![]() |
İş Görüşmesindeki Gıcık Sorular
[B][I][COLOR="Magenta"]Bu işi neden istiyorsunuz?
- İşim olsun diye İs veren: - Neden alüminyum boru ve kontraplak sektörü? Sizi bu sektöre çeken nedir? Aday: - Alüminyum kontraplaklar küçüklüğümden beri benim hayatimin anlamıydi... Çünkü. Hayatimi kontraplaklar arasında geçirmek, burada sabahlamak, kontraplaklarla gülmek ağlamak ve bu isi yaparken ölmek istiyorum !! Is veren: - (!! Vay be.... ! ?? ! ) Banka personel genel mudur yardımcısı mülakata girer: Gmy - Çocuk yapmayı düşünüyor musunuz, malum bayansınız. Mm - hayır düşünmüyorum Gmy - malum bayansınız, istersiniz bir ara? Mm - esimle şimdilik düşünmüyoruz beyefendi. Gmy - olur mu, hayatin neşe kaynağı onlar.. Bakin bende üc tane var. Siz de ileride istersiniz. Malum bayansınız? Mm - oldu olacak seviselim, üreyelim, bitsin bu mülakat isterseniz - Sana ne kadar güvenebiliriz? - Ne kadar para vereceksiniz? Veren: Bu şirkete ne katacaksın? Alan: Birbirine katacam şirketi .! İs veren: Şu aralar en çok hangi şarkılar? Dinliyorsunuz? Aday: niye söyletecek misiniz? - Okulunuz gayet iyi, fakat ortalamanız niye 2.5?? - Ben hayatimi derslere adamadım. Sosyal aktivitelerde de bulundum. Spor yaptım, tartışma gruplarına katıldım, tiyatro ile uğraştım. - Sürttüm diyorsun yani. - Evet sürttüm.. -Cv nizi inceledik, burada profesyonel anlamda asp bilginiz olduğu yazıyor. Siz ne düşünüyorsunuz? - Ben bilmem beyim bilir. İs veren: peki şirketimize neler katabilirsiniz?.. Aday: neşe katarım !.. Sayın x , cv'nizden anladığım kadarı ile bi kaç senede bir iş değiştiriyorsunuz. Sebebi nedir acaba ? - Parası çok geldi ayrıca rahat bana batar. Bi de sizin gibi mükemmel bir mudur arayışı içindeyim yıllardır.bu durumda sizinle iyi anlaşacağımızı sanıyorum. Ne is olsa yaparım efendim. - Fark ettim. Patron : kız arkadasın var mi? Aday : yakın zamanda ayrıldım, ama olmasını? Istiyorsanız bir tane bulurum. 5 sene sonra kendinizi nerede görmek istersiniz? -Senin su an oturduğun yerde En güçlü yanınız? - Kodummu oturturum. - Pardon anlayamadım? - Yani sey... Tuttuğumu koparırım.[/COLOR][/I][/B] |
--->: İş Görüşmesindeki Gıcık Sorular
5 sene sonra kendinizi nerede görmek istersiniz?
-Senin su an oturduğun yerde bunu bende çok yapıyorum :) eLine sagLık çok guzeL oLmuş sabh sabh guLdurdun bizi:)............. |
Cevap: İş Görüşmesindeki Gıcık Sorular
[B][I][COLOR=#ff00ff]Sayın x , cv'nizden anladığım kadarı ile bi kaç senede bir iş[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=#ff00ff]değiştiriyorsunuz. Sebebi nedir acaba ?[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=#ff00ff]- Parası çok geldi ayrıca rahat bana batar. Bi de sizin gibi mükemmel[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=#ff00ff]bir mudur arayışı içindeyim yıllardır.bu durumda sizinle iyi anlaşacağımızı[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=#ff00ff]sanıyorum. Ne is olsa yaparım efendim.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=#ff00ff]- Fark ettim.[/COLOR][/B][/I] [B][I][COLOR=#ff00ff]En güçlü yanınız?[/COLOR][/I][/B] [I][B][COLOR=#ff00ff]- Kodummu oturturum.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=#ff00ff]- Pardon anlayamadım?[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=#ff00ff]- Yani sey... Tuttuğumu koparırım.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=black]Her bir diyalog güzeldi de,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=black]bunlar daha bi orjinal geldi bana...[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=black]Zabah zabah eyce geldi vallaa,[/COLOR][/B][/I] |
Cevap: --->: İş Görüşmesindeki Gıcık Sorular
[QUOTE=fatoş_yvz;307646]5 sene sonra kendinizi nerede görmek istersiniz?
-Senin su an oturduğun yerde bunu bende çok yapıyorum :) eLine sagLık çok guzeL oLmuş sabh sabh guLdurdun bizi:).............[/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Allah yüzünüzden gülücükleri hic eksik etmesin[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
AYNI BENİM GİBİ KODUMMU OTURTURUM.......................
|
Banka personel genel mudur yardımcısı mülakata girer:
Gmy - Çocuk yapmayı düşünüyor musunuz, malum bayansınız. Mm - hayır düşünmüyorum Gmy - malum bayansınız, istersiniz bir ara? Mm - esimle şimdilik düşünmüyoruz beyefendi. Gmy - olur mu, hayatin neşe kaynağı onlar.. Bakin bende üc tane var. Siz de ileride istersiniz. Malum bayansınız? Mm - oldu olacak seviselim, üreyelim, bitsin bu mülakat isterseniz hehe süper (aslında ikna gücüne bakılıyor bu sorudaki amaç) |
[B]En güçlü yanınız?
- Kodummu oturturum. - Pardon anlayamadım? - Yani sey... Tuttuğumu koparırım.[/B] , :D:D:D |
[QUOTE=Sweetgirl;307632]
-Cv nizi inceledik, burada profesyonel anlamda asp bilginiz olduğu yazıyor. Siz ne düşünüyorsunuz? - Ben bilmem beyim bilir.[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] :D Eşleriyle iş görüşmesine gidenler var gerçekten, çok gıcık olurum. Sanki kadının kendi aklı yok, karar veremiyor. |
5 sene sonra kendinizi nerede görmek istersiniz?
-Senin su an oturduğun yerde bu güzelmiş hehehehe:D |
[QUOTE=Sweetgirl;307632][B][I][COLOR="Magenta"]
Bu işi neden istiyorsunuz? - İşim olsun diye - Sana ne kadar güvenebiliriz? - Ne kadar para vereceksiniz? İs veren: Şu aralar en çok hangi şarkılar? Dinliyorsunuz? Aday: niye söyletecek misiniz? İs veren: peki şirketimize neler katabilirsiniz?.. Aday: neşe katarım !.. 5 sene sonra kendinizi nerede görmek istersiniz? -Senin su an oturduğun yerde [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"] muhtemelen bunlar benim cevaplarim olurdu :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:52. |