..[/B][/I][/COLOR]

fatoş_yvz 02.09.2008 08:15

[COLOR="Teal"]hayatımzda biR bu eksiktı buda oLdu ya yanı diycek bişey yok kim nasıL istıyosa öyLe gitse ne oLur acaba.......[/COLOR]

gürün_güzeli 02.09.2008 08:58

bikiniyle girsinler bakın o üniversite nasıl önem kazanır...............

AYDIN70 15.09.2008 10:33

Kaş yapayım derken göz çıkarıdığınızın farkında mısınız bilmiyorum..Uygulama ne kadar yanlış ise verdiğiniz tepki de bir o kadar yanlış..Ne yani başı açık kızlardan anladığnız bikinili, ağaç altında fingirdeşen kızlar mı ? siz başı açıkları böyle görüp böyle değerlendirirseniz onlarda size karşı hep gardıını almış vazyette bekler.

Ben Ankara'da 14 yıl, İzmir'de 3-5 yıl ve Sivas'ta 10-15 yıl bulundum, ama ne himketse ünivisersitelerde hiç bikilini ve mini etekli kız görmedim..

Aydın'da ki uygulama yanlıştır ve çağdışıdır.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:51.