![]() |
ASKER BOZUNTUSU İŞTE!
[B][COLOR="Blue"]işte size ıraktan bir manzara:bir amerikan askeri ve yaptığı kansızlık!!!![/COLOR][/B]
[IMG]http://img86.imageshack.us/img86/7153/amerkapsl3kl11yt9px5af4tl0.jpg[/IMG] [B]bunu gördükten sonra hala körü körüne batı hayranı olanlara ne demeli bilmiyorum MEDENİ batı bu buyrun![/B] |
--->: ASKER BOZUNTUSU İŞTE!
allahım bu ne biçim bir şeydır ınsanın gozlerı doluyor allahım sen yardım et muslumanlara allahım sen yardım et mazlumlara...
|
kafirden insana dost olurmu hic? Amerikaya yalakalik yapanlar iyiyce baksin bu resime.
Hadis: Küfrün hepsi tek millet'dir. |
Cevap: ASKER BOZUNTUSU İŞTE!
böyle şerefsilere asker demeyin lütfen bunlar ne asker ne insan hapsi birer psikopat insanlığın yüz karası batı medeniyetinin semeresi
|
lanet olsun böylelerine......................
|
[B][I][COLOR="Red"]
Bu mahlukatlardan başka ne bekleyebilirsiniz ki. Kartonda yazılı şekilde doğup yetişen bir coni ..çi. anasınında babasınında zihniyeti ve yetişme tarzı. kısacası o kartonda coninin hayat hikayesi yazıyo...[/COLOR][/I][/B] |
[B]belki de bu sadece basit bir örnek kimbilir bunun kaç katını yapıyordur bu kansızlar![/B]
|
-->: ASKER BOZUNTUSU İŞTE!
KÜFÜR EDİCEM MÜBAREK GÜN AĞZIMI BOZMUYUM NEYSE BAYRAMDAN SONRA
|
[B]bunlar küfür etmeye bile değmeyen adi mahluklar abdullah bunlara küfre bile değmez![/B]
|
Küfür edemessek beddua ederiz,lanetleriz kefere soyunu.........
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:08. |