![]() |
Babalar bebek bezi değiştirirse...
Babalar bebek bezi değiştirirse bakın neler oluyor... :D
[url]http://www.izlesene.com/video/bebek%20bezi-babalar-bebek-bezi-de/498963[/url] |
Cevap: Babalar bebek bezi değiştirirse...
[COLOR=red]INANMIYORUM YA ADAMLARA BAKIN NERDEYSE KUSACAKLAR ;GIYMEDIKLERI ESYA KALMAMIS MASALLAH;ELDIVEN MASKE TULUM BURUNLARINA MANDAL TAKMISLAR BIRDE HHHHHHHAHAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAA PEKI ANNELER NEDEN HIC KOKMUYORMUS GIBI ALIYORLAR COCUKLARIIN ALTINI;ANA YÜREGI TABIKI CEVAP;BABALAR HIC BEBEKLERE KARSI DAYANIKLI OLMADIKLARINI GÖRDÜMMMMMM OOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHH IYI OLUYO ;[/COLOR]
|
--->: Babalar bebek bezi değiştirirse...
E adamlar haksız da sayılmaz tiksinmekte :D Gerçi hakediyolar sanane kadın işinden kılıbık herif :D
|
ana gibi yar vatan gibi diyar olmaz...................böle miydi neydi söz....baba işte sadece eve ekmek kaznaıp getiriyor alt deişmeyi napsın:D
|
[B][COLOR=darkorange]Gerekirse değiştirecek tabi ne var bunda ? :confused::confused:[/COLOR][/B]
|
gerekirse değiştirecek de baksana mideleri bulanıyor:D annenin olsa bulanmaz işte bulansa bile beli etmez;)
|
Ya bırakın bacılar biz Sivas erkeğiyiz. :D
Siz hiç bizden bebek bezi değişen gördünüzmü ? :D |
Cevap: --->: Babalar bebek bezi değiştirirse...
[quote=SAWAS;316764]Ya bırakın bacılar biz Sivas erkeğiyiz. :D
Siz hiç bizden bebek bezi değişen gördünüzmü ? :D[/quote] [B][COLOR=darkorange]şimdi burda seninle kadın erkek tartışmasına girmicem ama ben gördüm üstelik bunun erkeklikle alakalı bi şey olduğunu düşünmüyor tamamiyle insani bir davranış olduğunu na kanaat getiriyorum [/COLOR][/B] |
Bende bu görüsüne saygı duyuyorum :)
|
slm simdi bebek bezi deyistimeyi ele almisiniz Allah her insana ayri gorevler vermistir annenin gorevi belli babanin gorevi belli ben aksama kadar e....gibi calisacam sora eve gelecem cocun altini degistirecem hemi vah vah ben nedem oldu baska bir arzunuz varmiydi hanimlar size cok zahmet olur gece aglinca onada biz bakalimmi baska vb... cok istekleri olan hanimlar sizin istekleriniz hic bitmez ama merak etmeyin simdiki evlenen erkekler o dediklerinizi yapiyorlar ama ben hic dusunmuyom sayet hasta olsa bile ilgilebildim kadar ilgileniyom emme bez degistirmeye gelince gorev kutsaldir deyip anasini cagiriyom hop delikanlilar sizde boyle yapin yoksa bugun bez yarin su obursugun bu derken piliniz biter birde hanimlar of cok yorulduk derler sakin ha sakin
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:00. |